Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jst imam čas jutri, zdej pa povejte, če imate čas in seveda kje.

Objavljeno

mmmm slovenc eni smo bolj aktivni na www.slo-skuter.net/forumcek (tam je tut velik folka ) hehe , mm ts007 vklučuje tut ostale motorje 50ccm (al pa nevem bošti bo to določu al bojo 125 tut??? )

Aja js mam tu čas juter home alone =) Pa pridem mogoče če bi se zmenl ??? Aja ime pa leaderja glavnega že mamo SCC ( Scooter Club Celje) in leader je pa naš garaški Bošti ki ga morn pohvalit d je fulll velik nardil za tole in ze dolg gara vziroma skor vse razn ime sm js predlagu pa njega tut =)

Objavljeno

_rac3r_: Mene osebno ne moti, da bi imeli tudi motoriste z 125 ccm motorji. To se bomo z vsemi člani odločili na prvem sestanku.

Kar se tiče pa za jutri oz. danes :)(trenutno delam), pa povejte. Jst predlagam enkrat popoldne na parkplacu City Centra.

Objavljeno

Danes imate super vreme (zaenkrat), dajte izkoristit!

Objavljeno (popravljeno)

a se zmenmo za nasledn vikend: v soboto 10.marca :hmm:

Popravljeno . Popravil slovenc46
Objavljeno

To bom pa že js mogoć meu motor =) back ej slovenc ka maš 180 mašino gor al pa si vsaj zrihtu staro???

Objavljeno

Torej 10marec se ga dobimo pa gremo nekam na drink pa se vse pomenmo se uro povejte kdaj mate cajt jst mam skoz .)

Objavljeno

Ja za sestankem je predlog datum 17. ali pa 18. marec. Upam, da udeležba zadostna. Več informacij sem napisal slo skuter forumu. Za info sem navoljo na msn ali na mail.

Objavljeno

nvm mene boli k. vi sam povejte kdaj sam upam da bo se kej z tega da nebo pol spet dans pa nemorm pa .... :P

Objavljeno

Če bom meu čas se še js kej prpelem okol s svojim mopedom, ta streha city centra mi pa nč več ne diši, če prav sm js to predlagu ko smo lani organiziral miting. Fora je pa v tem da me je fuknal ko sm se dol pelu, ko je že itag ful gladk, pa še ole je biu po tleh pa nisn vidu, opazu sm pa šele pol ko sm motor pobiru pa me je spet skor na gobec vrgl...

Objavljeno

Meni je tudi takrat kr orng spodneslo motor... :BUA:

Objavljeno

Ja js sm se pa sam enkrat vozu tam....js bi predlagu drugo mesto da zberemo, ko mamo glih vsi zrihtane motorje po zimi :P

Objavljeno

aha men je pa noro sploh gor ko se peles ko ti skoz zadn konc spodnasa ko zategnes gas :OK:

drgac mi je pa vseen kjem mamo sam povejte kdaj pa kok .)

Objavljeno

MmAaTtIiCc, ŠCC Celje? Danes občudoval tvoj lep porihtan moped :OK: :worship:

Objavljeno

Ja sm biu dans z njim v šoli, sam zberem pa vedn najbolši dan :D

Objavljeno

Lep je :worship: Sej si ga stisnu k zidu :photo:

Objavljeno

sj sm ti poweu ko gre dež gre mate z motorjem v šolo :D :P

lepo ga je uštimu ja :D

nejc ti tut hodiš na lavo v kir program pa :? :)

Objavljeno

Elektrotehnik računalništva :blink:

Objavljeno (popravljeno)

Do kdaj ste ponavad u šol ?

Popravljeno . Popravil ts007
Objavljeno

Ponedeljek-2

torek-1.10

sreda-1.10

četrtek-(nulta ura)12.20

petek-2.45

Ni tk hudo, razen petka..Ampak potem pa še kakšna urca predno se spravimo domov.. :)

Objavljeno

Fajn mate vi to : '' traja še kako uro predn se domov spravimo'' =) Fantje v soboto dobim najbrz motor nazaj v Celje =)

Objavljeno

:BUA: pebi mal ste ušli iz teme, puste zdej sql, hotu sm vam sporočit DA, je 17.marca.2007 ob 16.00 uri meeting na Planet Tušu ,kjer bo velika debata o SCC (Scooter Club Celje) ciljamo da bo nekje aprila CLub tudi uraden (vsaj tako sklepama z Boštiom)

P.S. - Prpelte pa čim več folka,lohk tut kake k še nimajo skuterjev ali pa sploh nimajo aja imamo club do 125ccm , se vidimo

LP Jure

Aja pozabu sm še dodat če bo dež ne odpade !!! Mamo pa sestanek na Bowlingu (rezervirani prostori ,vsaj tako z boštijem rihtama vziroma večinoma bošti, tako d če bo slabe vreme ne skrbet ,pridte z motorjem ali pa z čem drugim vsejen =)

P.S še enkrat čim več folka iz celja in okolice ,vziroma kjer koli ,motorji do 125 vlkjučno z 125 ccm.

LP Jure

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!