Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja ka nj rečem men je blo uredu zmenl smo se kr velik tk da bomo počaz začel z to registracijo kluba sam moremo si še ime zmislt pa to drgač pa fantre pridružili se vam bomo z novim scooter klubom ki bo REGISTRIRAN tk ko je skutr klub NITRO.

Glede tega kar ste me pa nasral da sm naredu pa prosim da mi date posnetke pa slike in to cim prej.

Se vidmo na naslednem sestanku ki pa bo mogoče že tt tedn da se vse ornk zmenmo pa to.

LP Joco.

Objavljeno
post-3245-1130697785_thumb.jpgpost-3245-1130697816_thumb.jpg
Objavljeno

ja torej, klub bomo reg.

Polnoletne osebe sem tud najdu, tk da ni problema..

Sam danes je blo 20 interesentov za klub, se pravi imamo že 20 članov..

Pa še iz Velenja nismo nobnga šteli :)

Zdj pa sam priskrbim kar vse rabimo, se dol vsedemo pa zmenimo za predsednika, podpredsednika, tajnika itd.. porihtamo papirje, pa na občino :)

Objavljeno
ja torej, klub bomo reg.

Polnoletne osebe sem tud najdu, tk da ni problema..

Sam danes je blo 20 interesentov za klub, se pravi imamo že 20 članov..

Pa še iz Velenja nismo nobnga šteli :)

Zdj pa sam priskrbim kar vse rabimo, se dol vsedemo pa zmenimo za predsednika, podpredsednika, tajnika itd.. porihtamo papirje, pa na občino :)

Ja am ticko določ datum za sestanek.dobimo se tk pr men doma tk da vse lepo porihtamo pa to in gremo na opčino.

LP.

Objavljeno

:OK:

Objavljeno

slovenc46 ka ti si un ko so skos tanku benz v moped jl :?

Objavljeno (popravljeno)

aha :yea1:

ce mi nek vn tece bencin, pr fergijo mogoc al pa kje drugje

ce mam ful prazn tak pol ne tece ce je pa tak na pol poln al pa cist pa na polno :BUA:

znoru bom :angry:

Popravljeno . Popravil slovenc46
Objavljeno

Ja filmček je nori to morte videt res.

Objavljeno

Am pobi tk je zdej V nedeljo se dobimo pr men doma ob 15:00 in se bomo pogovril in zvolil precednika tajnika podprecednika pa blagajnika in napisal statut pa itd.

Zdej tak je vsi ki bi radi bli zraven ko se bomo to menl je tk da lahka pridete ob 3h do mene in se bomo dol usedl in se zmenl.

Za nadalne stvari se bomo pa v nedeljo zmenl. tk da USI TISTI KO STE BLI ZADNIČ PR MEN MORETE OBVEZNO PRIDET OSTALIM PA UDELEŽBA NI OBVEZNA.Ostali pa če mate voljo poslušat in dat kak predlog pa itd. pa lahka pridete.

LP.Joco

Objavljeno

OK SE WIDIMO V NEDELJO... PREDLAGAM DA JIH PRIDE CIM VEC ... VEC GLAV VEC VE... :) :) :) :)

Objavljeno

ka ste se kej zmenl?

jst nism mogu pridet :closedeyes:

Objavljeno

Ne nismo se kr ni blo tickota pa sej sm dau objavo da se nomo zdej dobl ampak enkrat kasnej

tk da nhiste nič zamudl.

Objavljeno

Pozdrav!

1 komentar samo !

BRAVO DEČKI !!! :OK: :photo:

Objavljeno

vse je od našga tickoja odvisn zdej se že douk nisma čula tk da nevem nič reč bomo pa vse povedl takrat ko se bo za res šlo.

LP.

Objavljeno

Sj bo, sj bo..

Problem je edino v polnoletnih članih.. Nočmo pa met polnoletnih ljudi ki jih sploh ne poznamo..

Predlagam pa da se začnejo kr predlogi za ime zbirat! Pa ne pozabit da ne sme bit notr Celje, ker so v klubu zreaven še velenjčani in folk od drugot in ne sam iz celja.. Torej rabimo pač neko splošno ime. Pač kraj ne bo podan v imenu..

Objavljeno

Pojma niam kk bi lahka biu ime kr jst vem sam za tistga ko sm vm ga že vsem povedu.

Tk da povejte sami kak ime bo sam ne mi z takimi vn hodit kot je vengy reku.

LP.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ticko kak je naslov one pesmi ko je v totem filmu ko je tu gor?

Lp.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!