suzuki Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Hola, @ Gorgh: ta čas sem našel na uradnih straneh WSBK pa sad ako su lagali mene i ja lažem vas in ker mi limanje slikc spet dela (hvala, jefe ) evo še nekaj slikc s sobotnih treningov: SharpNinja, svobodnaptica01, Tamau in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 (popravljeno) Hola, @ Gorgh: ta čas sem našel na uradnih straneh WSBK pa sad ako su lagali mene i ja lažem vas to je čas 1. treninga, na kvalifikacijah je dosegel 1.39,5 Popravljeno November 1, 2009. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 (popravljeno) Hola, @ Gorgh: jao, šele zdej videl: to je cajt iz FP1!!! na qualifying1 je imel pa 1:39.498!! sorry PS na, me je že P182 prehitel... hvala stari Popravljeno November 1, 2009. Popravil suzuki TommyP, SharpNinja, gandi in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
escape Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Ali mi lahko prosimkdo pove ,če na jura racing lahko voziš z Ducati 1098 v klasi 3? Baky23 in sasa69 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Ali mi lahko prosimkdo pove ,če na jura racing lahko voziš z Ducati 1098 v klasi 3? Štirje cilindri do 750ccm, dva cilibdra do 1000ccm! z 1098 pa bo treba klaso 4 oz 5 če je preveč narejen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Ali mi lahko prosimkdo pove ,če na jura racing lahko voziš z Ducati 1098 v klasi 3? ne. 1089 je v klasse 4. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
escape Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Hvala:rolleyes: sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 Kje ste vsi? Nihče nič ne objavi kakšni so plani za naslednje leto....... sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baky23 Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 Ali mi lahko prosimkdo pove ,če na jura racing lahko voziš z Ducati 1098 v klasi 3? Lahko voziš sam morš napisat da je 848 kolk je takih prevarantov k se šlepajo z nelegalnimi motorji :naughty: :naughty: sesir in sasa69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 Lahko voziš sam morš napisat da je 848 kolk je takih prevarantov k se šlepajo z nelegalnimi motorji :naughty: :naughty: madonca Baky, da nisi med njimi .............k letos si sumljivo letu k norc le dve pike za... :hooray: sesir in sasa69 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baky23 Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 madonca Baky, da nisi med njimi .............k letos si sumljivo letu k norc le dve pike za... :hooray: Ankol novš vedu saj veš da mam tovarniško(yoshimura)podporo :naughty: sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 Ankol novš vedu saj veš da mam tovarniško(yoshimura)podporo :naughty: aha tko maš ti to zrihtan..............no pa ti štartej z napovedjo za 2010 bo cela Jura pela a tebe tud kej €€€€ j..... ? Kakor te poznam boš dal še za pir ker je ne bo več na Grobniku :D Baky23 in sasa69 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baky23 Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 :trance_33_sleep: aha tko maš ti to zrihtan..............no pa ti štartej z napovedjo za 2010 bo cela Jura pela a tebe tud kej €€€€ j..... ? Kakor te poznam boš dal še za pir ker je ne bo več na Grobniku :D Za pir dam zmeraj sam oglas se sej pomoje si zdele ze na grobniku kje tko lepo vreme :trance_33_sleep: Pa da navš pozabu nas prijavit za panonijo bay Goody sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Lahko voziš sam morš napisat da je 848 kolk je takih prevarantov k se šlepajo z nelegalnimi motorji :naughty: :naughty: A organizator nič ne preverja motorjev? Meni osebno bi bilo nerodno goljufati, vsekakor pa bi najbolj sebe ker nikoli nebi vedel koliko sem v resnici dober v primerjavi z drugimi. Kdo pa so tisti, ki vozijo z nelegalnimi motorji? sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
escape Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 A organizator nič ne preverja motorjev? Meni osebno bi bilo nerodno goljufati, vsekakor pa bi najbolj sebe ker nikoli nebi vedel koliko sem v resnici dober v primerjavi z drugimi. Kdo pa so tisti, ki vozijo z nelegalnimi motorji? Jaz bi tudi rad začel voziti na Jura racing in me to zelo zanima kako je poskrbljeno za pravila. Pokali pridobljeni z goljufijami nimajo nobene vrednosti in je tiste ,ki to počnejo lahko pošteno sram! Sem pa res na grobniku videl ,da so na ravninah zelo velike razlike pri končnih hitrostih, še posebej med prvo deseterico sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Koliko je lani koštala cela sezona? Za letos še nič ne piše. sesir in Baky23 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Koliko je lani koštala cela sezona? Za letos še nič ne piše. Cca 15000€ morda kakšen euro več! Cartman in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Cca 15000€ morda kakšen euro več! uff, za nas navadne delavce ''out of reach'' casper7 in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Kako je pa kaj tam z začetniki kot sem jaz (nisem nikoli dirkal po dirkališču ) ? Je kašen link in kje je to točno ? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 :lol: sory nisem videl da piše že nekaj o temu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 (popravljeno) uff, za nas navadne delavce ''out of reach'' Sej jst sm tudi čist navaden delavec! Če se vsemu odrečeš gre eno sezono... p.s. Pero en koledar imam zate! Popravljeno December 29, 2009. Popravil m1ha sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Sej jst sm tudi čist navaden delavec! Če se vsemu odrečeš gre eno sezono... p.s. Pero en koledar imam zate! verjemi mi, da sem računal in računal, vendar se mi račun nikakor ni izšel huh, kakšen koledar povej kje kdaj se kaj dobimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Cca 15000€ morda kakšen euro več! Kaj pa vse šteješ v to vsoto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Kaj pa vse šteješ v to vsoto? IMHO je to poraba skromne sezone, brez motorja. se pravi transferji, nekaj štartnin in potrošni material. gume so daleč najdražje (ponavadi so šle vsaj tri zadnje gp 911 na vikend), pa zavorne ploščice (včasih zdržijo sam dva vbikenda), bencin (cca 75-90 l na vikend) , servisi na motorju. . . . Če ne vidiš kar težko dojameš. tudi majhni stroški (menjave gum, popravilo avspuha, kombinezona. . . ) se neusmiljeno nabirajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 IMHO je to poraba skromne sezone, brez motorja. se pravi transferji, nekaj štartnin in potrošni material. gume so daleč najdražje (ponavadi so šle vsaj tri zadnje gp 911 na vikend), pa zavorne ploščice (včasih zdržijo sam dva vbikenda), bencin (cca 75-90 l na vikend) , servisi na motorju. . . . Če ne vidiš kar težko dojameš. tudi majhni stroški (menjave gum, popravilo avspuha, kombinezona. . . ) se neusmiljeno nabirajo. itak... dirkanje je svinjsko draga ''nepomebna'' zadeva zraven si pozabil všteti še kakšen padec ter popravilo in kot si rekel stroški se neusmiljeno nabirajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se