crusty Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 a za one podarjene v stilu ˝tretji od treh˝ si moral na kosovni odvoz čakat? hahaha moderatorček ti se kr mal pogovor ziher ti bo lažje ..............drugače pa vabljen v pondelk k se že oglašaš pa da vidmo kolk ti bo podarjenga
k0ci Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 žal ne bo zneslo ker moram it na šiht, jaz moram celo leto delat da zaslužim poleg vsega še za tista boga dva grobnika na leto, pa še to z rabljenimi gumami zaenkrat imam v planu septembra it dol in nič prej
nejcracing Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 žal ne bo zneslo ker moram it na šiht, jaz moram celo leto delat da zaslužim poleg vsega še za tista boga dva grobnika na leto, pa še to z rabljenimi gumami zaenkrat imam v planu septembra it dol in nič prej jst tud septembra na motohappening
david764 Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 žal ne bo zneslo ker moram it na šiht, jaz moram celo leto delat da zaslužim poleg vsega še za tista boga dva grobnika na leto, pa še to z rabljenimi gumami zaenkrat imam v planu septembra it dol in nič prej Prijatu važno je da guštiraš tudi če greš 2x na sezono . Jaz mislim, da tisti ki imajo prevč nimajo več občutka in ne znajo uživat .
k0ci Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 jst tud septembra na motohappening tudi jaz na happening, in tokrat ciljam pod 1.40
crusty Objavljeno Julij 30, 2012 Opozori Objavljeno Julij 30, 2012 evo "legenda Koci" danes mi je blo "podarjeno" zgolj 5.mesto, pa čeprav je šlo 1.33.....včasih se tud tvoja teorija "tretji od treh" ne izide http://www.grabarsport.hr//rezultati/moto/king%20of%20weekly/2012/3007/Gara%2030-07-2012.pdf suzukigsxr1, Zoki461, kewo in 2 others 5
Rock-46 Objavljeno Julij 30, 2012 Opozori Objavljeno Julij 30, 2012 evo "legenda Koci" danes mi je blo "podarjeno" zgolj 5.mesto, pa čeprav je šlo 1.33.....včasih se tud tvoja teorija "tretji od treh" ne izide http://www.grabarspo... 30-07-2012.pdf Dans definitivno ni bil naš dan haha tud men ni šlo in ni šlo jbg, drugic napademo BIZIXXX 1
k0ci Objavljeno Julij 30, 2012 Opozori Objavljeno Julij 30, 2012 evo "legenda Koci" danes mi je blo "podarjeno" zgolj 5.mesto, pa čeprav je šlo 1.33.....včasih se tud tvoja teorija "tretji od treh" ne izide http://www.grabarspo... 30-07-2012.pdf preveč bremzaš, zato si pa uničil prve diske heheh .....pa da ja ne boš spet kaj zameril in resno vzel
RVT Objavljeno Julij 30, 2012 Opozori Objavljeno Julij 30, 2012 Dans definitivno ni bil naš dan haha tud men ni šlo in ni šlo jbg, drugic napademo Rok odkar maš Ducatija pa za Rossija navijaš, si še od njega prevzel "standardni odgovor" za novinarje po dirkah odkar je pr tardečih
Rock-46 Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Rok odkar maš Ducatija pa za Rossija navijaš, si še od njega prevzel "standardni odgovor" za novinarje po dirkah odkar je pr tardečih Ma ja res al bom mogu u penzijo počas al pa bo treba neki narest ))
RVT Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Ma ja res al bom mogu u penzijo počas al pa bo treba neki narest )) In če si z Yamaho hitrejši kot z Ducatijem je podobnost med vama očitna kewo 1
LRR Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 (popravljeno) evo "legenda Koci" danes mi je blo "podarjeno" zgolj 5.mesto, pa čeprav je šlo 1.33.....včasih se tud tvoja teorija "tretji od treh" ne izide http://www.grabarspo... 30-07-2012.pdf Sploh si ne morem predstavljati kako se pelje 1:33, nor čas. Kakšna je pa bila to dirka da 600 in 1000 vozijo skupaj? Po časih sodeč jaz nebi bil čisto zadnji . Kdaj pa je kakšna amaterska (brez da vozijo krepko pod 1:40) dirka da bi se še jaz joinal? Me kar mika da bi enkrat poizkusil na dirki, po mojem je čisto drug filing kot navaden track day, kjer se vsak zase vozi po pisti. Popravljeno Julij 31, 2012. Popravil LRR
m@dness Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Sploh si ne morem predstavljati kako se pelje 1:33, nor čas. Kakšna je pa bila to dirka da 600 in 1000 vozijo skupaj? Po časih sodeč jaz nebi bil čisto zadnji . Kdaj pa je kakšna amaterska (brez da vozijo krepko pod 1:40) dirka da bi se še jaz joinal? Me kar mika da bi enkrat poizkusil na dirki, po mojem je čisto drug filing kot navaden track day, kjer se vsak zase vozi po pisti. mislim da sploh ni nobenega straha, da bi se preizkusil tud na taki dirki.. te track day dirke so narejene tako, da se kvalificiraš s časom prostega treninga.. tako bojo itaq vsi hitrejši štartali pred tabo in ker dirka traja samo kakšnih 6 krogov te tisti tahitri v teh krogih tud ne bodo dohiteli.. razen če res voziš 1.50 in več.. tako da tahitrih sploh videl neboš kaj šele tekmoval z njimi če pa voziš okrog 1:50 pa se raje kak krog prej odpelješ v bokse pa je tud ok.. LRR 1
