Vengy Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 :alien1: Mene zanima če je kje na Celskem koncu kak scooter klub. Če je kje pa kej informacij o njem.
slovenc46 Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 ni ga se :BUA: mislim pa da je v velenju ce se nemotm .) bomo mogl neki ustimat ja :yea2:
Marcy Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Mi na stranicah(okolica konjic) mamo en neuraden klub :P bolš je kot pa nič
Vengy Objavljeno Oktober 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Ja ej... pa ja mi fantje in PUNCE, k so s Celjskega konca ustanovimo en klub... sej to bi blo kamot mogoče !!!! K kwa mamo v Celju xXx sam to so že težki motoristi....
poggy Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Torej js se strinjam z ustanovitvijo kluba, sam je treba določit ustanovne člane
Vengy Objavljeno Oktober 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Ja ustanovni člani bi bli pač prvi... sam ..no sej je ful skuterjev kle na celskem... pa upam da jih je dost tut na motosvetu.com .... ja zainterisiranost bi mogla bit večja... sej začetek je vedno težek..
slovenc46 Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 (popravljeno) ja res da jih je velik v celju sam vecina jih ni na forumu .) Treba se bo zmenit za kak mini miting :OK: Popravljeno Oktober 24, 2005. Popravil slovenc46
nitro freek Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ja pobi kr z besedo na dan. Kdaj kje ob kulki se dobimo pa se zmenmo pa je to to. Jst sm takoj za to da ustanovimo klub. Sploh ni blema.Tk da kr povejte sam ne kej preveč v celju kr niam reg pa polastik tut ne tk da nom škifim bejžu. tk bol nekje ka vem če vam je kul lahka pridete na ljubečno al pa kam v trnovle al pa kam.Sam povejte pa se bomo vse zmenl.
Marcy Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 drugo leto spomladi organiziramo en miting v celju! zele čez zimo pa tuning in styling pol pa da si pokažemo! hehe
slovenc46 Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ja pobi kr z besedo na dan. Kdaj kje ob kulki se dobimo pa se zmenmo pa je to to. Jst sm takoj za to da ustanovimo klub. Sploh ni blema.Tk da kr povejte sam ne kej preveč v celju kr niam reg pa polastik tut ne tk da nom škifim bejžu. tk bol nekje ka vem če vam je kul lahka pridete na ljubečno al pa kam v trnovle al pa kam.Sam povejte pa se bomo vse zmenl. ← Ja ne najbols bi biu kr poligon pa se se pol mal furamo tam kako nedeljo. Sam mislim da je za placat za eno uro okol 2k :BUA:
nitro freek Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ja to vem za poligon sam tam se ne sme divjat pa to kar pa pri meni nikol ni veljal. :devil: Res je pa tut to da te fuknejo dol če divjaš kar se mi je tut že skor vsakič naredl ko sm se tm furu sej vete racing pa to pa ozadnem mim onga ko me je hotu ustavt pa mi težit. Am ja če ste za to se lahka zdej men počitncim dobimo kr je itk še topl pa se kamot prpelete sm pa se zmenmo kok bi to naredl. Zdej pa predlogi kdaj in ob kulkih.
Robtech Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 dragi celjski kolegi. je komu od vas padlo na pamet da bi se pridružili kakšnemu mariborskemu klubu kot je naprimer mtm ali mogoče scm?? slučajno? :naughty: raznoraznih nekvalitetnih klubov je v sloveniji že dosti oz. preveč. rešitev bi vam bila se priključiti kakšnemu klubu ter postati njihova izpostava v celju. tako se namreč ne bi rabili mučiti z internetno stranjo ter ostalimi nevšečnimi pizdarijami. bili bi polnopravni član nekega kluba ter imeli bi svojega predsednika. dragi forumaši včasih je treba kakšen knedlj v grlu pojest ga mirno prebavit ter izločit če hočemo slovenski motoristi naredit eno pošteno združenje. :D upam da moja ideja ne bo naletela na neplodna tla in upam da bo kdo od vas razumel določene prednosti. izgubiti nimate kaj :D l.p.
nitro freek Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ja sej to maš prav sam lej.Ka nj delamo v mb klubu če smo iz Celske regije pa se bomo imenovali MTM al pa SCM kar je nesmisel ker je tu Celje in ni Maribor.Nism pa nič reku da ni kul ieja sam kk bomo mi skup kam šli če bojo eni v mb eni pa v Celju.To mi ni logičn.Res je tut to da jih je velik sam kaj ko v celju ni niti enga.Zato pa mormo neki naredit glede tega Če bojo pobi iz Celja zainteresirani pa to.
