Schumy Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Jaz mislim,da smo mi bejbe zelo različne pri sexu. Nekaterim je bolj všeč hard način....bolj grobo..... Nekaterim pa je bolj všeč nežnost,dotiki z občutkom....delikatnost....
Sanda7 Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 ja kaj bi blo da bi bile vse enake :rolleyes: pa tud ne paše nam vedno enako včasih smo bl za romantiko učasih pa kakor pravš za hard
Sam dePihlja Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) Jaz mislim,da smo mi bejbe zelo različne pri sexu. Se strinjam :grim (samo do sem), ene ste talentirane :winkiss: , ene ne :cry: Drugač pa FELIZ NAVIDAD 2008 :yea1: Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil Sam dePihlja
Schumy Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Ja,seveda isto bi jaz lahko rekla za dede. Nekateri ga znate sam notr pa ven dat za 5,10 minut da vam pride in to je to.Wow....kakšen sex....no comment.... :rolleyes: Jaz sem pa čist o nečem drugem govorila in sicer glede načina sexa. Kakšen tip sexa ti bolj sede? Nekarim hard in nekaterim pa bolj nežnost z občutkom.... Sigurno če je ena bejba zelo nežna duša,občutljiva pol se s kakšnim divjakom,grobim dedom v sexu ne bo ujela in to je vse. VSEM TUKAJ NA FORUMU PA ŽELIM SREČNO 2008 :)
vapotek Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 VSEM TUKAJ NA FORUMU PA ŽELIM SREČNO 2008 :) Ti želim enako! :D
KeC Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Ja,seveda isto bi jaz lahko rekla za dede.Nekateri ga znate sam notr pa ven dat za 5,10 minut da vam pride in to je to.Wow....kakšen sex....no comment.... :rolleyes: Jaz sem pa čist o nečem drugem govorila in sicer glede načina sexa. Kakšen tip sexa ti bolj sede? Nekarim hard in nekaterim pa bolj nežnost z občutkom.... Sigurno če je ena bejba zelo nežna duša,občutljiva pol se s kakšnim divjakom,grobim dedom v sexu ne bo ujela in to je vse. VSEM TUKAJ NA FORUMU PA ŽELIM SREČNO 2008 :) Kaj če bi nehala teoretizirat, pa raj napisala, kaj tebi paše potem pa se oglasila na obisk :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se