divja zver Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 kvaj motosvetovci, zanima me če tuki kdo kej laufa tle maratone pa to k rabm enga spremljevalca oz. kar kol podobnga :OK: lan sem tekla pa je blo super, razen tega da sem bla pol cev tedn koma <_< torej gremo? :D lp. sarah
jose Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 kerega si pa tekla, velikega al malega :hmm:
Pervy Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 a rabiš spremstvo z motorjem? hmmm nevem 21 km mi je pramlo za turo, bi šel 42 km če bo kaj hrane in pijače na koncu :devil:
Avatar Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 kvaj motosvetovci, zanima me če tuki kdo kej laufa tle maratone pa to k rabm enga spremljevalca oz. kar kol podobnga :OK: lan sem tekla pa je blo super, razen tega da sem bla pol cev tedn koma <_< torej gremo? :D lp. sarah ← Ali pretiravaš ali blefiraš. Ziher nisi mogla bit en tedn koma, ker je človek - vsaj če ima dosti kondicije - že naslednji dan kar ok, razen bolečine v mišicah znajo (intenzivno) trajati tri dni. Ampak po treh dneh bi pa takšna žverca morala biti ready to rock and roll. Daj obrni se na PEPEja, on baje laufa. Jaz sem nekoč in ne želim več. Zakaj imam pa motor, jao.
použek Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Po 42 km je človek res hudo utrujen, saj utrujenost pride kakšen dan kasneje, kdor je poskusil, ve o čem govorim... 21 še nekako gre...po 30-tem pa je stvar kar malce drugačna...upam da se vidimo :OK:
Sanda7 Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 ma ni šans da bi se spustila v kaj takega,sej crknem že v prvem kilometru :(
Avatar Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Po 42 km je človek res hudo utrujen, saj utrujenost pride kakšen dan kasneje, kdor je poskusil, ve o čem govorim... 21 še nekako gre...po 30-tem pa je stvar kar malce drugačna...upam da se vidimo :OK: ← Jasno da se vidimo. Vendar bom v skladu s Pervyevimi napotki rajši v spremljevalni ekipi...na mopedu torej.
jax Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Se javim za navijača iz kakega lokala ob progi :beer1: Ob intenzivnem navijanju lahko tudi z ''navijanjem'' sledimo maratoncem in vidimo kdo bo prej padel... Oni na maratonu ali mi ob navijanju :drunk: :)
bubamara Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Se javim za navijača iz kakega lokala ob progi :beer1: Ob intenzivnem navijanju lahko tudi z ''navijanjem'' sledimo maratoncem in vidimo kdo bo prej padel... Oni na maratonu ali mi ob navijanju :drunk: :) ← jaz se tud pridružim jax-u :D :OK:
Ježek Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Meni pa lansko leto niso pustil laufat. :angry2: Sem moral delat.Na maratonu seveda. :D Tako da verjetno me bodo letos tudi rabili.Komaj čakam ker je prov fino. :OK:
batzajla Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 ne upamo :P jst drgač bi,pa me začnejo bolet kolena <_< sm resno mislu letos it,na takratko bi šlo đabe in sm clo začel 'trenirat',ampak vidm da ne bo šlo... star sm že,jebiga :D
Pravokotar Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 torej gremo? :D lp. sarah ← Na ljubljanskega žal ne, sem se uspel čez poletje temeljito zašpehat :blush: Lohk se pa zmenimo za Radence prihodnje leto.
misty Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 26 km je bil moj maksimum (ok, vmes sta bila tudi 2 hriba ;) tko da bi šlo še mal več) sam to je blo pred operacijo kolena... sem v skupini za moralno podporo :D
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 he he naciji trenirajo laufanje - kdo bi si mislil? :devil: :slap: ampak do avstrijske meje je več kot 42 km, do kočevja pa tovornjaki vozijo :whistle:
roly Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Kdaj pa sploh je ta maraton??? Aja, ne grem :D .)
divja zver Objavljeno Oktober 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 na nedeljo, 23. oktobra je maraton. to bomo laufal ko utrgani :D
roly Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 Sam pozor: da se vam ne utrga.... :D
Fire Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 :blink: Maraton? :blink: A se da pit pa kadit umes? :huh:
Anubis Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 Mogoče bi bilo pa zanimivo. Razmišljam v tej smeri.
JAZBEC Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 Mogoče bi bilo pa zanimivo. Razmišljam v tej smeri. ← ...jst tud....razmišljam....
Anubis Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 ...hehehe...razmišljam o aktivni udeležbi, ampak brez zajebavanja...malce mazohizma v teh dneh ne bi škodilo.
Bojč Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 ...hehehe...razmišljam o aktivni udeležbi, ampak brez zajebavanja...malce mazohizma v teh dneh ne bi škodilo. ← Ja ampak res sam malo... toku ene 35 metru.. do ta prve oštarije!
Rude Boy Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 ......malce mazohizma v teh dneh ne bi škodilo. ← raje si privošči bičanje s Pupo ! :ninja: maš večje možnosti da preživiš, kot pa maraton ! :P
ixs Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Eh pussyji: jest bom kr dva tavelka kroga tekel :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se