ton Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Karate, nova sezona. Treba kakšen kilogramček dol dat.
bandy Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 latinsko ameriške plese,standardni in rock n roll lahk naučim ,po želji Gabry18 1
50cent Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Pretežno tek in hoja na Pohorje. Ko pa je zunaj zima, pa plavanje. :)
mat3j Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Zadnje čase laufanje z berglami čez ovire do WC-ja. Upam, da bom že kmalu plaval kot Martin Strel, žal pa v bazenih pri nas ni toka, da bi me nosil smile.gif Te pa vzami par metrov kabla, en del vtakni v vtičnico, drugega pa daj v bazen, pa boš mel tok ... ne samo da te bo noslo, ampak še te o malo troslo :xx: :kva2: Drugače pa s peciklom po pohorju gor pa dol, še malo pa bo sneg pa om pecik menjo za bord pa bo tui fajn :OK:
bLuZoNdEr Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Že ene dva tedna s kolegom pridno nabijava squash, 3x tedensko, je kar ornk rekreacija :OK:
Ćardak Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 spet treniram nogomet :OK:
DrummY Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 basket rullZ:). drgč pa alkohola nisem pil že od konca julija :blink: lp
DimmuMaid Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Jaz pa občasno Polarja nosim :slap: :lol1: Saj to bi lahko bil že neki napol šport :blush: :fredy:
MareCBR Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 (popravljeno) Jaz bolj ali manj smučam,moja pa borda! :OK: [attachmentid=83090]p.s.:moja me bo še ubila za to slikco! :lol1: [attachmentid=83091] Kuhat je tud treba pozimi! :kva2: No poleti se pa potapljam!Slikce sledijo še! Popravljeno Oktober 2, 2006. Popravil MareCBR
dunkl Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Mal razmišljam,da bi se začel ukvarjat z balinanjem. Zdej pa ne vem ker sem nekje slišal, da spada med rizične športe. Baje je med balinarji zelo velika stopnja umrljivosti. A mi lahko kdo glede tega kaj svetuje?
adil Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Tajski boks, potapljanje, tole "zimo" pa upam, da se bom nauču še bordat(oprema že nestrpno čaka, da jo sprobam)
JAZBEC Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 ..po dvajsetih letih začel enkrat tedensko igrat košarko...kaj hočm...sm se priključu in gre...sam igramo kokr da b šlo za res :( ...no za pir igramo :) ...in to laško - v pločevinkah.... :) ..sam škoda kr je sam enkrat na teden .)
Zdrawc Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 ...in to laško - v pločevinkah.... :) ..sam škoda kr je sam enkrat na teden .) Jazbec, ko pridem nasledjnič v dolino Soče....... .....wem kje si doma...... :devil: pa še kako domačo špecialiteto boš dal na ojgn :grim
JAZBEC Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 Jazbec, ko pridem nasledjnič v dolino Soče....... .....wem kje si doma...... :devil: pa še kako domačo špecialiteto boš dal na ojgn :grim ...brez laškega....ko voziš ne smeš pit :OK: ...samo domača gorska neklorirana vodica... ...hmm...pa bordam..dons sm mislu it...pa ni pogojev...megla,sneg,veter....pa bo šport na toplem :)
Tadeusz Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Mal razmišljam,da bi se začel ukvarjat z balinanjem. Zdej pa ne vem ker sem nekje slišal, da spada med rizične športe. Baje je med balinarji zelo velika stopnja umrljivosti. A mi lahko kdo glede tega kaj svetuje? hehe sam sem balinar in še nisem slišal take izjave :lol1: ...mi je všeč...ja lohko umreš če skačeš preveč in dobiš kuglo v glavo :D ...ne hec dej...kako si to mislil s to stopnjo umrljivosti?
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 .Baje je med balinarji zelo velika stopnja umrljivosti. ...kako si to mislil s to stopnjo umrljivosti? Umrljivost med balinarji je 100%, preverjeno. Zanimivo, da je med šahisti popolnoma enaka.
Claw Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 (popravljeno) Streljanje s cap and ball revolverji Popravljeno Januar 26, 2007. Popravil Claw
andi1 Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 Mal razmišljam,da bi se začel ukvarjat z balinanjem. Zdej pa ne vem ker sem nekje slišal, da spada med rizične športe. Baje je med balinarji zelo velika stopnja umrljivosti. A mi lahko kdo glede tega kaj svetuje? Verjetno zato, ker se veliko penzionistov ukvarja z balinanjem in je zato povprečna starost balinarjev precej višja od npr. skakalcev v širino. Sicer sta pa moja najljubša športa (poleg SLO verzije dviganja uteži) TAROK in MADRACENŠPORT. :)
dunkl Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 hehe sam sem balinar in še nisem slišal take izjave :lol1: ...mi je všeč...ja lohko umreš če skačeš preveč in dobiš kuglo v glavo :D ...ne hec dej...kako si to mislil s to stopnjo umrljivosti? V moji vasi imajo upokojenci balinarsko sekcijo.
Icy Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 (popravljeno) Streljanje s cap and ball revolverji Oglej si tole! Si tudi mene zastrupil ... že iščem ... oglasi se na PM Popravljeno Januar 29, 2007. Popravil Icy
dunkl Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Oglej si tole! Si tudi mene zastrupil ... že iščem ... oglasi se na PM Od dons naprej pojem tisto od Knofov! Kupit ču si top, kat,tad,kat, tad,kat ,tad.Za dan dva, možda tri, možda pet, možda sto neznam broj, al znam da kupu si bom TOP. Mal po svoje ampak vseen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se