Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sej vas razumem.Sam prosu bi vas da se udeležite naslednega sestanka ki ga bom napovedu ker je to zelo pomembna stvar vabljeni ste vsi čisto vsi če pa bi se že kdo rad najavu da bo pršu npr.ross|e20 pa slovenc46,diesel itd. pa me pokličte pa povejte telfenosko pa ime pa to uglavnem kar vas prašam pa mi date zagotovilo da pridete in je toto.

Moja št.031/405/939 Ime mi je pa Jože.

Reku sm pa zato da se najavte kr vas bomo klical pa povedal da pridete al pač če nebote mogli pridet pa to tk da vemo a se bo sploh splačal al ne bom pa dau dva datuma pa se bote odločl ker vam bo bol odgovarju pa se bomo zmenl za tist datum.

Lp.

lep pozdrav

tudi jaz sem iz okolice celja (šentjur) in se strinjam z ustanovitvijo kluba.

da bi bila med vašimi "višjimi" člani bo bolj težko izvedljivo, ker me skoraj nič ni doma zaradi študija v kopru. se pa z veseljem pridružim kot članica :OK:

če pa vam lahko vseeno kako pomagam, pa le z besedo na dan .)

Pomagaš mnam lahka samo z tem da prideš na sestanek pa da nam daš kake fajne predloge za ime in podobne stvari.

Lp.

Objavljeno

slovenc46... trenutno nič ne vozim... me pa čaka nova yamaha tzr50 v trgovini, da grem po njo :OK:

Objavljeno

ross l e :OK:

post-9331-1140197803.jpg

Objavljeno

No da vas čujem.

Kdo vse pride na sestanek.

Objavljeno

evo jst zagotovo pridem na sestanek.

Ja upam da res da nebo tk ko zadnič ko smo prčakval da vas bo full pa vas je blo sam 6 oz nas vse skup blo 6.

Objavljeno

jst pridem, lahk bi biu med pocitncam ?

Objavljeno

em sestanek planerajte za čez kakšen vikend... takrat smo bolj ali manj vsi doma in brez večjih obveznosti

Objavljeno

če bom vedu bom tut jst prletu :blink: ... P.S. Čiko noooo :( prosim :worship:

Objavljeno

kaj te veš :) če bo mi dolg čas zakaj pa ne...povejte samo kje je to :)

Objavljeno

Em to bo na Ljubečni oz. pr men doma.Če te kej zanima mi povej pa ti povem kje je čene pa maš mojo cifro eno stran nazaj pa me poklič pa ti vse povem.

Evo zdle glih sma se js pa TiCkO zmenla za dva datuma zdj pa vi povejte ker vam bol odgovarja.

Zdje useen je al sobota al pa nedelja men je useen a vete.25.2 2006 al pa 4.3 2006.Evo tle mate datuma pa si zberte kokr vam pač ustreza za sestanek.Zdj kak se bote pa odločli pa je vaša stvar kr men je useen kdaj lahka.Tut oba datuma v nedeljo lahka ne pa v soboto tk ko sta datuma določena tk da povejte kdo vse pride pa kdaj vam bol ustreza.Začne se pa ob cca 2h popoldne oz tut to ni fiksno tk da tut to lahka določte.

LP.

Objavljeno

ja najbols 4.3 ja :OK:

Objavljeno

S bo 4.3 ob 14:00 pr men doma.

Več info na 031/405/939

To je to sestanek je pa udeležte se ga v čimvečjem številu

Objavljeno

:OK: pa če se ne zmenmo tist dan nič al pa da ne bo kirga mislim da nas ne bo skor nič pol itaq da najbols da wse upostimo :BUA: :whistle: je tako al ni tako pm

post-9331-1140868090.jpg

Objavljeno

Pa ti si fukjen mal jle.

Nič nebomo opustili kr bomo klicali okol pa bojo povedli al pridejo al ne pa če nas bo cca vsaj kakih 15 kar na bo zihr se bomo zmenl vse in je toto.

Objavljeno

vsi prawjo da sm ja :wacko:

Objavljeno

S se noben ni zmoto ko ti je to reko.

NO uglavnem V soboto ob 2h pr men.

APN6 pa vengiju povej da nj pride ok.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

ka je kej novga o našem klubu oziroma kakšnem mitingu :? vas je bilo velik na sestanku:? jst nism mogu priet kr sm meu neki umes :BUA:

Objavljeno

Vse smo se že zmenli zdej sam čas rabmo za to da gremo na občino registrirat pa je toto.

Miting bomo meli sam nevemo še kdaj pa kok to se bomo vse zmenli prvo je treba denar za članarino pobrat pa je toto.

Lp.

Objavljeno

ja in kje se lohk učlanmo :? pa kje :?

Glej poklič mene pa ti vse povem kok pa kej al pa na mail mi piš pa je toto.

nitrofreek7@hotmail.com al pa me dodaj na msn pa ti čist vse povem kok je pa kaj pa kej pa itd.

lp.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!