gvucko Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :yes: Cene iste ---preverjeno se splača kakšno stvar naročit ,če ti se ne mudi!!! :unsure: L.P.MAX Pod to se podpišem. V sezoni, ko ima Louis gnečo lahko čakaš tudi do mesec dni. Sedaj bi verjetno dobil v tednu dni. lp,
motoristek Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :yes: Cene iste ---preverjeno se splača kakšno stvar naročit ,če ti se ne mudi!!! :unsure: L.P.MAX Hvala ti tudi iz moje strani :beer2: bom šalter naročil kar tu.... :worship:
rosse20 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Ali kdo ve če je res to, da ima trgovina Podjetje trg d.o.o. na Celovški njihovo ponudbo oz. zastopstvo. Cene pa naj bi bile ravno take kot v Avstriji razen ddv-ja ki je pri njih 19 pri nas pa 20%. nekatere reči so preverjeno še cenejše :yea1:
damjan77 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :yes: Cene iste ---preverjeno se splača kakšno stvar naročit ,če ti se ne mudi!!! :unsure: L.P.MAX Res se mi ne mudi. Hvala :worship: Damjan
classic Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Jaz nisem od njih naročenega nikoli prejel. Enostavno sem se peljal v Gradec. Sicer so pa bili ob sprejemanju naročila zelo prijazni.
Cartman Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 precej slišim o louisovi izpostavi trg ljubljana. A mi lahko kdo pove kako ta stvar funkcionira? Pridem v LJ, grem v TRG, in naročim? plačam v naprej pa pokličejo? plačam po povzetju?. Da ne pridem v trgovino ko neandartalc....hvala za info.
DESIM Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 precej slišim o louisovi izpostavi trg ljubljana. A mi lahko kdo pove kako ta stvar funkcionira? Pridem v LJ, grem v TRG, in naročim? plačam v naprej pa pokličejo? plačam po povzetju?. Da ne pridem v trgovino ko neandartalc....hvala za info. ..PRIDEŠ --NAROČIŠ--PLAČAŠ KO GREŠ ROBO ISKAT-TE POKLIČE PO TELEFONU DA JE ROBA PRIŠLA;;-TO JE TO!! :photo:
ferek Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 :krneki: To je vse skupaj bedarija... Do Graza je lahko čudovit izlet tudi ob sončnih hladnih dneh... Toplo se oblečeš in to je to... S kolegom sva si privoščila tak izlet včeraj. Ob 12. odhod po stari magistralki preko Mb, ob 15 30 odhod iz Graza, preko Eibiswalda in Koroške nazaj..., zapravila pri loizu cca 120 E, pa nekaj postankov, pa bencin , pa mine dan... Dokler ne bo kulturne trgovine pri nas, je to edina smiselna varianta... :winkiss:
Cartman Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 ..PRIDEŠ --NAROČIŠ--PLAČAŠ KO GREŠ ROBO ISKAT-TE POKLIČE PO TELEFONU DA JE ROBA PRIŠLA;;-TO JE TO!! :photo: To sem hotel vedeti. Hvala.
hilton Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 :krneki: To je vse skupaj bedarija... Do Graza je lahko čudovit izlet tudi ob sončnih hladnih dneh... Toplo se oblečeš in to je to... S kolegom sva si privoščila tak izlet včeraj. Ob 12. odhod po stari magistralki preko Mb, ob 15 30 odhod iz Graza, preko Eibiswalda in Koroške nazaj..., zapravila pri loizu cca 120 E, pa nekaj postankov, pa bencin , pa mine dan... Dokler ne bo kulturne trgovine pri nas, je to edina smiselna varianta... :winkiss: poleti se pa sooboth dodas pa tiste dolge lepe ovinke. mhm aja samo zaj je cez radelpass malo ze mrzlo :rolleyes:
Ata Slon Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 :krneki: To je vse skupaj bedarija... Do Graza je lahko čudovit izlet tudi ob sončnih hladnih dneh... Toplo se oblečeš in to je to... S kolegom sva si privoščila tak izlet včeraj. Ob 12. odhod po stari magistralki preko Mb, ob 15 30 odhod iz Graza, preko Eibiswalda in Koroške nazaj..., zapravila pri loizu cca 120 E, pa nekaj postankov, pa bencin , pa mine dan... Dokler ne bo kulturne trgovine pri nas, je to edina smiselna varianta... :winkiss: Kaj pa bi bila zate kulturna trgovina ?
solo Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 :krneki: To je vse skupaj bedarija... Do Graza je lahko čudovit izlet tudi ob sončnih hladnih dneh... Toplo se oblečeš in to je to... S kolegom sva si privoščila tak izlet včeraj. Ob 12. odhod po stari magistralki preko Mb, ob 15 30 odhod iz Graza, preko Eibiswalda in Koroške nazaj..., zapravila pri loizu cca 120 E, pa nekaj postankov, pa bencin , pa mine dan... Dokler ne bo kulturne trgovine pri nas, je to edina smiselna varianta... :winkiss: Ali pa: v katerih vse v Slo si pa že bil?
