Skoči na vsebino

Zakaj se splača biti rom (cigo)!

Priporočene objave

Objavljeno

kwa plujete po Strojančkih :hmm:

je kdo od vas v takem prijateljskem stiku z ministri in JJ :grrr

ja takle mamo :lol1:

PS bodite srečni da nimate motorjev iz aluminija in bakra :kva2:

post-5614-1164624370_thumb.jpg

Objavljeno

LinaC ! :fredy:

še en dokaz več o nesposobnosti njega in njegovih kolegov !

A ti narišem še miselni vzorec? Beri rdeči tekst. Še vedno ti niso jasne pristojnosti policije in pravosodja.

Tadej

Objavljeno

ti lahko rišeš kar hočeš ! tudi Gaussovo krivuljo če želiš !

dokler pa ti ne rata tožilcu dostavit vse potrebne dokaze o posameznem kaznivem dejanju na osnovih katerih se postopek sploh lahko začne, pa si nesposoben ! da pa še kaj vmes med samim postopkom zajebete je pa itak zgodba zase !

policijsko izgovarjanje na pravosodje je passe !

Objavljeno

ti lahko rišeš kar hočeš ! tudi Gaussovo krivuljo če želiš !

dokler pa ti ne rata tožilcu dostavit vse potrebne dokaze o posameznem kaznivem dejanju na osnovih katerih se postopek sploh lahko začne, pa si nesposoben ! da pa še kaj vmes med samim postopkom zajebete je pa itak zgodba zase !

policijsko izgovarjanje na pravosodje je passe !

A potem trdiš, da za vseh 126 ovadb policija ni zbrala dovolj dokazov :eek:

Mogoče je pa pri kakšni ovadbi pod težo ciganskih groženj in maščevanju kakšna priča izgubila spomin?

Tadej

Objavljeno
Zaradi Ambrusa razrešen direktor ljubljanske policijske uprave

Ljubljana, 27. novembra (STA) - Generalni direktor policije Jože Romšek je danes s položaja direktorja Policijske uprave Ljubljana (PUL) razrešil Branka Slaka, in sicer zaradi nedavnih dogodkov v Ambrusu. Za novega direktorja PUL je Romšek imenoval dosedanjega direktorja Policijske uprave Murska Sobota Aleksandra Jevška, so sporočili z Generalne policijske uprave.

STA
Objavljeno

Ko se že toliko govori o nestrpnosti in ksenofobiji, mi lahko kdo razloži kaj so potem cigani, ki nočejo Strojanovih v svoji bližini (Nestrpni do drugačnih?). Če bi naša vrla policija v zadnjih 12+ letih vložila 5% energije in sredstev, ki jih je samo v soboto zvečer, potem mi ne bi imeli kaj pisati v tej temi.

lp

Franc

Objavljeno

A potem trdiš, da za vseh 126 ovadb policija ni zbrala dovolj dokazov :eek:

Tadej

trdim ne, je pa več kot očitno nekaj na tem !

nijedne nema bolje od naše policije ! :fredy:

za krepitev spomina skupaj z evrokalkulatorji v vsako gospodinjstvo tudi memory ! :grim

Objavljeno

Dej Rude nehi no. Že dejstvo, da so Strojani nepismeni in imajo vozniški izpit, pove vse :wacko:

Ne vem kako so cpp naredl :hmm:

Objavljeno

trdim ne, je pa več kot očitno nekaj na tem !

Ko vse veš, pa povej za vseh 126 kazenskih ovadb, kaj se je dogajalo z njimi.

Tadej

Objavljeno

Dej Rude nehi no. Že dejstvo, da so Strojani nepismeni in imajo vozniški izpit, pove vse :wacko:

Ne vem kako so cpp naredl :hmm:

pa registrirane avte imajo vsi, videl pri dnevniku na TV.

:hmm: Kam so le odšli Cigani brez vozniških dovoljenj in z neregistriranimi avti?

Objavljeno

pa registrirane avte imajo vsi, videl pri dnevniku na TV.

:hmm: Kam so le odšli Cigani brez vozniških dovoljenj in z neregistriranimi avti?

Tja, kamor hiše brez dovoljenj :)

Objavljeno

Tja, kamor hiše brez dovoljenj :)

Te še stojijo. Celo policija jih varuje, da jih ne bi Cigani zropali. Me zanima kdaj bodo začeli tako varovati tudi hiše Civilov.

Objavljeno

Ha :lol1:

:blink: bolano

slovenskemu narodu je dolgčas. očitno je predobro plačan in premalo dela . :closedeyes:

Objavljeno

slovenskemu narodu je dolgčas. očitno je predobro plačan in premalo dela . :closedeyes:

To je samo zato, ker cigani se niso v taboru za koncentracijo.

Objavljeno

huhu...ciganski koncentrat - dodajte vodo. :)

Objavljeno

Da nisi ti brez službe :topic:

Objavljeno

Da nisi ti brez službe :topic:

se ti zdi modrec?

Objavljeno

se ti zdi modrec?

Samo še to :headbang: ko imaš toliko časa na vseh foromih :fredy: pa nam tule pamet soliš, in te zelo briga kdo kaj gor nalima. :devil:

Mi ni treba odgovarjat, ja čas imam in nič ne delam. Lp

Objavljeno (popravljeno)

jep..prav na veliko solim pamet.

z vsemi petimi posti v tej temi :photo:

imaš slab dan?

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

Ko vse veš, pa povej za vseh 126 kazenskih ovadb, kaj se je dogajalo z njimi.

Tadej

zmeraj sem govoril: ko bom velik NIKOLI ne bom policaj ! :P

Lobo in Brihta včasih sem tudi v dvomu o vajini pismenosti ! :fredy:

Motoristek bi se rad kregal in užival v zvokih Turbo Brendija & Co. ! :naughty: ne dirajte mi sloWenCe ! :evilgrin:

Objavljeno

hajdmo vsi na pitu ;)

svi zajedno, mogu i policajci doći ako hoću

post-4542-1164637112_thumb.jpg

Objavljeno

:lol1: und jaranen ... jararinen auch ! aus jarenina naturlich ! :grim

Objavljeno

Motoristek bi se rad kregal in užival v zvokih Turbo Brendija & Co. ! :naughty: ne dirajte mi sloWenCe ! :evilgrin:

:grrr saj veš s koko nisva bila na isti valovni dolžini... :topic: cigoti imajo pa vseeno svojo internetno stran :lol: jaz pa brez službe, dela in dobro plačan :lol1: za crknat :yea1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!