Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sem že naročil

samo še poštarja čakam :rolleyes:

Objavljeno

seas.. a ve kdo mogoče če prodajajo v louisu tudi usnjene axotove jakne za motor.. z vsemi ščitnikami in to.. ( npr samo zgornji del kombenezona )

lp

Objavljeno

kolko je meni znano nima louis axo-ja.

mislim pa da ga ima heinke

Objavljeno
kolko je meni znano nima louis axo-ja.

mislim pa da ga ima heinke

Axo-ja Louis sigurno nima v programu , ima pa ga Hein gericke !!

L.P.

Objavljeno

jutri za praznik grem k lojzi vsi katalogi so na internetu v PDF daotekah in je že tudi novi februarski imam z Ptuja bližje ter ceneje kot pa bi poštnino plačeval ker luis žal nima pogodbe z UPS tam še lahko plačaš po povzetju roba pa pride v 2 dneh(saj meni je z Nemčije )

Objavljeno
Katalogi moto opreme LOUIS 2008 na zalogi.

Prevzamete jih lahko na sedežu podjetja ali jih pošljejo po pošti - brezplačno!

Podjetje TRG d.o.o.

Ljubljana, Celovška c. 150

Naročanje blaga in katalogov: info@podjetje-trg.si 01/500-1449

Po pošti jih ne pošiljajo,ker je pštnina predraga (približno 8 evrov).Edino na željo naročnika.

Objavljeno
Katalogi moto opreme LOUIS 2008 na zalogi.

Prevzamete jih lahko na sedežu podjetja ali jih pošljejo po pošti - brezplačno!

Podjetje TRG d.o.o.

Ljubljana, Celovška c. 150

Naročanje blaga in katalogov: info@podjetje-trg.si 01/500-1449

V prejšnjih objavah sem Trg d.o.o. malo skritiziral, zaradi dolge čakalne dobe pri naročilih lasnko leto, sedaj moram pa še malo pohvalit.

V ponedeljek, ko sem videl to objavo, sem takoj poslal mail, da bi želel brezplačen katalog 2008. In že včeraj, je bil katalog pri meni :OK: Res super in če bere tole kdo iz Trga, še enkrat hvala :)

Bom v kratkem tudi naročil par stvari, upam pa, da bo letos šlo vse skupaj malce hitreje :)

LP

Objavljeno

danes po pošti dobil louisov katalog :rolleyes: :worship: zapakiran kot če bi bil lomljiv :naughty:

Objavljeno

Mene zanima kolk se kaj splača iti gor.Moram kupiti čelado,jakno,rokavice.

Nekaj imam ogledano pri habatu,pa ne vem,a bi se zapeljal gor ali je vseeno če tle kupim.

Jakna pride cca 200 eur,čelada že kr dobra 180,rokavice so pa vse čez 100 z 20% popustom.

Objavljeno

Nekaj imam ogledano pri habatu,pa ne vem,a bi se zapeljal gor ali je vseeno če tle kupim.

Jakna pride cca 200 eur,čelada že kr dobra 180,rokavice so pa vse čez 100 z 20% popustom.

To je pa res enostavno. Če veš cene tu, poglej po katalogu in malo primerjaj. Če praviš, da so vse rokavice tukaj čez 100 € z 20% popustom, se že splača it gor, ker dobiš dobre rokavice že za 60 ali 70 € brez popusta, za manj zahtevne so pa tudi 30 . Jakna je lahko tudi od 60 dalje . Boš že moral verjetno sam malo pogruntat, kaj si želiš in kaj kje dobiš. Vsaj pogledat se splača it gor, sicer nimaš s čim primerjat.

Je pa res, da so določene stvari pri nas ceneje, kot recimo šubertke pri TC-ju ....

Objavljeno
Je pa res, da so določene stvari pri nas ceneje, kot recimo šubertke pri TC-ju ....

Ni nujno - S1 dobiš gori pr Lojzu že za 299€!

Objavljeno

Jest sm bil učer k sm šu po jakno novo pa po rokavice in so kr solidne cene tko da se ti splača.

Objavljeno

Ravno zelo kvalitetna roba ni v lojzu.Pri moto opremi še kako velja rek,malo denarja-malo muzike.Po več kot 20 letih motoriranja,sem preizkusil veliko opreme in sem mnenja,da je bolje dati malo več cekinov za opremo. Seveda se dobi v lojzu tudi kvalitetna roba,kot npr.Rukka,vendar je nenormalno draga.

Lp dare

Objavljeno

takole... meni nobena jakna in hlače ne pašejo bolj kot racer, ki ga prodajajo v habatu. ravno prejšnji teden sem kupovala novo jakno in sem bila v habatu, tc-ju, kmc-ju, pred tem pa v louis-u. nikjer nisem dobila jakne, ki bi mi bila toliko prav kot tista v habatu. stala je s popustom 160€. ko pa sva bila v louisu, pa je fant dobil jakno za sebe za 80€, ker ima drugačno postavo in mu paše več ali manj vse, kar je ozko in dolgo.

tako da... če si kolikor toliko "normalne" (ne preokrogel :whistle: ) postave, potem je vseeno, če greš pogledat v louis-a. jst sem tam našla samo eno jakno zame, pa še tista je bila okoli 500€. toliko pa nisem hotela dati za jakno.

za rokavice lahko pogledaš tudi v labi od alpinestarsa. sem jih kupila juretu in so bile pod 100€ (pa niso najcenejše), meni pa ustreza wintex, ki pa tudi nima slabih rokavic za ugodno ceno.

