Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Verjetno dons letim v Louisa, če kdo rab kkšn katalog nej pove, pa prpelm do Lj.

Objavljeno

Še ena pozitivna izkušnja iz Louisa. Pri njih sem kupil ogrevane ročke Saito II. Pri montaži sem se nekaj zaj*** in poškodoval desno ročico, ni več grela. Na mail sem jim napisal, da mi ena ročka ne greje, in da sem jo verjetno poškodoval pri montaži. Naslednji dan sem dobil mail, da mi bodo poslali novo ročko brez kakršnihkoli novih stroškov. Ročka je bila čez dva dni pri meni doma :OK:

Res je, da je odvisno na katerega referena naletiš, ker jaz sem mail poslal na ene tri naslove in dobil dva odgovora. Prvi je bil tak, kot sem ga opisal, drugi odgovor je napisala neka referentka in rekla, da nimajo posameznih ročic, ampak prodajajo le v kosu.

Skratka, super!

Objavljeno

LP

Jaz sem že par krat bil gori, pa gladam katalog, pa me zanima kak je kaj kvaliteta, pa varnost teh firm Probiker, Vanucci, rukka...če je to ok??? Napram Axo, Alpinestars, Dainese...

Ker bi si moral vso opremo nabavit, najbrž textilno, pa so kar ugodni pa še lepo je na pogled...???

hvala

Objavljeno
LP

Jaz sem že par krat bil gori, pa gladam katalog, pa me zanima kak je kaj kvaliteta, pa varnost teh firm Probiker, Vanucci, rukka...če je to ok??? Napram Axo, Alpinestars, Dainese...

Ker bi si moral vso opremo nabavit, najbrž textilno, pa so kar ugodni pa še lepo je na pogled...???

hvala

Jest osebno sem naredu kr neki kilometrov z tekstilno jakno Cycle-Spirit iz lujza. Nimam kej rečt brez pripomb vse ok. Sedaj pa sm si nabavu novo podobno jakno od Dainesa in lahko rečem sam to, razlika je, sam nevem če glih taka de je vredna skor 5-kratne cene.

Tko da če finance dopustijo, ne šparej na opremi. Drgač pa za normalnega motorista je lujz po mojem čist uredu.

Objavljeno (popravljeno)

robe imajo dobre in slabe. Več € daš, več in boljše dobiš. Imajo kar pošlihtano. Jaz sem bil dvakrat gor v ponedeljek, ko še niso police nafilane z robo (od sobotnih nakupov) pa nisem nič našel dokler nisem začel "šprehat z rokami " po nemško. Pol mi je pa pol skladišča znosila pred mene. (Pa ena umetnardečelaska je še jezik pokazala, kako ima prepičenega).

Pa popuste je dobro čakati... kr fajn znižajo. Moj primer: kupil pri nas čelado Nolan N83 cena 220€. Preko interneta sem pa naročil v louisu enako (druge barve) in je po 10-14 dneh prišla na naročeni naslov. Cena okol 100€. Dokažem lahko z računom. Poštnina 2 €. (iz hamburga v Minhen do kolega) V slovenijo bi bila poštnina neprmerno več.

Če ni € , je potrebno čez zimo samo čakati in in čakati in malo živcev imeti pa se da marsikaj dosti ceneje gor kupiti

PS: Luis je čisto OK. Izbira velika od poceni robe, do vrhunske robe. (moje videnje in mnenje)

Popravljeno . Popravil avro
Objavljeno

midva si tu skoraj vse kupujema v luisu pa sma zadovoljna.jaz mam tekstilno opremo probiker moj pa büse.pa sma oba zelo zadovoljna.v glavnem maš pa izbiro kot nikjer drugje.

Objavljeno
v glavnem maš pa izbiro kot nikjer drugje.

Ja vežde ... :rolleyes:

Objavljeno

Hvala, za odgovore, se še najdete pametni pa vredu motoristi... :worship:

Ja nevem če nebom gori nabavo, ja saj bi čakal na zimo samo sem zdaj bayka nabavo, pa rabim celotno opremo...drago bo pa kaj češ...

Razn da bi na motobum počakal, ve kdo kaj, če bo tam kaki taki popust da se splača počakat...najbrž nebo kaj ha...?

Objavljeno

Eno opozorilo....

k kej kupte v luisu poglejte če so vam odstranl vse zaščite...

enih 14 dni nazaj sem si kupu novo jakno za čez poletje, pa jo včerej neki gledam in vidm uno magnetno zašito še gor..

