Jure Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Pa je kej nevarnosti pregrevanja? In ali jih ogreješ z grelci prej? Sicer jaz bom verjetno vozil kakšnih 15 sec za tvojim časom, tako da ni nobenega problema, ampak me zanima bolj informativno..
BeniNorc47 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Pa je kej nevarnosti pregrevanja? In ali jih ogreješ z grelci prej? Sicer jaz bom verjetno vozil kakšnih 15 sec za tvojim časom, tako da ni nobenega problema, ampak me zanima bolj informativno.. na treningu ni. na dirki ki treja 7 do 8 krogov, pa tam po 6. krogu že malo popuščajo ampak, meni so še vedno zdržale do konca. bolj je problem na timski dirki, ker prvo furaš 8 krogov, nato stojiš malo manj kot 10min in spet 8 krogov, tam v drugi rundi zadnje 3 kroge že kar občutiš da plešejo, če nisi nežen z gasom. z grelci jih nikoli ne grejem, ker se segrejejo že v ogrevalnem krogu, oz. enem krogu. samo enkrat sem dal grelce gor, ker sem imel odzadej GP odspredej pa GP racer, pa je bla vožnja prve tri kroge nemogoča, dokler se prednja guma ni malo ohladila. je kar po svoje vozila, najhuje je blo čez ciljno ker jo je neznosno treslo, na bremzanju sem pa plesal malo levo malo desno še vedno mi je uspelo ujet 3 mesto
salsa Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Če kdo rabi rabljene gume naj se oglasi na PM.
BeniNorc47 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 če te kaj več zanima me lahko kontaktiraš glede Đuro-ta, sem redni gost in redno tekmujem. aja, dej sem, ker sem pač zamenjal upor. račun
Jure Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 na treningu ni. na dirki ki treja 7 do 8 krogov, pa tam po 6. krogu že malo popuščajo ampak, meni so še vedno zdržale do konca. bolj je problem na timski dirki, ker prvo furaš 8 krogov, nato stojiš malo manj kot 10min in spet 8 krogov, tam v drugi rundi zadnje 3 kroge že kar občutiš da plešejo, če nisi nežen z gasom. z grelci jih nikoli ne grejem, ker se segrejejo že v ogrevalnem krogu, oz. enem krogu. samo enkrat sem dal grelce gor, ker sem imel odzadej GP odspredej pa GP racer, pa je bla vožnja prve tri kroge nemogoča, dokler se prednja guma ni malo ohladila. je kar po svoje vozila, najhuje je blo čez ciljno ker jo je neznosno treslo, na bremzanju sem pa plesal malo levo malo desno še vedno mi je uspelo ujet 3 mesto Huh, ampak ful čudno to.. Sej grelci gume segrejejo na 70 ali 80 stopinj, Gp Racer mora pa ziher zdržat precej več, 70 in več jih zdržijo navadne športne gume za na cesto.. Če se ne motim so na enem testu track day gum, kjer so bile Gp Racer zelo pohvaljene merili krepko čez 100 stopinj delavne temperature :hmm: Ni bil v čem drugem štos?
BeniNorc47 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Huh, ampak ful čudno to.. Sej grelci gume segrejejo na 70 ali 80 stopinj, Gp Racer mora pa ziher zdržat precej več, 70 in več jih zdržijo navadne športne gume za na cesto.. Če se ne motim so na enem testu track day gum, kjer so bile Gp Racer zelo pohvaljene merili krepko čez 100 stopinj delavne temperature :hmm: Ni bil v čem drugem štos? nevem, nisem lih vsega prebral o njih, vendar vem, da je vse res kar sem napisal, saj sem vse napisal iz svojih izkušenj.
BeniNorc47 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 evo, nekaj takega zgleda preglednica Dunlop gum.
