x5x Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Se mi zdi da je v Gradzu večji. Pa še ena blond punčara zna hrvaško kar zna bit zelo uporabno:)
TheMan Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Se mi zdi da je v Gradzu večji. Pa še ena blond punčara zna hrvaško kar zna bit zelo uporabno:) :grim posebej priročno, ko se meniš po telefonu, če imajo na zalogi, ker takrat ne moreš govoriti z rokami ;) če se ne motim še en moški tudi govori hrvaški, seveda v grazu :whistle: lp
hrčo Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 če se ne motim še en moški tudi govori hrvaški, seveda v grazu :whistle: In v Villachu :yes:
PRIMOP Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Pozdravljeni Kako izgleda nakup v Louisu preko interneta? Koliko časa poteče od dneva naročila pa dokler dobim? Ali je potem možno izdelek zamenjati(npr. da kupim premajhno jakno)? Ima mogoče kdo od tukaj streetfighter jakno? LP
Jure Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Ko naročiš, ti pošljejo predračun, greš takoj naredit nakazilo na banko, potem traja ene 2-3 dni da dobijo nakazano, medtem ti že pripravijo pošiljko in takoj ko je nakazilo potrjeno odpošljejo preko DHLa in je v 2-3 dneh pri tebi. Če greš takoj plačat, ko dobiš predračun na mail je blago v 6-7 dneh pri tebi doma :)
TheMan Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Ko naročiš, ti pošljejo predračun, greš takoj naredit nakazilo na banko, potem traja ene 2-3 dni da dobijo nakazano, medtem ti že pripravijo pošiljko in takoj ko je nakazilo potrjeno odpošljejo preko DHLa in je v 2-3 dneh pri tebi. Če greš takoj plačat, ko dobiš predračun na mail je blago v 6-7 dneh pri tebi doma :) kako pa je s poštnino? je sorazmerna s težo pošiljke ali količino stvari ali pa to nima veze? in kakšna približno je? Pozdravljeni Kako izgleda nakup v Louisu preko interneta? Koliko časa poteče od dneva naročila pa dokler dobim? Ali je potem možno izdelek zamenjati(npr. da kupim premajhno jakno)? Ima mogoče kdo od tukaj streetfighter jakno? LP če imaš možnost, stopi do najblizjega louisa ali pa kake druge ustanove kjer imajo željeno stvar in jo probaj. kar se tiče obleke, obutve in čelade sem mnenja da prej sprobaš. mogoče ti pa sploh nebo pasalo :unsure:
vk21 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 TheMan, s poštnino je tko da se ti ne splača naročat. Jest sm bil gor in neki niso mel na zalogi in mi je mojstr reku da je pošiljanje v Slovenijo 25 eur, tko da se bolj splača gor zapelat, itak ni delč. jih morm pa pohvalt, sm naroču nosilce za stranske torbe, pa so rekl da 14 dni traja da dobijo. Nakar me po dveh dneh kliče in mi pove da jih že majo:) če bi še pr nas vsi tko delal bi blo neverjetno dobr... pa lp
drjack_dj Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 In v Villachu :yes: Kjer pa ena zna tudi slovensko, samo jo je problem dobit, ker so pač Avstrijci. Vem pa ker se je enkrat nek nepoznani Slovenec pošteno skregal (v tekoči nemščini) z vodjo te štacune, kako da ne morejo imeti vsaj nekoga ki zna slvensko, ker je pač Slovencev gor še pa še in ne vem kaj še (je kar trajalo). Na konc je ženska čist prebledela in so le pripeljali eno, ki sicer dela pomojem bolj zadaj v skladišču.
Jure Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 kako pa je s poštnino? je sorazmerna s težo pošiljke ali količino stvari ali pa to nima veze? in kakšna približno je? če imaš možnost, stopi do najblizjega louisa ali pa kake druge ustanove kjer imajo željeno stvar in jo probaj. kar se tiče obleke, obutve in čelade sem mnenja da prej sprobaš. mogoče ti pa sploh nebo pasalo :unsure: Poštnina je enotna za pošiljke do 50kg in sicer 19.95€.. Tako, da če se dva najdeta da naročita skupaj, za 50kg se da nabrat že en kup stvari, se pomoje kljub vsemu kar splača. Ena varianta je tudi Trg d.o.o. kjer ti naročijo po katalogu po istih cenah, brez poštnine, je pa tako, da se lahko čaka tudi 3 tedne ali več po mojih izkušnjah. So pa zelo prijazni, tako, da če se ti ravno ne mudi ful, priporočam :)
PRIMOP Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 če naročim preko interneta jakno in mi je potem ta premala jo lahko zamenjam?
