Skoči na vsebino

SEX in POP PSIHOLOGIJA

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Eeeeeeeeee,

Kdor veliko sexa zlo ne misli. Črne misli pridejo od polnih jajc in srbečih nepotešenih pizd.

Zanimivo dejstvo...sploh če veš da so raznorazni diktatorji/kralji/vojni zločinci sloveli po svojih seksualnih avnaturah....ravno v sedanjem VEČ-u imaš en tak opis lipega Anteja

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

Leon The Seksualni Strokovnjak :)

Objavljeno

Please, don't give me names.

Sexati z ljubeznijo, z občutkom je eno in sexati za praznenje jajc, dokazovanje, ali kakšni bolani kompleksi je drugo. Nekako si težko Anteja ali druge diktatorje, ki nikakor niso nežni, rahločutni, ne predstavljam kot neegoistične ljubimce, katerim je do partnerjevega počutja mar. Torej ...

Objavljeno

a lahko en pregovor povem? ;)

Objavljeno

Please, don't give me names.

Sexati z ljubeznijo, z občutkom je eno in sexati za praznenje jajc, dokazovanje, ali kakšni bolani kompleksi je drugo. Nekako si težko Anteja ali druge diktatorje, ki nikakor niso nežni, rahločutni, ne predstavljam kot neegoistične ljubimce, katerim je do partnerjevega počutja mar. Torej ...

Ne vem če to drži oz. mora to dosti ženskam ustrezati...ogromno jih je jokalo (no tiste katerim so porezali glave niso mogle prav dolgo žalovati) dosti jih še čaka, da pridejo spet na vrsto.

Objavljeno

a lahko en pregovor povem? ;)

Povej.

Samo, da ni un o pasjem laježu.

Ne vem če to drži oz. mora to dosti ženskam ustrezati...ogromno jih je jokalo (no tiste katerim so porezali glave niso mogle prav dolgo žalovati) dosti jih še čaka, da pridejo spet na vrsto.

Ženske ste pa itaq nedoumljive. Enkrat vas sploh ne zanima s kom greste v posteljo, glavno da vas pripravi do vrhunskega orgazma, (izživljanje neke notranje nepotešene skrivne intimne želje - izganjanje hudiča iz pridne deklice). Sedaj je zopet eno orgazem in drugo biti viden, skusiti "znano" osebo, kar je nekaterim zelo pomembno. - Sem bi jaz postavil Anteja, zgolj, ker ga v naslednjo kategorijo nikakor ne morem.

drugič pa od nas zahtevate, da znamo pospravljati, vas imeti rad, nositi denar domov, zabijati žeblje, poslušati vašo mamo,.... (no ja od slednje res lahko povzroča zle misli)

Objavljeno

Povej.

Samo, da ni un o pasjem laježu.

Ni, je pa podoben..

Fuk je Sandi v kratki čas.

:devil:

Objavljeno (popravljeno)

Spelte se nekam s tem nabijanjem :angry2:

P.s.: Treniram za moderatorja :P

Sam ne vem se, kdaj bo pa avdicija :?

Popravljeno . Popravil Brihta
Objavljeno

Spelte se nekam s tem nabijanjem :angry2:

P.s.: Treniram za moderatorja :P

Sam ne vem se, kdaj bo pa avdicija :?

Res je čist preveč enga nabijanja na compu. dejte rajš v živo boste bolš volje :grim

Objavljeno

leon...lahko napišemo tudi...ni jim važno s kom so v postelji (vse pod prvo točko) le da je še vse pod drugo točko zraven :lol:

Objavljeno

Sanda7 žrtvuj se za znanost in mu z vsaj eno seanso dokaži, da ni tako.

Saj bi jaz, samo me spol jebe.

ja ma bi se pa prov res žrtvovala,kajti ne vem če bi mojih 57kg preneslo njegovih2x tolk :devil:

Ni, je pa podoben..

Fuk je Sandi v kratki čas.

:devil:

to sploh ni noben vic :grrr ,itak fukaš takrat kadar nimaš nič za delat,se pravi se kao kratko časiš :grim

sam res zanimivo da meni ni nikol dolgčas,kakor je tebi symrujčica :D

Objavljeno

sam res zanimivo da meni ni nikol dolgčas,kakor je tebi symrujčica :D

a mi je dolgčas? nisem vedu - hvala, da si mi odprla oči

Objavljeno (popravljeno)

ja ma bi se pa prov res žrtvovala,kajti ne vem če bi mojih 57kg preneslo njegovih2x tolk :devil:

A dlje od misjonarskega položaja nisi prebrala?

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

A dlje od misjonarskega položaja nisi prebrala?

Mladini njenih let knjige "Figure veneris 100" pač še ne prodajajo!!!!!!

Sanda.....počak še mal......kupi.......pa sprobaj!!!!!!

Sam.........kdo te bo pol ustavu.........samo še infarkt!!!! :eek: :eek: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

al en izgovor sem mogla najt,pa kaj res nč ne razumete :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

... mojih 57kg ..

tvojih 57 ali 75 ?

Saj je samo jezika za 15 kg

joškov za 20 kg

riti za 20 kg

osramja za 47 dkg

:devil: :kva2:

Če te masa poriva, obdeluje ti pomoje vliva občutek moči, je kot bi vozila močan motor. Neglede ali ti vračaš "udarce" "ono" bije s svojim divjim ritmom in ne preostane ti trugega kot da poletiš.

Popravljeno . Popravil Leon
Objavljeno

s karakterjem jih je res 75 :grim :P

Objavljeno

..drugič pa od nas zahtevate, da znamo pospravljati, vas imeti rad, nositi denar domov, zabijati žeblje, poslušati vašo mamo,....

ti bi lahko bil moj sanjski moški.... O:-)

Objavljeno

Ampak jaz nisem diktator.

Taktirko že imaš .... zakaj že???

Objavljeno

Ampak jaz nisem diktator.

hehe. Dicktator. :)

Objavljeno

To je seveda precej intimno a je dobra tema za nakladanje in razkladanje.

:yea2:

vzemite si čas zase, za svoje želje in potrebe, ter si privoščite vse, kar si želite. Pri osrečujoči spolnosti ni prostora za omejitve, kaj šele za slabo vest. Še več, zadnje raziskave so pokazale, da največ masturbirajo ravno ženske, ki veliko in dobro seksajo. Razlog je v tem, da če same ne bodo vedele, kaj jim je všeč, tudi njihov partner tega ne more vedeti. Zato je skrajni čas, da spoznate svoje telo do potankosti in si privoščite najboljše, kar imate - sebe!

Objavljeno

vzemite si čas zase, za svoje želje in potrebe, ter si privoščite vse, kar si želite. Pri osrečujoči spolnosti ni prostora za omejitve, kaj šele za slabo vest. Še več, zadnje raziskave so pokazale, da največ masturbirajo ravno ženske, ki veliko in dobro seksajo. Razlog je v tem, da če same ne bodo vedele, kaj jim je všeč, tudi njihov partner tega ne more vedeti. Zato je skrajni čas, da spoznate svoje telo do potankosti in si privoščite najboljše, kar imate - sebe!

Tole si pa tako dobro povedala, :o da bi prišel najraje k tebi na inštrukcije!!! :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!