SiMoN` Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) Se strinjam s nitro freek-om :) Vi lepo naredite svoj klub v Celju, saj kolko vem sta v Sloveniji samo dva registrirana skuter kluba, to sta SKN in SCM, tako da bi še bil dobrodošel kakšen :) Ker da bi se Celjani priklučili k SCM se mi zdi neumno, te bi se SCM lahko priklučo SKN :D Samo je to na prevlki razdalji. V malo večjem mestu kot sta Maribor in Celje pa je lahko po en klub v vsakem mestu :) Lp SiMoN` Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil SiMoN`
nitro freek Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Se strinjam s nitro freek-om :) Vi lepo naredite svoj klub v Celju, saj kolko vem sta v Sloveniji samo dva registrirana skuter kluba, to sta SKN in SCM, tako da bi še bil dobrodošel kakšen :) Ker da bi se Celjani priklučili k SCM se mi zdi neumno, te bi se SCM lahko priklučo SKN :D Samo je to na prevlki razdalji. V malo večjem mestu kot sta Maribor in Celje pa je lahko po en klub v vsakem mestu :) Lp SiMoN` ← Tak se govori. :worship: :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: :OK:
Marcy Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 gremo se enkrat med počitnicami dobit v celju( na poligonu, da se še mal vozimo) pa se zmenimo za klub, pa za kako vožnjo. Lp
nitro freek Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 gremo se enkrat med počitnicami dobit v celju( na poligonu, da se še mal vozimo) pa se zmenimo za klub, pa za kako vožnjo. Lp ← Se strinjam sam problem je zdej folk skup zbrat da se zmenmo ne. Drgač pa povejte kdaj mate cajt pa se dobimo na Ljubečni.
OverLorD Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Če bi kdo od vas na totem forumu znav mislit z glavo...vsaj malo...bi daleč prišli....:angry:
Robtech Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 kolegi! upam da imati vsi sodelujoči na forumu osnovno šolo. da je mogoče nekatri od vas nimajo je razvidno iz tega da ne zante brat. nevem kaj ima lokacija z tem????? kot že prej omenjeno sem predlagal da bi se priključili enemu izmed mariborskih klubov ter postalli njihova izpostava v celju. tako bi lahko meli svoje vodstvo in svoje člane, skupno bi bilo samo ime ter ostale pravno formalne zadeve:) kaj je res tak težko prebrat post???
Marcy Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) se strinjam. Lahko bi se povezali z kakim klubom, sam kako se to zmenit? Pa med počitnicami bi se res lahko enkrat dobli v ljubečni! Iz našega okolja (stranic) nas lahka pride 5... Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Marcy
Vengy Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Torej dragi moji! Tema je končno obrodila sadove! Jaz predlagam,da se dobimo na poligonu Ljubečna čez vikend! Mislim da je to najbolši dan in to je to ! Če nebi imeli nič proti, predlagam,da se dobimo v Nedeljo(to nedeljo) ob 14.00 uri na poligonu- Ljubečna. Se tam zberemo.... uno trretje.... in gremo potem kam na furo. Kaj pravite ostali?
SiMoN` Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 @Robtech glej SCM pomeni Scooter Crew Maribor, MTM pomeni, se mi zdi da Moto Team Maribor če se ne motim :) Torej bo malo čudno imeti područnico ali kaj drugega v Celju, če imata obadva kluba v imenu ime od kot sta :) Malo čudno pa bi bilo, da bi se klub imenoval Scooter Crew Maribor - Celje ali kaj podobnega :) Tako da mislim, da bi bilo vredu narediti klub v Celju, je veliko skuteristov iz tistega dela, v MB na miting jih je prišlo skoraj 20 iz tistega konca :OK: , pa še več jih imajo, tako da bi lahko registrirali klub saj ni veliko dela s tem :) Lp
TiCkO Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Poglej, če bi bil stari SCM bi še blo nekot.. zdaj pa ni več nič kot je bilo.. Če mislimo kej naredit je treba naredit na novo.. Pa zakaj bi se pridruževali klubu, če lahko mamo svojega? Več klubov bo bolje bo! Vi samo povejte kje pa kdaj, pa pridem tja.. da se pomenimo..
TiCkO Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Drugače pa je tema za to že odprta, za klub v celju in okolici...
nitro freek Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Ja jst se strinjam za v nedeljo sam ko nevem če je odprt poligon.Kr ob nedeljah mnde ni.Tk da poligon v nedeljo zihr ne bo šlo lahka se pa v nedeljo dobimo pred šolo na ljubečni itk je čist bliz ene 3 m pa si tam pr šoli pa še vlk park plac je. Tk da jst predlagam da se dobimo v nedeljo pred OŠ Ljubečna.Ob 14:00 al pa kako urco prej.Pol se lepo pomenmo o tem kok pa kej pol pa se lahka gremo mal pelat pa to.tk da če vam je kul. Pol se dobimo Pred OŠ Ljubečna v nedeljo uro pa povejte kk mate kej cajt pa to. Evo to je moje mnenje. Zdej se pa odločte.Pa čim več nas more bit da nas nov zdej ene 5 al pa 10.Čim več nas je boš se bomo zmenl.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se