Grilzz Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Tudi če takega motorja še ni v računalniku, ga lahko vnesejo v petih minutah, samo mora biti odgovorni stric ali teta tam. Vem, ker sem enkrat poskušal registrirat en kitajski skuter, ki je bil prvi v Slo.
sleser Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Torej, je kdo že homologiral recimo Ninjo 6, letnik 97 na 25 kW in kako?
Aless Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Torej...ce hocem jaz zdaj nabavt blokado za na 25kW za fotrov motor,morem dat na pooblascen servis not montirat pa potem na homologacijo v koper,na obcino vnest nove podatke v prometno pa potem spet blokado nazaj ven al kako :? Kje se pa dajo dobit te blokade....za yamaho fzs600 letnik 2003
Petzl Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Torej...ce hocem jaz zdaj nabavt blokado za na 25kW za fotrov motor,morem dat na pooblascen servis not montirat pa potem na homologacijo v koper,na obcino vnest nove podatke v prometno pa potem spet blokado nazaj ven al kako :? Kje se pa dajo dobit te blokade....za yamaho fzs600 letnik 2003 mal poglej po nemskih straneh, drugace pa ebay
Aless Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 mal poglej po nemskih straneh, drugace pa ebay V sloveniji se ne da to dobit :?
GrCaR Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 V sloveniji se ne da to dobit :? da, sam poklič na uradni uvoznik za ta motor in se pozanimej .)
Priporočene objave