simonsi Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 če naročim preko interneta jakno in mi je potem ta premala jo lahko zamenjam? In poj je dva mesca okol in konec sezone. :whistle:
rosse20 Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Se mi zdi da je v Gradzu večji. Pa še ena blond punčara zna hrvaško kar zna bit zelo uporabno:) :grim posebej priročno, ko se meniš po telefonu, če imajo na zalogi, ker takrat ne moreš govoriti z rokami ;) če se ne motim še en moški tudi govori hrvaški, seveda v grazu :whistle: lp ja seveda. zakaj noben takšen nikoli ne dela, ko jaz kaj rabim in se morem potem res mučit, da se zmenmo.
TheMan Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 ja seveda. zakaj noben takšen nikoli ne dela, ko jaz kaj rabim in se morem potem res mučit, da se zmenmo. ko sem jaz klical v graz, če imajo na zalogi sem najprej v nemščini povprašal, če je kdo, ki govori slo ali cro :rolleyes: , pa mi je prodajalka, ki je dvignila slusalko takoj poklicala drugo, mislim da z imenom Nastja ali nekaj takega :unsure: ;) pa sem se vse lepo v cro zemenil z njo da pridem zjutraj takoj ko se bo dalo. pa še povedala je, da ko pridem tja v trgovino naj za njo vprašam pri blagajni pa bo prišla. in je prišla :worship: ter z mano obkrožila po celi trgovini, za kar sem se pač zanimal :krneki: . bom drugič spet tak naredo :fredy: ali pa bom prihodnjič probal z e-mailom se zmenit... si je kdo že prek e-maila rezerviral oziroma naročil kaj v trgovino pa je potem šel čez nekaj dni iskat gor :?
rosse20 Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 ko sem jaz klical v graz, če imajo na zalogi sem najprej v nemščini povprašal, če je kdo, ki govori slo ali cro :rolleyes: tudi jaz sem isto naredila. pa nikoli ni bilo nikogar (ne ko sem klicala in ne ko sem prišla gor). pa smo se mogl v nemščini zmenit.
PURPLE Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 :topic: Ker mi nemščina ne gre, se vedno pogovorim v angleščini, malo počasneje, učasih dvakrat, ampak znajo angleško tako, da ni problema.
simonsi Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Jaz si pa na listek napišem fraze in kaj bi rad pa se že zmenimo. Vsaj več razumem nemško kot pa govorim.
exe`FZS Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Gre slučajno kdo danes v Graz v Luis ali heine gericke, nujno bi namreč potreboval pregrinjalo za motor(suzuki sv1000s). Sem iz mb, v kolikor bi bil kdo tako prijazen in mi prinesel: 041 864 832 Vnaprej hvala in Lp
avro Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 če naročim preko interneta jakno in mi je potem ta premala jo lahko zamenjam? in zakaj bi premalo naročil?? če se misliš zredit, kupi večjo. (probaj isti model nekje pri nas in če je to to.... kaj zdaj?? ) In poj je dva mesca okol in konec sezone. :whistle: .... in imaš pol leta čas, da pride druga :P
ZdenkoK Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Gre slučajno kdo danes v Graz v Luis ali heine gericke, nujno bi namreč potreboval pregrinjalo za motor(suzuki sv1000s). Sem iz mb, v kolikor bi bil kdo tako prijazen in mi prinesel: 041 864 832 Vnaprej hvala in Lp A ni danes nek praznik v Austriji? :? tako da dvomim da gre danes kdo gor...
T-boy Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 A ni danes nek praznik v Austriji? :? tako da dvomim da gre danes kdo gor... Binkošti, dela prost dan. :whistle:
TheMan Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 res je :grim , danes je v avstriji praznik. nam je povedal herr polizist ko nas je v petek ustavil :headbang:
frk Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 kaj gre kdo kaj v louisa iz okolice mb? potreboval bi en žmigavec pa se mi za 5€ ne splača gor vozit.. skratka PM,če gre kdo..
andrejba Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 ne me hecat. Kaj res, da je ob sobotah zaprto?
Vanga Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 ne me hecat. Kaj res, da je ob sobotah zaprto? :grrr
TheMan Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 ne me hecat. Kaj res, da je ob sobotah zaprto? gor na njihovi strani vse piše, za vsako trgovino posebej, samo parkrat kliknit je treba :whistle: ;) lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se