Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
S tem da je tu ena bistvena razlika.. Na cesti sem ze jaz hitrejsi od predpisanega.. Dirkalisce je pa namenjeno iti cim hitreje, kar pa za tahitre sploh ni mozno, v primeru da so hkrati z njimi gor taki kot sem jaz in meni podobni.. Nocem, da me kdo preklinja tam, kaj sem se sploh spravil gor :glare: Povej mi raje ali so dve skupini ali ne..

jah, pol pa prodaj mtoor in se ne vozit ...

al je na grobniku kaj predpisano?

pismo, kompliciraš... razn če hočeš spet parlamentirat in obelodanjat 7 dni zapored, da greš na grobnik ?

če je prosti trening, to pomen, da se svašta najde tam.. .tako, kot na happeningih... in odgovornost je SAMO TVOJA ... če te bo kdo zbil ... še vedno tvoja ... če ti koga zbiješ ... .še vedno tvoja ... skratka - na grobniku živiš po načelih, ki jih pričakuješ na Ridah....

Objavljeno

Sem ze zvedel na PM..

Hvala brum za (ne) pomoc. Se sploh ne oglasim vec v tej temi

LP

Objavljeno
S tem da je tu ena bistvena razlika.. Na cesti sem ze jaz hitrejsi od predpisanega.. Dirkalisce je pa namenjeno iti cim hitreje, kar pa za tahitre sploh ni mozno, v primeru da so hkrati z njimi gor taki kot sem jaz in meni podobni.. Nocem, da me kdo preklinja tam, kaj sem se sploh spravil gor :glare: Povej mi raje ali so dve skupini ali ne..

ni skupin..in bod zihr da tist k ni prov dost hitrej od tebe bo vesel ker je odkljukal še enga k ga je prehitu..uni k so fajn hitrej od tebe te bojo prehitel tm k ti misliš da ni šans ker si najhitrejši pod soncem..

bedarij ne delat pa je..

prideš, plačaš uro, dve dan..pa voziš..če te kdo kej za brezveze pizdi mu spust bombo pa je zmenjena stvar..

Objavljeno

pa če te je strah, si obleci rumen brezrokavnik, da bodo drugi vedeli, da nisi najbolj vajen in bodo vedeli, kako ravnati, ko te dohitijo.

Objavljeno

nista ...

Objavljeno
ni skupin..in bod zihr da tist k ni prov dost hitrej od tebe bo vesel ker je odkljukal še enga k ga je prehitu..uni k so fajn hitrej od tebe te bojo prehitel tm k ti misliš da ni šans ker si najhitrejši pod soncem..

bedarij ne delat pa je..

prideš, plačaš uro, dve dan..pa voziš..če te kdo kej za brezveze pizdi mu spust bombo pa je zmenjena stvar..

:lol1: :lol1:

Kaj pa če je vse res. :hmm:

Objavljeno
pa če te je strah, si obleci rumen brezrokavnik, da bodo drugi vedeli, da nisi najbolj vajen in bodo vedeli, kako ravnati, ko te dohitijo.

Ja, to kar dobro in preizkušeno deluje.

Priporočam tudi sam tistim, ki so prvič na pisti.

Kar se pa Dex_ovih strahov tiče pa za njih ni razloga, samo vozi svojo špuro, se bojo tisti ki te prehitevajo že brez problema izognili.

Objavljeno
Se mi ne da citirat vseh postov dve strani nazaj.

Vsak povprečen fant motorist lahko pride do časa 1,37 brez nekakšnih super ekstra motorjev, gum,...

Doseči razliko med 1,31 in 1,36 je za zelo sposobnega motorista 6X težje od treninga za razliko med 1,42 in 1,37; poleg spretnosti in vloženega truda je potreben še urejen motor.

Doseči 1,32 na dirki je še dodatno poglavje zase.

Alpe Adria prvenstvo ima prvih šest na časih 1,31 in 1,32; to nima nobene veze z 1,36, še manj pa z motohappeningom.

Razumem pa, da si nekateri mislijo, če dosežejo 1,37 niso več daleč od 1,32.

Zato, ker bo 1,37 na nekem provincialnem dirkališču, že uspeh njihovega življenja.

Ravno nekaj v tem smislu sem nameraval včeraj napisati, pa se mi je vse skupaj zazdelo le rahlo odveč.

Poglej si samo, kako so isti strokovno pisarili glede gum; vse je nekam komplicirano in ultra skrivnostno.

Objavljeno
Sem ze zvedel na PM..

Hvala brum za (ne) pomoc. Se sploh ne oglasim vec v tej temi

LP

Dex, tokrat ti je povedal tako kot stvari stojijo.....Hitrejši ahče počasnejšega (je pa res da zraven preklinja-pa saj je na cesti podobno)..... :naughty:

Objavljeno
Se obeta konec meseca kakšen slovenski dan na grobniku? jerman je imel ponavadi 27.4 kaj pa letos? Kdo kaj ve?

baje je bil 14.9. tako da si zamudu...

Objavljeno

Razumem pa, da si nekateri mislijo, če dosežejo 1,37 niso več daleč od 1,32.

