Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pa mušketirsko bradico si moraš pustit.

Med stegno seveda :)

Objavljeno (popravljeno)

.. okulist je pa očitno kriminalc. :hmm:

optika Krstić?

:?

Popravljeno . Popravil Broj Jedan
Objavljeno

Ne vem, ali sem res edini, ampak še nikoli nisem videl motoristke, ki bi mi bila vsaj malo všeč. Vse same možače, malodane z brki in večjimi bicepsi od mene (pa ne da so moji majhni), kjerkoli v tujini ali pri nas je dala dol čelado, me je postalo strah...mogoče pa sem izbirčen, mogoče pa sem naletel na tako serijo, mogoče, mogoče...V bistvu pa mi je vseeno. Verjamem pa da marsikatera vozi bolje od mene in od drugih motoristov, verjamem da je katera tudi bolj pripravljena pomagati kot kak moški (ponavadi Švabo) motorist; verjamem, verjamem...

Ti pa res nimaš sreče v življenju :grrr :slap: :whistle:

Objavljeno

Hebat ga, važno, da je imam jaz več! :OK:

Sploh ne smem pomisliti na dogodek pred leti, ko sem na 3M ob pogledu na deklico, očitno samo v dokaj razpetem moto kombinezonu moral zaviti na drugi konec, če sem sploh še hotel kolikor toliko dostojanstveno zlesti z motorja! :blush: :D

Objavljeno

Jaz sem svojo našel :grim .

bogi :)

a si bolj polovična porcija al kako?

B)

Sodeč po tvoji sliki, si tudi ti med zgoraj omenjenimi. Polovična porcija? No ja...ne bi rekel (pa tudi ONA ne). :grrr

Objavljeno

keri moji sliki? :eek:

tisti s čelado in jakno :grim :kva2: ?

Objavljeno

keri moji sliki? :eek:

tisti s čelado in jakno :grim :kva2: ?

:grrr

Objavljeno

No, a se že ve katere pogoje mora bejba izpolnjevat, da se ji lahko reče motoristka? :hmm:

Objavljeno

:grrr

Jep. Predvsem me iz foruma imamo vse večje bicepse od tebe, da o tricepsih in brkih ne govorim :grim

Objavljeno

Jep. Predvsem me iz foruma imamo vse večje bicepse od tebe, da o tricepsih in brkih ne govorim :grim

Bogice. A vas veliko v službi zafrkavajo; revice. :yes:

Objavljeno

Bogice. A vas veliko v službi zafrkavajo; revice. :yes:

Jep, res smo usmiljenja vredne ... non stop nas zafrkavajo ... še dober da imamo motorje, dedcev itaq ne dobimo ... :cry:

Objavljeno

Jaz sem svojo našel :grim .

Ni vidt, kaj se pa potem tukaj gor sliniš in poskušaš postavit neke kriterije o pravih motoristkah :BUA:

Mah, saj se mi kar smiliš malo :cry: :grim

Objavljeno

Hmm sej obstaja ena galerija miss motosvet a ne. Pogledaš pa vidiš. :glare:

Objavljeno

Ni vidt, kaj se pa potem tukaj gor sliniš in poskušaš postavit neke kriterije o pravih motoristkah :BUA:

Mah, saj se mi kar smiliš malo :cry: :grim

Ne se sekirat, te bo glava bolela :grim . Samo povedal sem svoje mnenje, le-to temelji na mojih izkušnjah;

ne rabim se ti smilit, zame je poskrbljeno; resno pa se vprašaj če je tudi zate?

Ne vem zakaj jemljete vse tako osebno; sicer pa me res ne zanima. Over&out :fredy:

Objavljeno

Hmm sej obstaja ena galerija miss motosvet a ne. Pogledaš pa vidiš. :glare:

Ni ažurirana preveč :closedeyes: :whistle:

Objavljeno

Ja, motoristke, dajte no že objavit svoje slikice na forumu, da bojo takile nejeverni Tomaži videli, kake bicepse in brke imate! :grim

Objavljeno

Ja, motoristke, dajte no že objavit svoje slikice na forumu, da bojo takile nejeverni Tomaži videli, kake bicepse in brke imate! :grim

Ti prva :P :K

Pa da si nauš slučajno noge prej obrila :fredy: , pa hrbta.

Objavljeno

Ehehehe... ...pravkar sem se enega URLja spomnil... :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Čeprav ne vem zakaj se spravljate na hajoktejna, pač rekel da še ni mel sreče videt dobro izgledajoče motoristke :D

Mogoče mo bo sreča mila pa mu bo katera od tukaj razkrila svoje čare :devil:

(drzamvosjegnezdopress)

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno

Kaj pa tele iz playboya? :D

post-7531-1151577968_thumb.jpg

post-7531-1151577994_thumb.jpg

post-7531-1151578015_thumb.jpg

post-7531-1151578035_thumb.jpg

Objavljeno

Govorimo o dekletih ki vozijo motorje ...

Objavljeno

khm :closedeyes:

motoristka je tista oseba ženskega spola, ki vozi lasten motor. ostalo so sopotnice.

in motoristke znajo bit prav očarljive, včasih.... :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

A ne zna po profilu brskat ... al mu avtomatsko na vsako sliko PC brke nalima :hmm:

Ne se sekirat, te bo glava bolela :grim . Samo povedal sem svoje mnenje, le-to temelji na mojih izkušnjah;

ne rabim se ti smilit, zame je poskrbljeno; resno pa se vprašaj če je tudi zate?

Ne vem zakaj jemljete vse tako osebno; sicer pa me res ne zanima. Over&out :fredy:

Ne se sekirat, da te kdo resno jemlje :grrr še manj osebno :grrr Tolk blont pa spet nismo ... nekateri :grrr

In ja, najlažje se je umaknit, ko ti muca jezik popapa ... pa ravno zanimivo je postalo :rolleyes:

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

Ma ne govorimo o očarljivosti ampak o izgledu :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!