Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

aja pol sm pa narobe razumel...uf pol gremo pa prec spomlad...pod nujno!

Objavljeno

grem tud jest...

Objavljeno
se strinjam :kva2:

folk, lejte da se da tut s čoprji dirkat (sicer dragat ampak dirkanje je pa le)!!!

KLIK

Objavljeno

nah vi preveč sanjarite o moto gpju ...........drugo kot drugo vsi piloti v moto gpju imajo izkušnje z motorji že od leta ko smo mi prvič na bicikle stopli!

Btw ne si mislit če znate po kolenu it da ste kot tisti na moto gpju.

aja od kje pa si to ti govoru z Talmascijem mislim chataw al whatever? :hmm:

Drugo še vedno se da z pomoč sponzorjem dobit svoj motor in dirkat v raznih pokalih in sponzor ti financira vse s tem da ti imaš na motorju njegove nalepke reklame in ta sranja ! to je pač marketing in tako tudi v moto gpju zaslužijo z tem .........ker drugače moštva brez sponzorjev ne pridejo daleč! še posebej če niso official moštvo!

Objavljeno

torej eč se bo kej organiziral sm jest zraven .) samo glede na to kakšno število in v kakšnem stanju mamo mi dirkališča bi blo problem najdt primerno stezo razen v tujini .)

PS: Kaj če bi preimenoval temo ker že dolgo ne govorimo o gpju :? .)

Objavljeno

ja sej gremo na novi marof npr. pa damo tko k je že en reku vsak po jurja za štartniuno pa si prvi trije v določenem razmerju razdelijo1:2:3 men bi blo to najbl kul ker da bomo res kej zrihtal tko k se zagre pa organizacija to pomoj ne bo nč pa tud financ ni!!!

ja pa tud temo bi lohk preimenoval..

lp weerus

Objavljeno (popravljeno)
ja sej gremo na novi marof npr. pa damo tko k je že en reku vsak po jurja za štartniuno pa si prvi trije v določenem razmerju razdelijo1:2:3 men bi blo to najbl kul ker da bomo res kej zrihtal tko k se zagre pa organizacija to pomoj ne bo nč pa tud financ ni!!!

ja pa tud temo bi lohk preimenoval..

lp weerus

Ok vse lepo in prav ...ampak kaj če se nekdo raztrese na tla pa mu motor gre v 3 pm ...........kkao bo pršo do doma pa ostalo ???? na to niste pomislili ker novi marof al kaj je že ni lih blizu......

Popravljeno . Popravil AiroH
Objavljeno

ja dobr pol pa lahko na mobikrogu če vam je novi marof predaleč...al pa povej kje bi teb ustrezal in ostalim...

lp weerus

Objavljeno
Ok vse lepo in prav ...ampak kaj če se nekdo raztrese na tla pa mu motor gre v 3 pm ...........kkao bo pršo do doma pa ostalo ???? na to niste pomislili ker novi marof al kaj je že ni lih blizu......

Ja stari sej ti ni treba vedno do konca tiščat! :D

A pomislš ti na to ko greš z motorjm en krog pa si oddaljen recimo 200,300km od doma...če greš kam u božju matr maš še 3X več možnosti da boš motor sesu sploh če si daš duška pa mal prtisneš na gas!upam da nima noben namena it na dirkališče ko bomo šli vozit na polno,na 110%...vedno mej še mal rezerve,sploh če ne gre lih za osvojitev motoGP prvenstva(sm to mogu oment da ne bom čist off topic :P :whistle: )

Objavljeno

a morš čist skoz komplicirat... :BUA:

Objavljeno

mene vem da nebo... usaj ne na tekmovanju... mal mi je skoda motorja... ce bomo pa sli kej na marof-a sm pa zravn ;)

Objavljeno

jest pa bom...najbrz...samo bom se pocasi peljal...ce ne duzga bo pa lepa voznja do tja :>>

Objavljeno
jest pa bom...najbrz...samo bom se pocasi peljal...ce ne duzga bo pa lepa voznja do tja :>>

če se gre za 2 dni, sm zravn! lepa vožnja, pa kkšn zakon žur :yea2: :yea2: :yea2:

Objavljeno

To ni glih kej preveč izvedljivo ker NSRka se ne more primerjat s starim mitom ali pa RSo, in pri 125kah se VSAKA malenkost pozna ogromno... Idealna bi bla proga kjer se dosegajo hitrosti nevem-120km/h, sam kje boš to najdu...