še dobr da sm račun spravu ker bo treba spet gor :headbang:

Objavljeno
Eno opozorilo....

enih 14 dni nazaj sem si kupu novo jakno za čez poletje, pa jo včerej neki gledam in vidm uno magnetno zašito še gor..

pojdi v kakšno našo trgovino... in prosi, če ti zaščito odstranijo.

Objavljeno
Eno opozorilo....

Vzemi magnet in odstrani zaščito.

Objavljeno
Eno opozorilo....

Ja, kar v prvo trgovino, ti bodo 100% odstranli magnet. Preizkušeno...

Objavljeno

kakšen je kaj urnik louisa...se mi ne da nemščine z njihove strani prevajat...

hvala

Objavljeno (popravljeno)

V Beljaku in Gradcu:

pon. - pet. od 09:00 do 20:00

sob. 09:00 do 18:00 :OK:

Popravljeno . Popravil jetman
Objavljeno

Danes sem se vozil malo, samo je užas brez opreme, zadn čas da nabavim... :krneki:

Aja, da ne pozabim, mislo sem vas vprašat, nevem ali bi usnjeno nabavo ali textilno....

Prej sem imel usnjeno in mi pri nesreči zgoraj ko sem mel kombinezon, ni blo nič, spodaj pa sem mel kavbojke pa malo...

Zdaj pa nevem, v usnju si kot robot, pa taki smešn...bolj se nagibam k textilu, je bolj praktično boljše počutje, zračnost,

samo nevem kako je kaj varnost, se mi zdi da so v usnjenih, kolko sem gledal v lojzu ščitniki trši??? Kaj menite? Kaj je boljše??

Objavljeno

@Bayker: Na koncu je odločitev stvar okusa in finančnih zmožnosti. So že padale hude debate na temo usnje vs. tekstil. Varnost je v obeh primerih zadovoljiva, če so stvari narejene tako kot se spodobi. Pri Lojzu imaš kar velik razpon cen/kvalitete, nekaj se bo že našlo...

Objavljeno
Danes sem se vozil malo, samo je užas brez opreme, zadn čas da nabavim... :krneki:

Aja, da ne pozabim, mislo sem vas vprašat, nevem ali bi usnjeno nabavo ali textilno....

Prej sem imel usnjeno in mi pri nesreči zgoraj ko sem mel kombinezon, ni blo nič, spodaj pa sem mel kavbojke pa malo...

Zdaj pa nevem, v usnju si kot robot, pa taki smešn...bolj se nagibam k textilu, je bolj praktično boljše počutje, zračnost,

samo nevem kako je kaj varnost, se mi zdi da so v usnjenih, kolko sem gledal v lojzu ščitniki trši??? Kaj menite? Kaj je boljše??

Najboljše bo, da nabaviš oboje,... pa ne boš v dvomih... :P

Objavljeno
Najboljše bo, da nabaviš oboje,... pa ne boš v dvomih... :P

nekateri to uporabljamo :yes:

Objavljeno

Bayker priporočam ti, da v loisu probaš usnje in tekstil pa boš videl v čem se boljše počutiš.na tvoj motor vsekakor paše oboje.po mojem okusu mogoče malo bolj usnje.izberi si pa tisto kar bo tebi odgovarjalo.

:yes: ;) B)

Objavljeno
nekateri to uporabljamo :yes:

torej ne živiš v dvomih

Objavljeno

luidzi ima nov obratovalni cas:

pon-pet 09:00 - 20:00

sob 09:00 - 18:00

Objavljeno
luidzi ima nov obratovalni cas:

Kaj pa Mario? :)

post-4528-1205424084_thumb.jpg

Objavljeno

Aha, hvala vam lepa, bom šel probal in se odločil, najbolje bi pa res če bi oboje mel :wacko:

Mogoče čez kako leto:)

Objavljeno
Kaj pa Mario? :)

post-4528-1205424084_thumb.jpg

podobno;

pon-pet 09:00 - 19:30

sob 09:00 - 17:00

(ce se ne motim. sem bil vceraj tam pa nisem pogledal)

Objavljeno
podobno;

pon-pet 09:00 - 19:30

sob 09:00 - 17:00

(ce se ne motim. sem bil vceraj tam pa nisem pogledal)

Mislim da je v soboto do 15:00 še vedno.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!