Zato, ker bo 1,37 na nekem provincialnem dirkališču, že uspeh njihovega življenja.

Bemti sveca, tegale pa ti ne razumeš dobro!!

Objavljeno
za ene 5 let pa res :D

aja ka a ga že pet let ni blo gor al kaj, lih od takt k sm jz na grobnik začela hodt gledat dirke, no po petih letih se bom pa skorajžla pa bom šla probat - še dobr da ga nau, da me nau kej zmerjau, da kolono delam hahahaha

Objavljeno
včasih se je v tej temi dalo dejansko kaj o grobniku prebrat :krneki:

:grim

Objavljeno (popravljeno)
Vsak povprečen fant motorist lahko pride do časa 1,37 brez nekakšnih super ekstra motorjev, gum,...

Tale je malce bosa. Fantje prosim nehajte s temi pivskimi debatami, ker če bi se sami malce več po grobniku vozili namesto flancali tule na forumu bi ugotovili, da do 1.37 cajta ni glih enostavno priti. Seveda lahko vsak doseže 1.37 ali pa še boljši čas vendar samo z veliko truda, dela in ogromno kroženja.

Potem je pa fino , da se sesuješ kot zmaj pol pa vidiš, če si narejen iz tapravega testa in se takoj nazaj usedeš pa krožiš še hitreje al pa pol tule pa po barčkih flancaš... :rolleyes:

There is no such thing as super-talents in motorsport racing - to a degree - For most of us it's all bloody hard work.

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno

ja se bom kr strinjal da je 1.37 kr težko dosežt..pa svaka čast unmu k doseže to številko..jest nekak na 1.38 ciljam drugo leto..

če bo šlo pa na še kej manj pa še tolk bolš..če pa ne pa tut nobena škoda..

ker le nisem vikend-fun-dirkač..

velik sreče vsem na grobniku..

Objavljeno
ja se bom kr strinjal da je 1.37 kr težko dosežt..pa svaka čast unmu k doseže to številko..jest nekak na 1.38 ciljam drugo leto..

jst še to nebom nkol dosegu

Objavljeno

ma ti nisi đirox in antares- ona dva huu, če b mela dobr dan, če bi se jima dalo...1:28:0!!

Matevž 1,32 res vikend voznik. skor vsak vikend je an grobniku z yamaho za 30?k€

Kec 1,33 dirkač, hrvaški prvak in podobno

Sasa 1,33 Kranjec? k ma ekipo suzukija za sabo, in vozi CRO DP.

Boris 1,33 ne poznam točno kdo

Giorgio 1,36

karim 1,36 Dečko k je vozu Daytono na Ferracijevem ducatiju....živa legenda

Krešimir 1,34

Siniša 1,34

ja sami racerji for fun.

1:35:0 se je s serijskim suzukijem pelal večkratni državni prvak, evropski prvak v superbiku (pro superbike series) Tekmovalec na svetovnem endurance prvenstvu....Đirox in Antares to pojesta za fruštk, pol gresta pa dirkat.

Objavljeno
ma ti nisi đirox in antares- ona dva huu, če b mela dobr dan, če bi se jima dalo...1:28:0!!

Matevž 1,32 res vikend voznik. skor vsak vikend je an grobniku z yamaho za 30?k€

Kec 1,33 dirkač, hrvaški prvak in podobno

Sasa 1,33 Kranjec? k ma ekipo suzukija za sabo, in vozi CRO DP.

Boris 1,33 ne poznam točno kdo

Giorgio 1,36

karim 1,36 Dečko k je vozu Daytono na Ferracijevem ducatiju....živa legenda

Krešimir 1,34

Siniša 1,34

ja sami racerji for fun.

1:35:0 se je s serijskim suzukijem pelal večkratni državni prvak, evropski prvak v superbiku (pro superbike series) Tekmovalec na svetovnem endurance prvenstvu....Đirox in Antares to pojesta za fruštk, pol gresta pa dirkat.

pa un poba s Pivke je dobr, pa komej 1 sezono dol nažiga, pa se konkretno pod 1:40 pele (1:37,pa neki malga)-a on spada še v vikend klaso al ne

Objavljeno

če js pridem druh let do 1.50 .... se ga ful nažrem od veselja :D ... drgač pa men cajt ni tolk važn ... važn da se js znorim pa motor cel dam prpelem ...

kdaj gremo vozt :D

Objavljeno (popravljeno)

Dobil mail:

NOVO !!! NEW !!! NUOVO !!!

25 - 26. 09. 2007.

( 10,00 - 17,00h)

MOTO PRACTICE

SLOBODAN TRENING - PROVE LIBERE

www.grobnik.hr

Sales Department/Prodaja piste:

Edita Ferderber, dipl.oecc.

www.grobnik.hr

Email: pista@grobnik.hr

Fax. + 385 51 502 301

Tel: + 385 51 502 302

tut mene zanima kako to zgleda? je ze kdo bil?

Popravljeno . Popravil lavit
Objavljeno (popravljeno)

cena 45€\uro?

Popravljeno . Popravil m@dness

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!