Zmagal bi u bistvu (recimo na Grobniku ali Marofu) en z najhitrejšim motorjem, tudi če ne zna polagat!

Sem pa za da gremo do Marofa za 2 dni, sam dejmo se ment v oni temi o Marofu...

Glede motorja in to da ga razbiješ-možnost je zmerej, zato ni treba na polno vozt, ker nismo MotoGp vozniki :D

Objavljeno

jst sm za to da gremo za dva dni pa pol mamo v uni niči eno hudo žurko pa pol še drug dan mal vozmo pol bo pa treba mal nazaj domov...

ja zakaj se pa vsi tok izogibate tega mobikroga??????!!!??????

Objavljeno (popravljeno)

Na mobiju sem jst dobu mal čez 130kmh, se pravi na marofu še tolk ne bi :)

Zakaj se mobija izogibajo... Mogoče ga motosvetovci premal hvaljo al so pa letos premal slikc limal v temo ;), al pa legenda o slabem asvaltu.

Sicer na marofu še nisem bil, sem edin ene par filmčkov pogledu, pa mi mobi bolš deluje, nekak se mi marof počasen zdi, polaga pa se vredu, kokr sm vidu. Nasledno sezono mam marof planeran, tko da pol bo mal bol sigurna primerjava :).

Lahko gremo pa tud še na grobnik (jst siguren nasledno leto :D) in panonia ring.

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno

tu bek od mene kakih 30 km je ena proga za kartinge... in sm ču da se včasih da zmenit da pač si najameš progo in delaš z njo kaj hočeš oz se furaš gor z čim češ. pol un tip tam je paje ful ql in dobiš progo baje da za male pare tak da drugo leto lahk tut tja kaj gremo če je do interisiran. proga pa je dolga kak km sam je še kr široka cesta pa dobri ovinki :)

Objavljeno

aja pa tut js grem drugo leto kam zravn če se bo šlo kam seveda če om mel še motor

Objavljeno

in kje kaj je ta proga?

Objavljeno

blizu ptuja

Objavljeno

OK a se lahko vrnemo nazaj na topic...

blo je govora o tem kako bi prišli v motoGP :bounce: :lol1:

Objavljeno
blizu ptuja

Po hajdošah se je bol z skirojem furat k pa z cestakom...k je preozka steza pa ovinki...tko da to odpade...

mobikrog je zajeban k ni izletih con...če se kdo zvrne...je kr mal huda tista ograja...

pomoje je marof najbol opcija...pa mi lepo našo dirkalno RSo prpelemo pa še mal treniramo med vami pa je...pol mamo pa lahka še kšno u izi dirko pa je...

Objavljeno

ja dobr pol se pa gremo v temo od marofa gremo ment za drug let k bo kšn lep dan...

• 2 let pozneje...
Objavljeno (popravljeno)
no folk men se je pa porodila ena ideja....

mal sm razmišlou o moto gp-ju k sm ga dons na eurosportu gledu...

pa me zanima kako sploh notr pridt če kej veste pa kako to vse skupi poteka kako bi to s šolo šlo pa finance in take stvari...

dejte povedat čim več kar veste o tem pa tud kšnga od vas to pomoje zanima..

pa upam da me ne boste zdej vsi popluval pa zaklenil teme=)

PIŠTE!!!!

Reesko bi biu ceu rejsrrrr :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Popravljeno . Popravil Gizmo_
Objavljeno
Reesko bi biu ceu rejsrrrr :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

pa ne spet začet z oftopikm :)

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!