Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no folk a bo se kjer miting organizjern???

mislm enkrat na pozno pomlad!!!! :worship:

Objavljeno

v to sploh ne dvomim... zdale me kr zmrazi ko pomislim na vožnjo z motorjem.. ampak komaj čakam na marec ko gre sneg stran .. ja vsekakor se bo nekaj naredilo...

Objavljeno

Fantje vse bo vse.Sam zdle je tuning na maxsimumu tk da nekje spomlad bo zih že kej itk bote zvedl prosim pa vas da date kake fajne predloge za ime kr zdle mamo sam problem z imenom.

Mamo neki zamisli sam se nam zdijo mal tak niso čist popolne so pa dokaj vredu tk da vas prosim da date kake predloge za ime našga novga LEGALNEGA scooter & moto kluba.

LP. Joco

Objavljeno

:OK: CIKO ZAKAJ MULO PASES :BUA:

post-9331-1138963762_thumb.jpg

Objavljeno

JST MAM NAJ NAJ LEPŠI MOPED :P :P :P :P :P :P :P :P :P :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: AJA NE ZAMIRIT SE PAC SAM ZABAVAM KO SE TULE CIST NIC NE DOGAJA VEC <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:

:kva2: noro

:grrr

:D

<_<

:OK:

post-9331-1139169934_thumb.jpg

post-9331-1139170524_thumb.jpg

post-9331-1139170569_thumb.jpg

post-9331-1139170616_thumb.jpg

2.bmp

2.bmp

Objavljeno

ne nabijat poste za bv...

kak je zaj kaj z vašim klubom?bo kaj al ne bo? :)

Objavljeno

ej, skuteristi.. lahko se kdaj tudi prikažete na srečanjih celjske motosvet sekcije v XXX klubu..

ne grizemo..

Objavljeno

ne grizemo..

:lol1:

:kva2:

:devil:

Objavljeno

ej, skuteristi.. lahko se kdaj tudi prikažete na srečanjih celjske motosvet sekcije v XXX klubu..

ne grizemo..

ja že že mi pridemo, povej točen datum, pa verjemi, da se bomo udeležili z velikim veseljem. Samo upam, da še ne zdaj, ko je sneg. Marca pa bo že lepše. Datum povej. Pridemo

Objavljeno

eno offtopic...

kaj je to za skuta? nebo to nič predelano al kaj? ;)

Objavljeno

Pobi da vam sporočim.11.2 se dobimo pr men doma tk ko tedi ko smo bli pr men tk da VSI TISTI K STE BLI PR MEN TEDI SE PEKAŽTE S5 KR MAMO SESTANEK PA DA DOLOČMO PRECEDNIKA PA TO UGLAVNEM PR MEN TTO SOBOTO.PRIDTE VISI TISTI K STE BLI TEDI PR MEN OBVEZNO.ZAČNEMO PA NEKJE OB 11:00.

To je to več info me pokličte al pa prašte tule.031/405/939

LP. Joco

Objavljeno

Sam pobi da ste pa tk nevem kk bi reku ne.Si pa tut nism mislu

Js vam napišem kdaj pa kok pol pa noben nič nea napiše če bi napisal ma ko te jebe bi blo bolš kokr pa da ste sam tih.

Objavljeno

@nitro freek veš kak je...folk bi samo vse mel postreženo, nič pa nebi naredil za to, niti priti se enim ni dalo

Objavljeno

no no no :BUA: ce sm posten :nono: jst bi prisel pa nisem vedu... :slap: :slap: :slap: pa tut drugi bi ... powej naslednni datum pa naj se wsak najavi zastopis??? rece on pa on pa on pa se on pa vsay ves da bo kdo prisel... :yea1: :yea1: :yea1: LP

post-9331-1139763086_thumb.jpg

Objavljeno

fak jst nisem imel prevoza da bi prišel. Sam po drug stran pa počakajmo, da zima mine, ker fantje iz Stranic mnda nebojo pršl z motorji. če se le da bi blo fajn da se počaka vsaj do marca, ko bo bolj toplo ne pa da ti jajca zmrznejo.

Objavljeno

Em a vete zaka je forum????????

Zato da se zmenmo kej pa to.100% kake 2 tena al pa minimum tedn pa pol prej sm povedu tule gor če ste pa tk neodgovorni da se vam še ogledat nelub al pa da tut na msn ju niste pol pa kurc če ste taki.

Na dveh forumih je blo objavljeno kje kdaj kako itd.

Vaša doužnost pa je to da grete pogledat kaj piše če pa nočte pol pa sm vam reku bv vse skup.(če ste tk zainteresirani za klub kokr ste govorl) :angry2:

ZA NASLEDNI DATUM VAM POVEM PA ČE NOBEN NEBO NIČ PISU TLE POL VAS NEBOM JS NEKI PROSO OK. :angry2:

Ja blo nas je dovol da smo določli vse kar je treba razn ime se še premišljuje sm vam napisu zaka.

LP.

Objavljeno

nitro freak raje kvaliteta kot pa kvantiteta...

Objavljeno

nitro freak raje kvaliteta kot pa kvantiteta...

Pa lj s men je useen al pišejo al pa ne sam na kur.. mi gre ko jim rečem pa to pol pa se delajo neumne ja s men pa nis nič reku.

Kao da bom zdj njemu posebi šou govort kak bo pa to.Mislim totalno brezveze bi blo če bi js zdj okol hodu do vsaga pa mu povedu ja veš mamo sestank pa prid pa to to je nesmisu.

Če bote hotl bit v klubu pol pač mal več pište tle da je vredi pa dase strinjate z te, datumom al pa kej pač povejte svoje mnenje ne pa neki pol nič ne pišete pa kr neke slike limate gor k da neb mel rajš kej za napisat.

Ps. pa brez zamere

Objavljeno

saj te čist razumem.Vem sam kak je z tem tudi v našem klubu.Vsi bi radi vse dobli ponujeno brez da bi kaj storili za to,kot da je tako težko it na forum malo prebrskat kje kaj piše...mislim halo saj pa nismo v 19stoletju...

Objavljeno

saj te čist razumem.Vem sam kak je z tem tudi v našem klubu.Vsi bi radi vse dobli ponujeno brez da bi kaj storili za to,kot da je tako težko it na forum malo prebrskat kje kaj piše...mislim halo saj pa nismo v 19stoletju...

Bravo to pa vse pohvale res sva čast.

Ja se boma z TiCkOtom zmenla da boma red naredla pa to.

Objavljeno

lep pozdrav

tudi jaz sem iz okolice celja (šentjur) in se strinjam z ustanovitvijo kluba.

da bi bila med vašimi "višjimi" člani bo bolj težko izvedljivo, ker me skoraj nič ni doma zaradi študija v kopru. se pa z veseljem pridružim kot članica :OK:

če pa vam lahko vseeno kako pomagam, pa le z besedo na dan .)

Objavljeno

ja lepo ne, prid na naslednji miting ko bo

tule mal poglej sej bo pisal :OK:

ka pa vozis?

Objavljeno

jst sm tut iz celja pa sm takoj zato da se nardi en klub mam tut par kolegov ko bi bli za to tak da pet članov jst ublublam :OK:

upam da se bomo zmenl pa skupnimi močmi neki nardil :D :OK:

Celje rulles :OK: :OK:

Objavljeno

torej da vas malo jaz zašimfam...že 3tedne govorijo kak se bodo dobli,če ne dlje pa se tudi so pa nikoga ni blo, zaj pa vsi kak bi prišli itd...ma dajte no niste resni...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!