pogi Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 glihkar potegnu z emule, pa mi ga noče odpret :( <_< plis povejte ker codec nej si snamem oz. kerga mate vi k vam dela .) :)
GHOST RIDER Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 em ena varjanta(tista k je najvec virou) ne dela... js sm pol eno drugo dol vrgu .)
JAZBEC Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 http://video.google.com/videoplay?docid=-7...75339&q=m+coupe ..traja 15 min...
Racing Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Jst sm pogledu uno k ma neki cez 300MB (347) mislm da! Je neki cez 45min dolga, na splosno pa morm povedat da so mi bli prejsnji deli bolj vsecni, ta zadnji je ze vse bolj kot film narjen....zreziran! Kamere postavljene na mestih kjer se tocno vidi da Z3 driver in R1 driver tocno vesta za kaj se gre :) No ja drugace pa fajn, ni mi zal da sm ga pogledu :)
Racing Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Zasledil sem da je voznik Z3 sledeci: http://www.toxicdrift.com/home.htm :OK:
cheff Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 JAs sem potegnil dol tisti link ko mi je da thudercat, potegno sn ga z bitcommetom, zaj ko mi ga je dol potegnilo pa ga ne morem gledat ker je v tisti mapi kam ga je shranlo polno nekih datoteka, ene lahko odpreš z bsplayerjem pa jih negre gledat kaj bi lahko to blo??
cheff Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 JAs sem potegnil dol tisti link ko mi je da thudercat, potegno sn ga z bitcommetom, zaj ko mi ga je dol potegnilo pa ga ne morem gledat ker je v tisti mapi kam ga je shranlo polno nekih datoteka, ene lahko odpreš z bsplayerjem pa jih negre gledat kaj bi lahko to blo?? KAJ noben neve? Tu še mate sliko da vidite kaj mi je dol potegnilo.
k0ci Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 ne odpirat tistih z malo kilobajtov - odpri tiste ki imajo več kilobajtov (vidim na sliki da je eden 1gigabajt - tisto odpri v BS)
Matex_46 Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Pozdravljeni. Imam sledec problem, do zdaj sem si ogledal le Ghost rider 1, za ostale dele sem ze slisal, ampak si jih se nisem ogledal. Z neta si jih ne morem potegniti dol, ker imam SiOL, je prepocasen. Prosim vas za uslugo. Mi lahko kdo da natancne naslove in napotke, kje in kako dobiti Ghost Riderja z neta ( zelim Vse dele ). Prosil bom prijatelja, da mi on posname na DVD. Najlepsa hvala.
cheff Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 ne odpirat tistih z malo kilobajtov - odpri tiste ki imajo več kilobajtov (vidim na sliki da je eden 1gigabajt - tisto odpri v BS) Niti enega noče bsplayer odpret zaj mi dvix neke odpre začetno stran, ko maš play movie garage... samo ne filma :cry: :cry: :cry: :cry:
hajoktejn Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Probaj vse skupaj zapečt na dvd in odpret v media plejerju.
Gionni Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Niti enega noče bsplayer odpret zaj mi dvix neke odpre začetno stran, ko maš play movie garage... samo ne filma :cry: :cry: :cry: :cry: Ti imaš dvd verzijo, zato moraš film odpret z dvd programom, npr. s powerdvd-jem. Mogoče gre pogledat tudi z windows media playerjem, če imaš novejšo verzijo.
hajoktejn Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 (popravljeno) http://video.google.com/videoplay?docid=-7...75339&q=m+coupe ..traja 15 min... Žmigavce ma pa tahitre. Ups, vidu lučke. :blush: Popravljeno December 11, 2005. Popravil hajoktejn
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se