SiR Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Pa mušketirsko bradico si moraš pustit. Med stegno seveda :)
Broj Jedan Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 (popravljeno) .. okulist je pa očitno kriminalc. :hmm: optika Krstić? :? Popravljeno Junij 29, 2006. Popravil Broj Jedan
motobaby Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ne vem, ali sem res edini, ampak še nikoli nisem videl motoristke, ki bi mi bila vsaj malo všeč. Vse same možače, malodane z brki in večjimi bicepsi od mene (pa ne da so moji majhni), kjerkoli v tujini ali pri nas je dala dol čelado, me je postalo strah...mogoče pa sem izbirčen, mogoče pa sem naletel na tako serijo, mogoče, mogoče...V bistvu pa mi je vseeno. Verjamem pa da marsikatera vozi bolje od mene in od drugih motoristov, verjamem da je katera tudi bolj pripravljena pomagati kot kak moški (ponavadi Švabo) motorist; verjamem, verjamem... Ti pa res nimaš sreče v življenju :grrr :slap: :whistle:
HHV Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ti pa res nimaš sreče v življenju :grrr :slap: :whistle: Hebat ga, važno, da je imam jaz več! :OK: Sploh ne smem pomisliti na dogodek pred leti, ko sem na 3M ob pogledu na deklico, očitno samo v dokaj razpetem moto kombinezonu moral zaviti na drugi konec, če sem sploh še hotel kolikor toliko dostojanstveno zlesti z motorja! :blush: :D
hajoktejn Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ti pa res nimaš sreče v življenju :grrr :slap: :whistle: Jaz sem svojo našel :grim . bogi :) a si bolj polovična porcija al kako? B) Sodeč po tvoji sliki, si tudi ti med zgoraj omenjenimi. Polovična porcija? No ja...ne bi rekel (pa tudi ONA ne). :grrr
Nagaya Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 keri moji sliki? :eek: tisti s čelado in jakno :grim :kva2: ?
hajoktejn Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 keri moji sliki? :eek: tisti s čelado in jakno :grim :kva2: ? :grrr
Alla Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 No, a se že ve katere pogoje mora bejba izpolnjevat, da se ji lahko reče motoristka? :hmm:
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 :grrr Jep. Predvsem me iz foruma imamo vse večje bicepse od tebe, da o tricepsih in brkih ne govorim :grim
hajoktejn Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Jep. Predvsem me iz foruma imamo vse večje bicepse od tebe, da o tricepsih in brkih ne govorim :grim Bogice. A vas veliko v službi zafrkavajo; revice. :yes:
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Bogice. A vas veliko v službi zafrkavajo; revice. :yes: Jep, res smo usmiljenja vredne ... non stop nas zafrkavajo ... še dober da imamo motorje, dedcev itaq ne dobimo ... :cry:
motobaby Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Jaz sem svojo našel :grim . Ni vidt, kaj se pa potem tukaj gor sliniš in poskušaš postavit neke kriterije o pravih motoristkah :BUA: Mah, saj se mi kar smiliš malo :cry: :grim
KeC Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Hmm sej obstaja ena galerija miss motosvet a ne. Pogledaš pa vidiš. :glare:
hajoktejn Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ni vidt, kaj se pa potem tukaj gor sliniš in poskušaš postavit neke kriterije o pravih motoristkah :BUA: Mah, saj se mi kar smiliš malo :cry: :grim Ne se sekirat, te bo glava bolela :grim . Samo povedal sem svoje mnenje, le-to temelji na mojih izkušnjah; ne rabim se ti smilit, zame je poskrbljeno; resno pa se vprašaj če je tudi zate? Ne vem zakaj jemljete vse tako osebno; sicer pa me res ne zanima. Over&out :fredy:
motobaby Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Hmm sej obstaja ena galerija miss motosvet a ne. Pogledaš pa vidiš. :glare: Ni ažurirana preveč :closedeyes: :whistle:
Alla Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ja, motoristke, dajte no že objavit svoje slikice na forumu, da bojo takile nejeverni Tomaži videli, kake bicepse in brke imate! :grim
motobaby Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ja, motoristke, dajte no že objavit svoje slikice na forumu, da bojo takile nejeverni Tomaži videli, kake bicepse in brke imate! :grim Ti prva :P :K Pa da si nauš slučajno noge prej obrila :fredy: , pa hrbta.
Furioso Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ja, motoristke, dajte no že objavit svoje slikice na forumu, da bojo takile nejeverni Tomaži videli, kake bicepse in brke imate! :grim Ehehehe... ...pravkar sem se enega URLja spomnil... :hmm:
KeC Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 (popravljeno) Čeprav ne vem zakaj se spravljate na hajoktejna, pač rekel da še ni mel sreče videt dobro izgledajoče motoristke :D Mogoče mo bo sreča mila pa mu bo katera od tukaj razkrila svoje čare :devil: (drzamvosjegnezdopress) Popravljeno Junij 29, 2006. Popravil KeC
KeC Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Govorimo o dekletih ki vozijo motorje ...
GorazdH Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 khm :closedeyes: motoristka je tista oseba ženskega spola, ki vozi lasten motor. ostalo so sopotnice. in motoristke znajo bit prav očarljive, včasih.... :rolleyes:
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 (popravljeno) Ja, motoristke, dajte no že objavit svoje slikice na forumu, da bojo takile nejeverni Tomaži videli, kake bicepse in brke imate! :grim A ne zna po profilu brskat ... al mu avtomatsko na vsako sliko PC brke nalima :hmm: Ne se sekirat, te bo glava bolela :grim . Samo povedal sem svoje mnenje, le-to temelji na mojih izkušnjah; ne rabim se ti smilit, zame je poskrbljeno; resno pa se vprašaj če je tudi zate? Ne vem zakaj jemljete vse tako osebno; sicer pa me res ne zanima. Over&out :fredy: Ne se sekirat, da te kdo resno jemlje :grrr še manj osebno :grrr Tolk blont pa spet nismo ... nekateri :grrr In ja, najlažje se je umaknit, ko ti muca jezik popapa ... pa ravno zanimivo je postalo :rolleyes: Popravljeno Junij 29, 2006. Popravil Vale
KeC Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ma ne govorimo o očarljivosti ampak o izgledu :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se