čelada pa... kupi tisto, ki ti sploh paše na glavo... lahko tukaj ali pa kje drugje. jure je kupil nolan n101 v louis-u in je bila 140€ cenejša kot pri nas, ker je bila v akciji. jaz sem jo kupila tukaj, ker sem jo tukaj dobila z dobrim popustom in se ni splačalo it v avstrijo...

tako da ko potegneš črto... včasih se splača, včasih ne. pojdi na izlet in si poglej sam.

Objavljeno
takole... meni nobena jakna in hlače ne pašejo bolj kot racer, ki ga prodajajo v habatu. ravno prejšnji teden sem kupovala novo jakno in sem bila v habatu, tc-ju, kmc-ju, pred tem pa v louis-u. nikjer nisem dobila jakne, ki bi mi bila toliko prav kot tista v habatu. stala je s popustom 160€. ko pa sva bila v louisu, pa je fant dobil jakno za sebe za 80€, ker ima drugačno postavo in mu paše več ali manj vse, kar je ozko in dolgo.

tako da... če si kolikor toliko "normalne" (ne preokrogel :whistle: ) postave, potem je vseeno, če greš pogledat v louis-a. jst sem tam našla samo eno jakno zame, pa še tista je bila okoli 500€. toliko pa nisem hotela dati za jakno.

za rokavice lahko pogledaš tudi v labi od alpinestarsa. sem jih kupila juretu in so bile pod 100€ (pa niso najcenejše), meni pa ustreza wintex, ki pa tudi nima slabih rokavic za ugodno ceno.

čelada pa... kupi tisto, ki ti sploh paše na glavo... lahko tukaj ali pa kje drugje. jure je kupil nolan n101 v louis-u in je bila 140€ cenejša kot pri nas, ker je bila v akciji. jaz sem jo kupila tukaj, ker sem jo tukaj dobila z dobrim popustom in se ni splačalo it v avstrijo...

tako da ko potegneš črto... včasih se splača, včasih ne. pojdi na izlet in si poglej sam.

Ja k se spravlaš v nakup si uzem cel dan čas pa pejd pogledat mal na net pol se pa spraviš letat po štacunah. Sam to govorim za velik nakup da boš pa sam za ene rokavice al pa hlače pa res ne rebaš cel dan k so cene povsod podobne.

Objavljeno
Naročeno dobil v 10 dneh,cena je bila akcijska,tako kot v louis-u,+1% zaradi razlike v višini davka

No, stvari so se pri TRG korenito spremenile.Naročil sem perilo,ki je bilo v akciji pred 5imi tedni, nekajkrat poklical,vedno so mi obljubili,da me obvestijo takoj ko pregledajo pošiljko in me obvestijo ali je prispela naročena stvar.Seveda tega niso storili,akcija v lojzu je potekla,tako da bo treba v bodoče premisliti ali se splača naročit oz se zapeljati v lojza.Zanimivo bo videti(če slučajno naročeno prispe) kakšna bo cena,ko sem oddal naročilo so mi zagotovili akcijsko ceno.Je pa res, pri nakupu ketne in zobnikov v akciji,da so cene držale in je bil popust kar občuten,in tudi dobavni rok v skladu z dogovorom.

Ko, oz.če, prejmem vse izgovore (morda celo naročeno perilo) od TRG se oglasim v dotični temi.

Ker vem da zaposleni pri TRG berejo MS,bi se lahko oglasili in pojasnili,zakaj so take razlike med dejanskim stanjem in obljubami.

L.P.

Objavljeno

v petek bil v lojzu in so Nolanke od prve do zadnje po pravilu dražje za20-25 ojrov kot pri nas Šubertke pa ima občutno znižane(do30%).Akcijo pa imajo do 2.marca.Kar se tiče jakn in hlač se najde še dost stvari za ugodno ceno,škriplje pa pri škornjih in perilu

Objavljeno

u soboto kupu pr lojzu hlače znižane iz 170 na 100€ pa škorne za 110€ odlično mi je ostal se za :beer1: se splača jt pogledat.

Objavljeno

A gre kdo ta teden gor,bi šel zraven.

piši na ps

Objavljeno (popravljeno)

Pa vi res nimate kaj za delat razen da po trgovinah hodte!! HEC to pravm zato ker je bla v soboto trgovina v Grazu nabita z slovenčki.

Sem pobiral zadnje kose v akciji in se je kar splačalo. Aja pol pa še u uno pivnico zraven (neki na Pa...) na kosilo pa pirček in sobota je super minila.

L.p Ruki

Popravljeno . Popravil RUKI
Objavljeno

Ne rabim hodit u tujino,vse kupil pri Habatu.Dobro,lepo,poceni in ful prijazni.Priporočam.

Objavljeno
Ne rabim hodit u tujino,vse kupil pri Habatu.Dobro,lepo,poceni in ful prijazni.Priporočam.

to je relativno in od videnega se mi nič ne dopade pa še bližje mi je lojzi v grazu kot pa ta habat v lj :whistle: :krneki:

Objavljeno

in kaj si kupil, če ni skrivnost?

Objavljeno

V glavnem, kdaj se bo tale Louis spomnu trgovino odpret v Sloveniji??

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!