umetnica51 Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Po novem masiram desne roke z ledom.... :glare: :grrr
dotem Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 kakšnih 14 dni dokaj intenzivno z naberanjem jurčkov
DRVOWP Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 ...........moj nov šport je plezanje po velikanski ladji po labirintu brez konca in kraja......in iskanje izgubljenih otrok... Hej torej delaš zdaj v B...r P...u v Mariboru....ti si vsaj plačana jaz za mojo tamalo plezam zastojn :-) umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 DRVOWP res je delam v B...r P...u... :grrr ...in vesela, da sem zaposlena,da delam z otroci non stop...u tem velikem cirkusu ...morda kdaj udariva tekmo z gokardi, sam ti že vnaprej povem, da vedno zmagam :glare: DRVOWP 1
DRVOWP Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 ...hahaha samozavest serijsko...ampak pošteno povedano verjetno bi res zmagala ker sem jaz bolj lenoba po horoskopu. umetnica51 1
brojedan Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 (popravljeno) Preko vikenda je pri nas prevladoval šport: "Zlaganje drv 3 metre visoko". Dejstvo je, da me vse boli in to, da se človek redno ukvarja z drugimi športi pri tem težačenju ne pomaga skoraj nič .. Popravljeno Oktober 8, 2012. Popravil brojedan umetnica51 in TOMCAT 2
SLVR Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Hah, ja tale drva so taka posebna sorta goriva, ker te lahko večkrat pogrejejo! TOMCAT 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Golf sem začel špilat ... Fajn je. Včasih sem se norca delal ... Zdaj pa mam.
brojedan Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Golf sem začel špilat ... Fajn je. Včasih sem se norca delal ... Zdaj pa mam. ... a res? No, ta je pa dobra ... jaz sem enkrat poskusil, pa me ni potegnilo. Živ dolgčas .. napor je pa na minimumu.
sayo Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 ... a res? No, ta je pa dobra ... jaz sem enkrat poskusil, pa me ni potegnilo. Živ dolgčas .. napor je pa na minimumu. Napor je ko moraš prej delat, da lahko pol ure plačaš, če delaš kje za tekočim trakom, v rudniku, če si zidar . . . umetnica51 in DRVOWP 2
brojedan Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Napor je ko moraš prej delat, da lahko pol ure plačaš, če delaš kje za tekočim trakom, v rudniku, če si zidar . . . Drži. V športu pa napor omogoča napredek. Brez (miselnega) napora se niti šaha ni mogoče naučiti. neglejpreozokopress Kot mlad mož sem delal kot zidar. Ni bilo električnih dvigal in beton sem vlekel z rokami preko škripca v nadstropje. 70 ton ga je bilo. Pa mi ni bilo težko. Bil je MOJ beton in za MOJO 'plato'. Temu nisem rekel "napor". Drugi so se pa kar znojili od napora, ko so me samo gledali. jebiga - vse je relativno. umetnica51 1
stuhec Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 (popravljeno) Ta sport kjer je glavni pripomocek les s takim bi jz tut sportal Popravljeno Oktober 10, 2012. Popravil stuhec stuhec, umetnica51 in brojedan 3
umetnica51 Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 stuhec .....tebe bo treba najprej u roke prijet in naučit .....vsaj malo slovnično pravilno skladat stavke.... :glare:
brojedan Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 (popravljeno) Ta sport kjer je glavni pripomocek les s takim bi jz tut sportal Ni problema. Moj dobavitelj kmečkih pridelkov in produktov gospod Vodičar bo zelo vesel tvoje pomoči. Če želiš ti dam kontakt. Garantirano ima večinqa orodij pri njemu lesene ročaje. Delo pa zajema: hosto, goveji hlev, zajčji hlev, travnike, njive ... ravno zadnjič me je vabil, da namesto teka pridem k njemu delat. Obljubil mi je kondicijo v enem samem mesecu kakršne v življenju še nisem dosegel. No tega mu ravno nisem verjel, saj delo na gradbišču tudi ni mačji kašelj. stuhec .....tebe bo treba najprej u roke prijet in naučit .....vsaj malo slovnično pravilno skladat stavke.... :glare: Ti pa rada poučuješ mladino v raznih spretnostih tega in onega, kajne? Posebej fante .. al se motim? Popravljeno Oktober 11, 2012. Popravil brojedan umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 Brojedan od kar vem sem vedno prevzemala rojstnodnevne zabave problematičnih otrok.........torej skupino 15 fantov.... (ker mam čut za moške :xx: ) Skupina fantov je vedno velik izziv, a nenazadnje ko jih spraviš vred je z njimi najbolje igrat fuzbal
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 12, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2012 (popravljeno) Brojedan od kar vem sem vedno prevzemala rojstnodnevne zabave problematičnih otrok.........torej skupino 15 fantov.... (ker mam čut za moške :xx: ) Evo, zdjap a vemo, zakaj si prišla na Motosvet :lol: Popravljeno Oktober 12, 2012. Popravil JustinBieber umetnica51 1
brojedan Objavljeno Oktober 12, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2012 Brojedan od kar vem sem vedno prevzemala rojstnodnevne zabave problematičnih otrok.........torej skupino 15 fantov.... (ker mam čut za moške :xx: ) Skupina fantov je vedno velik izziv, a nenazadnje ko jih spraviš vred je z njimi najbolje igrat fuzbal :grim drži ... to vem še iz svejega vzgojiteljskega dela ... Evo, zdjap a vemo, zakaj si prišla na Motosvet :lol: @Umetnica Evo - en "problematičen" otrok se ti že javlja ... @ JB Kar zagrebi se ... taka dekleta so resnično prava rariteta, dragulj v kupu butalskega kamenja. :yes:
DRVOWP Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 Mene je pa zraven meni najljubšega squasha in športnega streljanja vedno bolj navdušuje speedminton... .http://www.youtube.com/watch?v=_AwcmCOLgz0..... In strinjam se da ga lahko igraš kjerkoli od plaže na morju....družinskih zabav...
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 -Alpsko in Freeride smučanje -Kiteboarding (Kajtanje) -košarka -tek -kettlebell
umetnica51 Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 Moj najboj učinkovit "bio šport" v vsem mojem življenju je bilo spravilo sena iz travnikov in podajanje sena v kozolec Scarlett 1
gregorjanc Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 to sploh ni šport, ampak vsakdanje domače opravilo, kot bi jest reku da mi je najljubši fitnes kramp pa lopata, al pa da vsak dan po hribu dirkam da za frišn pokosim, v bistvu sploh ne rabm dodatnega športa, ker ga imam že doma dovolj in mi zadostuje za mojo kmečko kitovno umetnica51 1
ton Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 - vsakodnevno popotovanje od doma do Kopra (adrenalinski šport); - karate (da se lahko doma obranim pred ); - bicikl (vedno manj); - vsakodnevni sprehod z najboljšim in najbolj zvestim prijateljem . Vse ostalo so obične razvade .
umetnica51 Objavljeno Maj 24, 2014 Opozori Objavljeno Maj 24, 2014 sm mislila HD da si napisal ŠPRICANJE....hahhahaaaa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se