klimbra Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Jep Klimbra, zakaj tako staro zgledaš :hmm: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Ne proizvajate :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
ceso Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 :inlove: Se vam zdi, da ima seks psihološki pomen ali pa da psihologija vpliva na seks. Mogoče obstaja kakšna interakcija med psihologijo in seksom? Jaz mislim takole: Seks in psihologija sta tesno povezana, saj psihološko stanje, ki ga razumemo v okviru trenutnega razpoloženja in dolgoobdobnega počutja, tesno povezuje izločanje endorfinov, ki nam dajejo med spolnostjo užitek. Prav tako je pomembno psihosocialno stanje v katerem se oba udeleženca spolnega odnosa trenutno nahajata. Kaj pa vi mislite? :hmm: ti pomoje preveč filozoferaš pa premal sexaš :yea1:
SiR Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 ampak nalepka je pa čist potihnu? dejmo ga klicat Naaaaleeeeeeeepkaaaaaaaaaaaa :)
_THUNDER_ Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 ..... Je premalo pravopisnih napak. kaj je s temi pravopisnimi napakami???? a je slučajno to tisto, ko sem zadnjič enega provociral s pravopisom? pravijo, da pes, ki dosti laja, ne grize....even .)
Pravokotar Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Glavno je, da člowk ne tava v temi. :)
Sanda7 Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 aha zdej pa vem za kaj mi dajo vsi cca 5let manj kot jih imam le kako da se tega nisem že sama spomnila :slap: nagaya dobr tek .)
Pervy Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 :blink: ej .. prosim da se zadržite takih izjav ....včasih je kdo sredi procesa prehranjevanja medtem ko naleti na vaše cvetke :blink: kaj pa je tu takega? <_< nice girs suck, good girls swalow!!! :grim
Vale Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 aha zdej pa vem za kaj mi dajo vsi cca 5let manj kot jih imam le kako da se tega nisem že sama spomnila :slap: nagaya dobr tek .) Bi vprašala mene, ko sem starejša, pa več vem .)
klimbra Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Bi vprašala mene, ko sem starejša, pa več vem .) In tut mnogo mlaaaaaajjjjjjšššššššaaaaaaaaaaa zgledaš!!!!!!! :blush: :devil: :devil: :devil:
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 In tut mnogo mlaaaaaajjjjjjšššššššaaaaaaaaaaa zgledaš!!!!!!! :blush: :devil: :devil: :devil: Normalno :D
GorazdH Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 mogoče je pa sanda že znucana od preveč seksa... :whistle:
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 mogoče je pa sanda že znucana od preveč seksa... :whistle: Sanda nikakor ni znucana ... :grrr ... lahko bi morda bila, ampak ni ...
klimbra Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Od preveč......bi bila lahko samo "raztegnjena" ....kar pa je v nekaterih primerih lahko kvečjemu koristno!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Pravokotar Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 ......bi bila lahko samo "raztegnjena" ....kar pa je v nekaterih primerih lahko kvečjemu koristno!!!!!! Odkar nam ni več treba švercat amortizerjev in podobnih rezervnih delov, njet :grrr :nono:
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Bi vprašala mene, ko sem starejša, pa več vem .) ja ma res,no ma vidiš mi ni blo treba uprašat si že sama povedala .) mogoče je pa sanda že znucana od preveč seksa... :whistle: a misliš da se to tud na obrazu :hmm: vidi,ne verjamem :grrr
Vale Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 a misliš da se to tud na obrazu :hmm: vidi,ne verjamem :grrr Bom preverila drugič ustnice :P
Leon Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) Sramne :? Cool. Smem prisostvovati ? Prisežem, da se ne bom z rokami ničesar dotikal. Za ostalo na garantiram. Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil Leon
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 hm :hmm: sej si mislila zgorne :? razlika bo očitna,medtem ko zgornje mažem z labello spodnje brišem s palomo :blush:
Leon Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Ah, ve ženske. Če želiš biti dober v postelji moraš poleg drugih stvari tudi pridno vaditi in raziskovati pod nadzorom mentorja. Ženske si ponavadi želite dobrega ljubimca, ki vam v skoraj vsakem trenutku bere misli in jih zna tudi realizirati. Po drugi strani pa vam "karajša preioda" (napr. dnevno) sexa nekako ne ustreza. To je itaq znano, da večinoma ne veste kaj hočete, vendar nas enostavno silite, da gremo svojo slo po znanju iskati k drugim. Ampak zanimivo je, da se vedno najde prostor in čas za novega ljubimca v življenju ženske, pa čeprav daje svojega moža na standby, kakor ohladi se malo, ne moreš skozi samo sexati. Izgleda, da je narava tekom človeku namenila več različnih spolnih parterjev, da je spolnost zanimiva.
