ovink majstr Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 dokumente, izpit, olje, krpo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Disk ključavnico, orodje in rokavice. Ne me vprašat kako mi je ratal tja odspod spravt to :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) olje, orodje, robčke, uno ža švic obrisat pri tenisu (k gre za na roko sam jst ga mam na nogi, da ne userjem kaksnih lepih cevljev ko saltam :blush: ). pa disk ključavnico. lastim si rs50 :) Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil flame007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 nič druga kot prvo pomoč motor:rs 125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 nož :D pa ključ za svečko pa svečka rezervna. pa en kup kablov pa akumolator motor ; aprilia rs 50 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Pozabil sem še 2 para rokaciv. Ene: ledr, druge: smučarske :) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugi Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Pr men je pa nekako tkole: -rokavice -orodje(za svečko, šraufencigar oba, 2 imbusa, krpo, pol litrsko flaško bencina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zajc Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 Originalno orodje, akumulator, posoda za olje pa ena cunja. Motor: Yamaha TZR Rossi replica :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 Original orodje, prvo pomoč, diskklučavnco, zmeri prpravljen denar za benz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 jaz morem met ven vrezan sedež da mam lahko speljane cevi za vodo in da lahko zataknem kapico na svečko! Orodje mam tam kjer je bil prej akumolator :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 prometno, vozniško, šravfenciger, cigarete, 2 vžigalnika, robčke to pa tut vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Pod sedežem mam prometno, pa kak šraufenciger, vijolične rokavice pa kake cigarete VERJETNO. - (verjetno zato, ker sem zgubila en in edini ključ od rakete pa je nimam časa razmetat da bi prišla do vsebine. moped garažiran že cca leto dni) Piaggio Typhoon- kawa green, malossi kit pa leo vince.. lp, greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Povejte kaj se nahaja pod vašim sedežem na skuterju. Ola gume, na katerih je datum pretečenosti april 1990. Sem jih pustil tam tko kot spomin na dobre stare čase :naughty: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se