Skubaduba Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Je uzuni od 2005-10-30 12:48:15 :OK: . Ce kdo rabi (je na 1CD), info na PM .) . Prevzem je mozen v Lj. in bliznji okolici.
Wobewt Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Glihkar snel s Torrentov.... B)
JMatic Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 (popravljeno) jest mam ze dvd ok dvdr 4.35 gB :> ps.:aja pa ce bo kdo gledou na koncu pise da mors najdet u filmu en skrit password, da ga upises na eno stran na netu...pass se pokaze pa ksno sekundo ene prakrat med filmom.... glasi se pa: hayabusafun05 sm dau belo barvo ker nocem pokvart veselja vsem :> ceprav se mal vid .... Popravljeno Oktober 31, 2005. Popravil mitofreak
D.J. Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 jest mam ze dvd ok dvdr 4.35 gB :> a bi se lohka zmenila za en izvod po pošti? ostalo po PM
JMatic Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Katero stran? tole: http://www.ghostridermovie.net/turbofun/
Thundercat Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 in odpre ti stran kjer piše tole.... :)
JMatic Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 ja sm potem opazil :> jset sm mogu najprej password notr upisat :> sj ce mas film poglej tam kjer ma polis motor pa vlece crto mimo avtobusa. glej na levo stran spodej se za trenutek pokaze bela pisava. toj to :> sam ocitno ni vec aktualno hehe
_Roba_ Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Najbolsi mi je oni revez,ko se vstavi on stopi do njega ga poboza in gre dalje :lol1:
jose Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 jest mam ze dvd a lahko daš link od kje se ga da dol potegnit O:-)
Thundercat Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 drugače je na torentu na voljo ripana verzija 359 Mb, z zadovoljivo kvaliteto...če želi kdo naslov ali Sample(8 mb)- PM tukaj je pa screenshoot kvalitete
JMatic Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 ja je kar fino, pac na dvdju malo prinesejo bonus filmcki
GrCaR Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 jst downloadam iz eMule, v 24 urah je zdownloadalo 550Mb od 690Mb, tko da bo kmal zdownloadan! je pa DVDrip
Noise Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Poznate tole? Fotkano v živo, danes v Birminghamu na NEC Motorcycle show... © 2005 motosvet.com
Thundercat Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 :kva2: :kva2: a je ghost rider tudi tam..... :grrr
Noise Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 :kva2: :kva2: a je ghost rider tudi tam..... :grrr Dva šveda sta bila, sem se pogovarjal z njima... kao iz "swedish wheelie club"... no, en je bil čisto odf*, tako, da ni dvakrat za rečt, glede na to, da sta bila tam ta dva motorja.
bassko Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Sm že sneu in pogledu film :OK:
GrCaR Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 jst ga grem pa zdle gledat :OK: :kva2:
GrCaR Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 a mi lahko prosm nekdo pove, s kje naj zdownloadam ghost rider-ja 4 , ker jst sm ga z eMule dol potegnu, pa ga z nobenmu programom ne morm odpret! ma mogoče kdo kkšn naslov, link?
Vikking Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 pogledu in lahko rečem, da je totalno :BUA: :BUA: Tole je pa kr neki bedno v naprej pripravljeno. Raje enko petkrat pogledam zaporedoma, kot še kdaj to štirko.
jose Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 ...pogledal....malce razočaran :doze:
Dolenc™ Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Men se sam film o ghost riderju ni nkol neki velik dopadu, tale 4ka mi je bla pa kar vredu, čeprov ne ve no... Jst sem dobu filing ko da to ni to, un impsala run al kaj kurca je, ni vseskupaj nič(ma pa reklamo v trailerju), pa kje je lovlenje modela z zelenim kawasakijem, ki je v trailerju. Kar se mi je pa dopadlo pri temu "filmu"(bol natančno 3ti del), je drugi cd, bombers weekend pa stunti. Tko da jst bom dal kar 4gb verzijo dol, da vidm če je res v 300mb verziji vse notr, pa da vidm mal stunte, pa pjane švabe :)
JMatic Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 ..., pa pjane švabe :) pa nagi so tut :> resno ...
simonsi Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 a mi lahko prosm nekdo pove, s kje naj zdownloadam ghost rider-ja 4 , ker jst sm ga z eMule dol potegnu, pa ga z nobenmu programom ne morm odpret! ma mogoče kdo kkšn naslov, link? Malo za torrenti pobrskaj.
Dolenc™ Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Vem da so nagi, so bli že v 3jki :D Pa scal so tud v avspuhe :D To je neki, ne pa tisto ganjanje na avtocesti :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se