MihaJ Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Hvala! Namreč, zgoraj je Imperator napisal koliko košta sezona in da še nikjer nič ne piše, pa sem mislil da toliko stanejo samo štartnine in treningi in podobne reči na Juri, pa da morda v tej vsoti dobiš še kak komplet gum, pa potem znese 15k. Za vse skupaj je 15k precej bolj sprejemljivo, pa vseeno lep kup. No, nekateri pa kupujejo slike in draga vina... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Mene je zanimala skupna štartnina. Tko kot je recimo Mike Wohner na Pannoni 850€ za 10 dirk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 zraven si pozabil všteti še kakšen padec ter popravilo Sicer bo M1ha povedal.Vendar mislim,da tle ni vštetega nobenega NE nujnega servisa-popravila motorja. Tako,da ta vsota plus... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno Januar 2, 2010 Deli Objavljeno Januar 2, 2010 samo štartnina je cca 3 do 4 tisoč € odvisno ali voziš samo petek in soboto ali tudi nedeljo! To je za celo leto! 15000 je dovolj samo za juro brez treningov in z kakšnim zdrsom ne pa padcem, pa seveda če vse delaš sam, servis barvanje... V enemu vikendu ni problem zapravit 3000 če mal fališ gume pa enkrat zdrsneš. Pero moj koledar Imam! Vse se da če se malo znajedeš pa vsemu odrečeš, res pa da je na konc sezone velika luknja;) MihaJ in Baky23 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
escape Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 nihče nič več ne napiše kaj se dogaja na "državnem prvenstvu". ta vikend je bila prva dirka! Poročilo:...........?? iom in sasa69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 nihče nič več ne napiše kaj se dogaja na "državnem prvenstvu". ta vikend je bila prva dirka! Poročilo:...........?? Ja ,lahko bi kdo kaj napisal! sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Kar jaz vem: Prosenik včeraj deklasiral konkurenco s 7s prednosti v cilju. Tina Katrašnik 1., manca katrašnik 4. Danes prosenik mel smolo z izbiro gume, ker se je posušilo in je šel z dežno na pisto, tko, da ni zneslo... Ostalega pa ne vem... Čestitke! lp gsx750f, Furioso, sesir in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Kar jaz vem: Prosenik včeraj deklasiral konkurenco s 7s prednosti v cilju. Tina Katrašnik 1., manca katrašnik 4. Danes prosenik mel smolo z izbiro gume, ker se je posušilo in je šel z dežno na pisto, tko, da ni zneslo... Ostalega pa ne vem... Čestitke! lp kaj pa ostali? sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno Marec 22, 2010 Deli Objavljeno Marec 22, 2010 Baje pri tem, kar sem jaz slišal nekaj ne valja, oz. da ni bilo točno tako....tko da ne me držat za besedo glede rezultatov. Me bo že kdo popravil oz nas obvestil s pravimi rezultati. Furioso in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
escape Objavljeno Marec 22, 2010 Deli Objavljeno Marec 22, 2010 Baje pri tem, kar sem jaz slišal nekaj ne valja, oz. da ni bilo točno tako....tko da ne me držat za besedo glede rezultatov. Me bo že kdo popravil oz nas obvestil s pravimi rezultati. Potem pa prej preveri informacije ,ki jih imaš! Furioso, P182, Gorgh in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 ta vikend je dirka na pannoniaringu. Kako gre našim?a kdo kaj ve? sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 (popravljeno) Jutri so dirke, rezultatov iz treningov pa ne vem. Jaz grem najverjetneje gledat dirke jutri ter bmw-ja ulaufat, mu še vedno 0km piše na displayu =) Popravljeno April 2, 2010. Popravil Gorgh xyznanixyz, casper7 in suzuki 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TIJA Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 Jutri so dirke, rezultatov iz treningov pa ne vem. Jaz grem najverjetneje gledat dirke jutri ter bmw-ja ulaufat, mu še vedno 0km piše na displayu =) Jutro. Vreme super, sonce, brez oblačka, tako, da kar na motor in čez par ur boš gor. Do kosila imaš čas. sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
escape Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Ima mogoče kdo kaj informacij kaj se dogaja na Panoniji? Na uradni starni nič ne piše. sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 (popravljeno) Ima mogoče kdo kaj informacij kaj se dogaja na Panoniji? Na uradni starni nič ne piše. rezultati dirk so objavljeni na uradni strani www.jura-racing.de Popravljeno April 4, 2010. Popravil hyper sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
escape Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 rezultati dirk so objavljeni na uradni strani www.jura-racing.de Lepo! Prvenstvo se je začelo. Upam ,da bom lahko šel gledat v Brno konec meseca. sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Lepo! Prvenstvo se je začelo. Upam ,da bom lahko šel gledat v Brno konec meseca. Danes sem slišal,da je Janez Prosenik v panoniji grdo padel. A kdo ve kaj več? Kako je z njim? sasa69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 J.p. se je menda peljal odlicno. Kaj ima kdo kake tocne rezeultate iz Brna? l.p. Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 (popravljeno) Hola stari, evo ti JPjevi uradni rezultati s tretje dirke, ostale še čakam (sem pa slišal da je bila tudi Tina huda k pajk :naughty: ) ena zmaga, eno drugo mesto, najhitrejši čas... kaj naj rečem... nič, samo Popravljeno Maj 3, 2010. Popravil suzuki SharpNinja, Tamau, gandi in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Hola stari, evo ti JPjevi uradni rezultati s tretje dirke, ostale še čakam (sem pa slišal da je bila tudi Tina huda k pajk :naughty: ) ena zmaga, eno drugo mesto, najhitrejši čas... kaj naj rečem... nič, samo čist dewji. ampak tud Enes, lepo lepo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 JP samo 0.381 za Luger-jem:trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Kaj kdo ve kako se je končalo na zadnji dirki Jura euro cup? logarr, BIZIXXX, SEKAC in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEKAC Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 (popravljeno) Kaj kdo ve kako se je končalo na zadnji dirki Jura euro cup? Nevem zakaj to sprašuješ a nisi ti vozil 750 klaso v prvenstvu!!?? Popravljeno Oktober 4, 2010. Popravil SEKAC crusty, sasa69, Baky23 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hyper Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Nevem zakaj to sprašuješ a nisi ti vozil 750 klaso v prvenstvu!!?? na žalost nisem. crusty, BIZIXXX, Ervin93 in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 Kaj kdo ve kako se je končalo na zadnji dirki Jura euro cup? Evo to so rezultati dirke na slovaškem!!!!!! Zoki461, DXR16, gandi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se