Vale Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Nesramne :? Cool. Smem prisostvovati ? Smeš :grim Ah, ve ženske. Če želiš biti dober v postelji moraš poleg drugih stvari tudi pridno vaditi in raziskovati pod nadzorom mentorja. Ženske si ponavadi želite dobrega ljubimca, ki vam v skoraj vsakem trenutku bere misli in jih zna tudi realizirati. Po drugi strani pa vam "karajša preioda" (napr. dnevno) sexa nekako ne ustreza. To je itaq znano, da večinoma ne veste kaj hočete, vendar nas enostavno silite, da gremo svojo slo po znanju iskati k drugim. Ampak zanimivo je, da se vedno najde prostor in čas za novega ljubimca v življenju ženske, pa čeprav daje svojega moža na standby, kakor ohladi se malo, ne moreš skozi samo sexati. Izgleda, da je narava tekom človeku namenila več različnih spolnih parterjev, da je spolnost zanimiva. Leon tebi pa se vidi, da sta ti dom in delo največji hobi. Si razmišljal o izzidu novega slovenskega seksološkega dnevnika z naslovom "Dom, delo in seks". Prepričana sem, da bi bil uspešen vsaj tako kot Požar, če ne bolj :grim
Leon Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 .. Leon tebi pa se vidi, da sta ti dom in delo največji hobi. Si razmišljal o izzidu novega slovenskega seksološkega dnevnika z naslovom "Dom, delo in seks". Prepričana sem, da bi bil uspešen vsaj tako kot Požar, če ne bolj :grim Veš, da imaš prav. Tehnično usmerjen tip žal tudi sex jemlje kot tehniko, v njem išče zakonitosti, probleme, rešitve, vzroke,... To je včasih kar mučno za partnerko, ker je ona njegov poligon in mora precej časa preživeti z njim, da on lahko zadovoljuje svojo kreativno in spolno žilico. Tehniki smo pač vedno enaki, samo "poligon" oz. rekvizit se nam menja. In v skrajnih oblikah se ljudje in predmeti kot rekvizit enačijo. Se ne hecam. To je res problem.
Vale Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Verjamem. Verjetno tudi navodilo za zamenjavo žarnice prej napišeš kot zamenjaš žarnico :hmm:
Leon Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 NE. Če ciljaš, na teoretika, se motiš. Ga pa zagotovo napišem tako, da ga bo precej ljudi razumelo, ker stvari pridem do dna, preden se lotim pisanja navodil. Drži pa tudi, da je občasno "pisanje navodil" nujno, da ti drugi s svojimi mnenji pomagajo pri razvozljevanju nerešenih zadev - kot spodbuda drugim za rezdajanje svojih pogledov.
klimbra Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Popolnoma sem prepričan......da žensk sploh ne razumem več :( :( :( Al pa tale tema nekam mimo mojih znanj seka :hmm: :hmm: :hmm: To izvedeti.......pa me lahko koj pobere.....bom mirno užil večni počitek :closedeyes:
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Popolnoma sem prepričan......da žensk sploh ne razumem več ... Več? :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se