Marcy Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Nisem nikjer zaslediu temo o giannelliu... Mene zanima kiri avspuh je vredi od giannellia pa kolk je cena rabim pa za 50ccm mašino ? odločam se med kakim giannelliom in rr-jom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Gianelli NRX ali pa Shot, samo se mi zdi da ima RR lepši zvok, kakor komu :) Gianelliji pa pridejo okrog 30k gor ali dol, isto skoraj kot vsi izpuhi za original cilindre ( Leovince, Tehnigas...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Mislim da je Gianneli Shot za mhr replice....naj me kdo popravi ce se motim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Mislim da je Gianneli Shot za mhr replice....naj me kdo popravi ce se motim :) ← Ja, za močnejše kite je, sem se potem spomnil :D Drugače pa najbolše vzet RR-a, ali pa Tehnigasa, tega še nima tolko ljudi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 giannelli nr-x ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
agodno Objavljeno December 18, 2005 Deli Objavljeno December 18, 2005 jes mam rs-ko predelano na 70 pa gianellija(celga) pa delorto 19.5 pa šprtnga. Leti k...zvok tak k 125, še enkrt leti več k pa navadna pa take....uglavnm dobr je no lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stojanov Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 jaz sem čisti začetnik v predelavah. Zato me zanima kateri izpuhi imajo ob nakupu homologacijo. Ali jo ima Gianneli ali Leo Vince, ko pač kupiš izpuh ga namontiraš in če ti škifi pol težijo mu pač pokažeš homologacijo od izpuha ali moreš it izpuh prijavit na tehničnega ali kako? ker jaz imam Gilero pa bi dal gor giannelija pa me zanima če bodo kaki problemi, ker hočem da je vse legalno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Leovince ZX in RR imata homologacijo, pa par modelov od Gianellia. Najboljše da vprašaš v trgovini, kjer boš vzel izpuh, če ima homologacijo. Na tehničnega pa nevem če moraš it, da ti vprišejo v prometno, jaz nisem šal, samo imam vedno fotokopijo homologacije zraven v denarnici. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfightar 2 Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 ej a lohk prleps sliko od homologacije plz? k jz sm dubu en listk zdravn sam nevem ce je tprav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marcy Objavljeno Marec 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Js sm si kupu yasunija... pa nism dobu dobene homologacije zravn. Ka je lahka z policaji kak problem? pa na tehničnem morš met homologacijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Nevem kje mam homologacijo, samo fotokopijo imam pa je že bolj uničen papir :) . Taka siva nalepka je pri Leovince-ju, zgoraj piše nekaj v večih jezikih, spodaj pa je številka, ki je tudi na izpuhu na taki tablici. @Marcy: se izpuh imaš takoj doli, trije šravfi pa je :) , 1x na leto daš dol pa org. gor za tehničnega. Če pa komplicirajo kaj pa nevem, ker še nisem imel tehničnega. Policaj pa me ni vprašal po homologaciji :) . Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marcy Objavljeno Marec 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2006 Sj za tehničnega morm dao org. izpuh pa blokade notr... Mene je bol strah za policaje če me ustavi pa hoče homologacijo... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 če vidiš policaje pa gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dafi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Js bi vas pa vprašu kk je z izpuhom Tehnigas (kaj bol priporočate tehnigas ali LeoVince ZX)kateri je dražji in boljši? lp :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) meni osebno ZX! :) za 50ccm je to super...technigas nima lepega zvoka(saj zame ne) in tudi ni tako kvaliteten...kolegu je na original kitu izpuh počil na pol... :BUA: lahko pa da bo tebi všeč :) Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil blindek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 zx zelo dobr laufa na 50ccm, vzemi ga se splača pa še drag ni mislm da tm okol 115€ pride. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
^^RR-Psycho Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 jest bi ti priporocu rr-ce hocs se mal igtr pa to. :OK: ..dobit mal koncne pospeske itd.. ker gianelli je tud fejst avspuh :OK: sam v bistvu je gianelli naznanja zacetek resnejsega tuninga...pa tud odvisn ker motor mas? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 gianeli grd zvok...za 50ccm obvezno leovinci RR...še je bar zvok OK :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crom Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 jest tut pravm rr. to pa je itak isti k zx, sam d ma ovalen dušilec iz ogljikovih vlaken. man je na pogled lepši k zx, pa še mal lepši zvok ti da. sam vsake oči majo svojga pleskarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 je še tudi drugje razlika :) RR bi naj dal malo več pospeškov kot ZX...ZX pa malce večjo hitrost...vendar so tu razlike pri 50ccm minimalne :) ker števci več lažejo ko pa v resnici je razlike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crom Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 tega pa nisem vedu, pa sm ga kupu. sam ej d ni to kaka fora z valčki spet. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 valčke boš menjat moral...mogoče še fedrce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
^^RR-Psycho Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 fedrce p valjcke obvezno ker tko bos neki izvleku vn iz avspuha pa ce kups leovinceja vem de majo blokado not za gianellije nism preprican..blokado prec vn ce ne ti bo vlekel manj kukr z originalnim.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crom Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 blokado vn že ob montaži. boš zelooooooooooo pozitivno presenečen. se spleča verjem, sploh če maš original avspuh še zablokiran. fedrce itak dobiš že zravn(niso ne vem kva ampk bul k original), valčke pa odvisn od motorja. pr sf2 jih ni zravn! pač šparajo tko k mi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Pri ZX-u dobiš dvojne valjčke zraven, ta lažje je boljše not dat :) Federce na sklopki pa jaz nisem not deval, pol 1x ko sem dal not Multivara sem jih menjal, samo se je stanje poslabšalo v primerjavi z original :D . Pri SF-ju, ko menjaš federce se malo zboljšajo pospeški, samo je potem boljše, če še menjaš valjčke. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se