Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

rešitev problema dragi fantje : mtm - moto team maribor , mtc - moto team celje , mtx - moto team x...... in zadeva je rešena. če je kak interes mi pišite na PM pa bomo skupaj našli rešitev :)

l.p.

Objavljeno

Se strinjam ! V nedeljo pred Osnovno šolo Ljubečna To je tam Ko je pošta pa Trgovina Tuš. Ob 14.00 pa je tut lep čas. Tk da upam da bo vžgalo! Jaz pridem 100% ker sem iz Proseniškega !

Objavljeno

js tud pridem, pa še dva moja frenda... sam mormo prvo oš v ljubečni najdit :P hehe

Objavljeno
ja to vem za poligon sam tam se ne sme divjat pa to kar pa pri meni nikol ni veljal. :devil:

Res je pa tut to da te fuknejo dol če divjaš kar se mi je tut že skor vsakič naredl ko sm se tm furu sej vete racing pa to pa ozadnem mim onga ko me je hotu ustavt pa mi težit.

Am ja če ste za to se lahka zdej men počitncim dobimo kr je itk še topl pa se kamot prpelete sm pa se zmenmo kok bi to naredl.

Zdej pa predlogi kdaj in ob kulkih.

Sam neki placu si pac nvm kolk, pol so ti pa tezil? Jao, ka bi jih :fight2:

Ce mene vprasas zaka je poligon ni samo zato da se naucis neki lepo po pravilih furat, upak da tud mal do konca gas zategnes kr na cesti ni to tak lahk pa se ko postudisras ni izletnih con pa nc.

Pol skoda dnarja ja, bols da se kr pr soli dobimo.

Za nedeljo sm tud jst za ja :OK:

Objavljeno

Ok pobi pol smo zmenjeni.Se dobimo v nedeljo pred OŠ Ljubečna ob 14:00.Upam da nas bo čim več pa da se bomo zmenl kok pa kej bomo zdej naredl.

PROSIM VAS DA SE UDELEŽITE V ČIM VEČJEM ŠTEVILU.

Se vidmo v nedeljo.

Ticko ti pa tvoji kolegi pa tut pridte tk da se bomo skup pomenl pa digitalca prnes da bomo še kej posnel.

Objavljeno

Super! Prite vsi, če ne .... ja ! He ok se vidmo v Nedeljo!!!

Podpisani: Denis Vengust ČIKO! ajde

Objavljeno

jow ka ze ka to bo se res naredlo :D zdje pa lahka do nedelje lepo zbiramo predloga za ime :D :afro1: :OK: :topic: :jej:

LP Timmy A.K.A reTard A.K.A Fijavz A.K.A timmZy

ajde

A.K.A - alsow known ass

Objavljeno

Ime bomo določili v nedeljo,bo bomo vsi skupaj! Jaz res res upam, da nas bo čim več. Še enkrat: vabljeni vsi, ki imate motor in veselje do vožnje z njim, do druženja, do spoznavanja novih ljudi, krajev....

Podpisani: Denis Vengust ČIKO

Objavljeno

Ja ok jutr se dobimo pred šolo pa se tam vse zmenmo.

Kok bomo to naredl pa kok se bomo imenoval pol se bomo pa zmenl kdaj bomo to uradno naredl na občini pa to. Tk da bo vse legalno potekalo.

Če kdo ne ve kje je OŠ Ljubečna Evo mojo cifro pa me pokličte pa vam vse povem.031/405/939 Jst sm pa Joco.

LP.

Objavljeno

ka vi bote skoz pred šolo? ker js ne bom mogu prit ob dveh ampak kakih treh, štirih...

Objavljeno

Ja mnda bomo kako urco tam na parkirišču. Da počakamo še zamudnike.... :)

Drugač pa vse bo lepo in prav če nebo dežja!!! Mraz ni ovira. Ok jutre ob 14.00, se še jaz ponudim če se lahko: 070 519 511 za tiste ki nebi našli dogovorjenega mesta. Ajde

Objavljeno

sej šola je tak ob glavni cesti ne ? js tak vem kam tak da das se vidimo po novi al stari uri ???

Objavljeno

Ja ob glavni cesti je.... dobimo se pa po normalne času... tk kot more bit zdaj: 14.00 :yea1:

Danes veliki dogodek

Objavljeno

DANES Ob 14:00 Scooter miting na Ljubečni pred šolo.Pridte vsi ko ste iz celske okolice in Celja UDELEŽBA OBVEZNA

Tole si dejte gor na msn pa to hitr da bojo vsi vedl da je danes miting.

Se vidmo ob 14:00

do takrat pa ajde.

Objavljeno

jej js pridem.... še mal pa bo ura 14.00! ka poligon je odprt?

Objavljeno

In kako je blo, kaj ste se zmenli, še bo en uraden klub v Sloveniji al ja :D Povejte malo pa kakšne slikice prilepite :)

Lp

Objavljeno

ja js sm bil tam sam sm ob 4.00 šou domov men se zdi da smo oz so se zmenli sam se mi zdi da je edini problem 3 polnoletni :D

Objavljeno

Jst lahka rečem samo: NORO

klub bo o tem ni dvoma.... tut dost nas je blo... pa fajn smo se mel!! nitro freek je še mal zadevo popestril... he noro v glavnem. :alien1:

Objavljeno

:kva2: dans je blo noro :OK:

Objavljeno

ena od slik :yea2:

post-9331-1130690710_thumb.jpg

Objavljeno

:SS pa se zadnja kje ste wsi

post-9331-1130690844_thumb.jpg

Objavljeno

jaz in moja yamaha sma od danes naprej clana mislim postala boma juhuuuu :yea2:

post-9331-1130691375_thumb.jpg

post-9331-1130691470_thumb.jpg

Objavljeno

:? ja fijavz.. EY NAJ ME KTERI NA MSN DODA... MOJ EMAIL JE kj_j@email.si :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: a ma kdo kaksen filter za posodit posodit da ga na yamaho montiram....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!