SharpNinja Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Čestitke vsem, k so dns na Bobotu odlično leteli v nizkem letu, skoz do štengc in nanje :grupni:
crusty Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Čestitke vsem, k so dns na Bobotu odlično leteli v nizkem letu, skoz do štengc in nanje :grupni: aha pol pašem zraven? evo en od današnjih posnetkov, kitajska kamera še dela :lol:
SharpNinja Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 aha pol pašem zraven? evo en od današnjih posnetkov, kitajska kamera še dela :lol: Ja sevede :worship: ......drgač pa lep spajder stajl tud z druge perspektive
crusty Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 evo še dirka: Baky takole snemanje ni džabe........
speed Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 evo še dirka: Baky takole snemanje ni džabe........ :worship: Crusty mi lahko sam poveš kakšno kamero uporablaš? LP Speed
Kawl Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 V nekaj tednih se vidmo dol - motor se šraufa na polno, kosti se celjo, morm čimprej it pelat k drugač se mi bo snel
bojc84 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Jest mam namen 14.5. it dol. Upam da bom mel do takrat že kej bolj primernega za Grobnik pelat, noben noče VFR-ke bavit
Baky23 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 evo še dirka: Baky takole snemanje ni džabe........ Super si tole posnel dobiš za malco
BeniNorc47 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 :worship: Crusty mi lahko sam poveš kakšno kamero uporablaš? LP Speed chrusty, čestitke tud z moje strani. tudi mene zanima s katero kamero je tole posneto.
crusty Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 :worship: Crusty mi lahko sam poveš kakšno kamero uporablaš? LP Speed Je bolj "blažov žegn" za mal denarja (160 eur)........ http://www.goprocamera.com/ Ni ravn tko kot jo lepo opisujejo.............baterije pa pije k nora
Demon Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 evo še dirka: Baky takole snemanje ni džabe........ HUH, HUUUUUDO se pelješ na Grobniku, KAPO DOL!!! :worship:
crusty Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 HUH, HUUUUUDO se pelješ na Grobniku, KAPO DOL!!! :worship: Dej nehi, hudo se peljejo eni to pa res, tole se sam tko vid.......pa še kr je sam 1.37.....
musaschi64 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 aha pol pašem zraven? evo en od današnjih posnetkov, kitajska kamera še dela :lol: A pri šaltajnu gor nič kuplunge ne stisneš?
Demon Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Dej nehi, hudo se peljejo eni to pa res, tole se sam tko vid.......pa še kr je sam 1.37..... Hojej, 1.37....... Bom videl letos koliko bom jaz peljal.... Pa verjemi, meni bo za vizirjem zgledalo PREKLETO hitro, čas pa bo pokazal sigurno vse kaj druga kot pa res dober rezultat!! Hehe, ampak nema veze, samo da pridem iz progel cel, živ in zdrav....jaz in moped!!
SEOI-NAGE Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Če pripelješ prehitro v ovinek in vidiš, da se ne bo izšlo - otrdiš. Sklopka je zadnja stvar na katero takrat misliš :naughty:
BeniNorc47 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 A pri šaltajnu gor nič kuplunge ne stisneš? že itak predolgo šaltaš kuplenga samo za dol.
Polona N. Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ja. na dunlop cup-u in proseriji (na Motohappeningu) sem peljal 1.37.xxx, neuradno z lap-timerjem pa 1.36.xxx. pomoje kar zadovoljivo za GP racer. pač ni denarja za GP. mormo bit zadovoljni s tistim kar si lahko privoščimo Dej povej kakšen motor voziš in kako si oblečen da bomo vedeli za koga navijat! Če pa daš še sliko bo pa sploh super!!! LP Polona
BeniNorc47 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Dej povej kakšen motor voziš in kako si oblečen da bomo vedeli za koga navijat!Če pa daš še sliko bo pa sploh super!!! LP Polona am, do letos sem fural hondo cbr 1000rr, oranžne barve. zdej sem pa nabavu suzukija gsx-r 1000. oblečen, odvisno od razpoloženja najrajš pa mtech tnt, črno-bel, pa rossi čelada Popravljeno April 21, 2009. Popravil BeniNorc47
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se