crusty Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 ................................... Me kar mika da bi enkrat poizkusil na dirki, po mojem je čisto drug filing kot navaden track day, kjer se vsak zase vozi po pisti. Itak, da morš probat........ko greš enkrat zaključiš z "zelenimi dnevi". Naj bo še tolk "super gasilska" dirka je to čist nekaj drugega kot neko brezvezno kroženje po pisti, Merijo ti cel dan čase do dirke , greš na štart k GP "en ogrevalni pol pa živčen k lovski pes čakaš da rdeča ugasne" hahaha, skratka adrenalina za poln cekar Cenovno pa je vsa stvar enaka, gume uničuješ pa tko ali tako. Glede na situacijo so se tudi prireditelji mal "spustili" tole v pondelk je blo za 80€. Le odločit se je treba predragkp, LRR, kewo in 4 others 7
BIZIXXX Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Gre kdo za praznik v sredo 15.avgusta krožit na Grobnik? Sem lih klical na Grobnik, je prosti trening za motorje Če kdo želi, nej se predhodno prijavi na mail komercijala@grobnik.hr, da se jim bo vsaj približno sanjal kok ljudi pride dol :yes: (rešilci pa redarji pa to...) Aja še to, sem bil opozorjen da bencinska pumpa na Grobniku ne dela, tko da če kdo hoče delat hude kilometre po progi naj ima bencin z sabo.
crusty Objavljeno Avgust 12, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 GROBNIK SUMMER WEEKEND končan, je blo res vse precej na "summer"......lubenic polno, mokri pa vsi na podelitvi do gat drugače pa vse na 2 in na 3 -2 dneva, 3 dirke -3 x 2. mesto.........3x 1.33...... BIZIXXX, Rock-46, DXR16 in 4 others 7
GHOST RIDER 46 Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 (popravljeno) GROBNIK SUMMER WEEKEND končan, je blo res vse precej na "summer"......lubenic polno, mokri pa vsi na podelitvi do gat drugače pa vse na 2 in na 3 -2 dneva, 3 dirke -3 x 2. mesto.........3x 1.33...... spet ti je šprica zaštekala :grim, maš večkrat težave .............. čas bo pa kmal pod 30 Popravljeno Avgust 13, 2012. Popravil GHOST RIDER 46
crusty Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 hahaha David moja "šprica" še dela, vpraš Barbi ............je blo pa tkole, mala italjanska vodna vojska je pričakala vsakega Zoki461, predragkp, trebor in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Gre kdo za praznik v sredo 15.avgusta krožit na Grobnik? Sem lih klical na Grobnik, je prosti trening za motorje Če kdo želi, nej se predhodno prijavi na mail komercijala@grobnik.hr, da se jim bo vsaj približno sanjal kok ljudi pride dol :yes: (rešilci pa redarji pa to.. .) Aja še to, sem bil opozorjen da bencinska pumpa na Grobniku ne dela, tko da če kdo hoče delat hude kilometre po progi naj ima bencin z sabo. uuuuu ... mogoče se pa res prikažem dol mau pogledat BIZIXXX 1
BIZIXXX Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 uuuuu ... mogoče se pa res prikažem dol mau pogledat Kr prkaž se, da nauš skoz pri Vikiju/OMV/Ridah zasedal Boš pokazu kok Ninđa leti :yes:
GHOST RIDER 46 Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 hahaha David moja "šprica" še dela, vpraš Barbi ............je blo pa tkole, mala italjanska vodna vojska je pričakala vsakega hahahahahhahahaha.................vidim da ti res vodni športi ne sedejo
planaj Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 GROBNIK SUMMER WEEKEND končan, je blo res vse precej na "summer"......lubenic polno, mokri pa vsi na podelitvi do gat drugače pa vse na 2 in na 3 -2 dneva, 3 dirke -3 x 2. mesto.........3x 1.33...... Bravo sj si več na motorju k pa na nogah forma pa raste
david764 Objavljeno Avgust 18, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2012 Ali gre kdo 20.08 (Pondeljek ) se peljat ?
Popularna objava crusty Objavljeno September 1, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 1, 2012 Odlično zmontiran posnetek z zadnje AA dirke stock 600, nora borba za 1.mesto predragkp, Mic0, bobr in 10 others 13
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se