MotoBoy Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Ewo .... sezone je "konc " tko da bo nasledno soboto 29.10.2005 zakljucni meting za vse skuteriste in mopediste!Dogajalo se bo na Dolgem Mostu v Lublajni na končni postaji 6-ke! Udeležba obvezna! :P
megli Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 kaj pravtew če bi spomlad enkrat organiziral en fejst meating da bi lahko vsak pokazal sade svojega dela čez zimo da pokažete svoje sesalce kaj ste jim nardil...dobil bi se v ljubljani nekje pol bi mel pa fejst recimo čez cel dan kako turco al pa kej vmes če bi se pa dobr ampak to dobr zmenlč bi mogl pa nekje rezarvirat recimo na kaki kmetiji kosilo.... ej dobr bi se blo zment da bi pol enkrat kasnje da nekdo nardi recimo v wordu al pa nevem kaj nardi kokr plakat al pa nevem kaj in da si jih pol vsak doma stiska 20 in da pol vsak pokrijue svojo okolico z plakati!!
megli Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 evo sm jst na hitr neki spackal od besedila bi blo pa zaželen da bi ga recimo kej popravl dodal.......ter seveda dal idejo kako bi ga grafično dodelal-da bi pritegnil poglede!! SKUTER IN MOPED MITING!!!!!!! KER SE JE ZIMA KONČALA,IN JE PRIŠLA POMLAD SE MI ZDI DA JE POTREBNO NAREDITI KAKO SREČANJE.NA SREČANJU BO LAHKO VSAK LASTNIK SKUTERJA ALI MOPEDA POKAZAL SVOJEGA KONJIČKA. SREČANJE SE BO ZGODILO SOBOTO 18. MARCA 2006 (OB PRIMERU DEŽJA PRESTAVLEN NA SOBOTO 25. MARCA 2006.) OB 11.00 URI ZJUTRAJ PRED PARKIRIŠČOM LJUBLJANSKEGA KOLOSEJA(V BTC-JU).ZBIRALI IN KLEPETALI BOMO DO 12.00 URE KO SE BOMO ODPRAVILI NA KAKO TURO(ZATO PRIPOROČAMO DA SABO VZAMETE TUDI NEKAJ FINANC).SREČANJE SE BO KONČALO DO 19.00 URE ALI PREJ.
blindek Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 moj predlog, namesto SKUTER IN MOPED MITING,napiši samo skuter srečanje(ne miting) in tudi ko si napisal vzemite nekaj financ,tega tudi ne pisat,saj je to nekaj razumnega da se vzame sabo
megli Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 matr sam na tem forumu vas pa to res nč ne zanima a?kako srečanje ej skuter in moped miting sm dal pa zato ker sm še na enm forumu objavu kokr skuter mitingmpa se jih je velik z atx-predelani oglasil pa tko tko da če hočejo jim pomoje ne mormo brant-pač več ns bo pa mi skuteristi B) bomo mal bol odspred
blindek Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 vredu :) jaz se vas bom verjetno drugo leto udeležil,bo mal dalša turca :) samo potem vi morate priti na naš miting, ki bo zopet 3dni :)
megli Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 kako mislš 3 dni??itak daq bomo :OK:
SiMoN` Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Blindek je mislil to: Scooter Weekend@Ljutomer Se vidimo v Lutomeru :) za Ljubljano pa mi je malo predaleč :BUA: čeprav bi bila vredi tura :)
megli Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 ej je padla ideja na drugem forumu da bi se dobil okrog 4 pa da bi šli do trojan pa tko...pa da bi trajal do 21.00!!a bi vm ustrezal?pa bi se tm dobil še z kaki štajerci!.-.....
Vengy Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 ej je padla ideja na drugem forumu da bi se dobil okrog 4 pa da bi šli do trojan pa tko...pa da bi trajal do 21.00!!a bi vm ustrezal?pa bi se tm dobil še z kaki štajerci!.-..... ← Ja na štajersko morte obvezno pridet... pridete na Štajersko pa gremo sklup z Vami... nevem na Roglo naprimer...
blindek Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 megli mislim 3dnevni skuter miting ki smo ga že letos prirejali :) če si kdaj bil na kakem moto srečanju,to je isto, samo pač smo mi organizatori Skuter klub Nitro Ljutomer :)
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Kaj vam lahk nasledn vikend s 125kami prletimo pokazat kaj motor sploh je??? :P hec hec,brez zamere...mejte se fajn ;)
speed_fighter Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 kaj pa kej za letosnje poletje???? :hmm: bo kej organizjerno???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se