ferek Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Pardon, da ne bo pomote. :closedeyes: .. V Sloveniji imamo prav kul mototrgovine (Motoshop, Copaco, Motomario, Laba...), v svojem postu sem mislil izključno na "pravo Louisovo trgovino" in ne na nek "kšeft" preko izpostave in pošte. Se pravi, manjka pravi Louis ali HG... :worship: Ciljal sem pa tudi na to, da če ste (smo) nekateri v stanju naredit čez 10000 km v sezoni, pa ni hudič, da se jih ob lepem jesenskem ali zimskem dnevu pri +10 C ne bi dalo naredit še 300 do 400 do Graza in nazaj! :rolleyes:
TheMan Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 no torej tisti ki se že dobro poznate z Lujzom v Grazu gledal sem neko reklamo na njihovi strani... REKLAMA LOUIS ... zdaj pa konkretno imam nagledanih enih par čelad (sem opazo da so kar fajn v akciji) in me zanima če oni to robo vse imajo v grazu, da nebi prišel tja in potem povesnjenih ust in brez vsega nazaj domov... lp
DAN Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) no torej tisti ki se že dobro poznate z Lujzom v Grazu gledal sem neko reklamo na njihovi strani... REKLAMA LOUIS ... zdaj pa konkretno imam nagledanih enih par čelad (sem opazo da so kar fajn v akciji) in me zanima če oni to robo vse imajo v grazu, da nebi prišel tja in potem povesnjenih ust in brez vsega nazaj domov... lp Zakaj pa ne preveriš po mailu ali telefonu :hmm: Po navadi imajo kr založeno,sam nikol ne veš :huh: Popravljeno November 16, 2007. Popravil DAN
TheMan Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Zakaj pa ne preveriš po mailu ali telefonu :hmm:Po navadi imajo kr založeno,sam nikol ne veš :huh: na mail pa nisem pomislil :slap: sem razmišljal če bi telefoniral pa nisem toliko vešč v nemščini kar se tiče razumevanja... če bom mail napiso imam pol čas prevajat ogovor... :rolleyes: samo je pa problem ker ne najdem maila na kerega bi pisal... :hmm:
Tratnjak Damijan Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Sem že klical ene dvakrat v Louisa v Beljak, pa smo se v angleščini čist dobr zastopli. Res pa je, da je treba mal počakat k vedno pokličejo nekoga, ki zna angleško. :naughty:
brotherr6 Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 v Grazu imajo enga hrvata pa se pogovori z njim ko pokličeš razume tud slo :worship:
TheMan Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 v Grazu imajo enga hrvata pa se pogovori z njim ko pokličeš razume tud slo :worship: oho... to pa je najlepši podatek ki sem ga lahko čakal... toliko že obvladam nemški da bom sprosil to osebo ;) hvala lp
Ris Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 v Grazu imajo enga hrvata pa se pogovori z njim ko pokličeš razume tud slo :worship: Ja je en črnolas dečko, ki se pogovarja hrvaško, samo sem opazil, da se rad naredi kot da ne zna. Je pa tud ena blond punca, s katero se da tudi zmenit.
hilton Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 pa če bi kliknil na reklamo na željen izdelek se ti izpiše, če je ta izdelek na voljo!! tako da. aja v grazu jih polovica zna slovensko tako da ne bo nekega problema s sporazumevanju
motogirl Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 pa če bi kliknil na reklamo na željen izdelek se ti izpiše, če je ta izdelek na voljo!! tako da. aja v grazu jih polovica zna slovensko tako da ne bo nekega problema s sporazumevanju To je splošna zaloga centralnega skladišča, zato je bolje poklicati v Villach ali Graz, kamor se pač misliš odpravit... pa še dost zgodaj je treba priti tja, ker lahko robe zmanjka... tako sem jaz enkrat mal zabluzila po Avstriji in popoldan šele prišla do Villacha, v tem času pa so že zalogo desetih stojal za zadnjo gumo pokupili :alien1:
motoristek Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 se ta kaj boljše vidi... :hmm: Danes dobil po pošti... :worship:
bmwslo Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 To je splošna zaloga centralnega skladišča, zato je bolje poklicati v Villach ali Graz, kamor se pač misliš odpravit... pa še dost zgodaj je treba priti tja, ker lahko robe zmanjka... tako sem jaz enkrat mal zabluzila po Avstriji in popoldan šele prišla do Villacha, v tem času pa so že zalogo desetih stojal za zadnjo gumo pokupili :alien1: Jaz sem si tudi že rezerviral robo po telefonu v Gracu . :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se