Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
am, do letos sem fural hondo cbr 1000rr, oranžne barve. zdej sem pa nabavu suzukija gsx-r 1000.

oblečen, odvisno od razpoloženja :D najrajš pa mtech tnt, črno-bel, pa rossi čelada :P

dsc0422.jpg 120420091537.jpg

:hmm: ............zdej si ji pa res "dobr" razložu......... :slap:

Objavljeno

sej ne rabjo vsi vsega znat :D če bi htel bi bil že bolj podroben :D bol za hec napisal :D itak pa kolk vem ni lih tema user-face predstavlat? :D

Objavljeno

chrusty, vidim da si iz kamnika, vidiš kaj mojo staro hondo, v kamnik sem jo prodal :D

Objavljeno
chrusty, vidim da si iz kamnika, vidiš kaj mojo staro hondo, v kamnik sem jo prodal :D

aja zdej nam še smeti tuki pod planine furaš?! :D

Objavljeno
aja zdej nam še smeti tuki pod planine furaš?! :D

jaz ne, neki Matjaž pa ja. :D sta pršla dva, kot boleka (sej ne da obsojam, samo vem kako grem jaz po motor), z zidarskim kombijem, s sabo sta mela samo zadnje stojalo in eno gurtno, ki je ni bilo kam za povezat. upam da sta hondo prpeljala v enem kosu do kamnika :D

glavno da je bil v kombiju box z zidarskimi pripomočki, 2 bosanke (vezene plošče) in polica z barvami :D

Objavljeno
ja. na dunlop cup-u in proseriji (na Motohappeningu) sem peljal 1.37.xxx, neuradno z lap-timerjem pa 1.36.xxx. pomoje kar zadovoljivo za GP racer. pač ni denarja za GP. mormo bit zadovoljni s tistim kar si lahko privoščimo :headbang:

beni oz B.Papež kolk praviš da maš cajt

zadnji lanski MOTOH. 1.43

http://www.motohappening.com/images/storie...32MH/Serija.pdf

1.41

http://www.motohappening.com/images/storie.../31MH/Seria.pdf

evo pršu pod 40

http://www.motohappening.com/images/storie.../DunlopCup2.pdf

uglavnem nikjer nenajdem 36 oz 37

Objavljeno
Beeeniiiiii ?????!!!!!! :nono:

BB------- Beni Bravisimo

Ziher lap timerji niso dobro delali

Objavljeno
am, do letos sem fural hondo cbr 1000rr, oranžne barve. zdej sem pa nabavu suzukija gsx-r 1000.

oblečen, odvisno od razpoloženja :D najrajš pa mtech tnt, črno-bel, pa rossi čelada :P

dsc0422.jpg 120420091537.jpg

HVALA, upam te bomo našli med gužvo na pisti =)

Sej veš da ne sme preveč napisat, ker pol ga bomo vsi nadlegoval.

Ti boš vozu ta vikend?

Objavljeno
uglavnem nikjer nenajdem 36 oz 37

mrbit je mislu un "tadrug motohappening" :P

Objavljeno

na tem sm jest 33 letu ;)

Objavljeno

ma nevem no, ampak ko so bli rezultati objavljeni na deski, sva z benotom (Bele Beno) mojim timskim kolegom gledala rezultate, sva oba imela 1.37. sva še rekla da lepo da tako izenačeno voziva. drugače pa ja, tud če samo 1.40 peljem, je to še vedno dovolj dobro za moj standard (motor, gume, ...). sicer pa šele eno leto furam, pa komaj 21 let mam, tako da je še časa do 40 leta da se še kak boljši čas nardi :rolleyes:

Objavljeno
HVALA, upam te bomo našli med gužvo na pisti =)

Sej veš da ne sme preveč napisat, ker pol ga bomo vsi nadlegoval.

Ti boš vozu ta vikend?

Zgleda da, jest mam pa sam en moped pa en že mal bogi kombinizon ne morš falit :lol1:

Objavljeno
Zgleda da, jest mam pa sam en moped pa en že mal bogi kombinizon ne morš falit :lol1:

Jst pa zelo bogi kombinezon pa mal podrsano zelenko pa otečeno roko...

samo da boš vedla :D

Objavljeno

No kar se časov tiče sem prvič vidu, da je tudi za pod 2min treba nekej nardit.

Je pa tko, sej ni treba da rečeš, da voziš 2.0x ampak lahko rečeš 1.6x, se bl hudo sliš :fredy:

Objavljeno

dejte mi povedat kolk se kej dogaja na grobniku tko čez vikend :whistle:

v nedeljo bi jo mal dol mahnu.bo kej folka da ne bom sam na stezi???

Objavljeno

aha že najdu da bo slovenski dan dol.superca se vidmo.bom pa samo rekreativc/reaktivc :naughty:

Objavljeno

To je ta fora:

Mater,1,33 se letel!Ja kdo ti je pa cajt izmeru?

Nobeden,sam veš kok je pa letel

Objavljeno
ma nevem no, ampak ko so bli rezultati objavljeni na deski, sva z benotom (Bele Beno) mojim timskim kolegom gledala rezultate, sva oba imela 1.37. sva še rekla da lepo da tako izenačeno voziva. drugače pa ja, tud če samo 1.40 peljem, je to še vedno dovolj dobro za moj standard (motor, gume, ...). sicer pa šele eno leto furam, pa komaj 21 let mam, tako da je še časa do 40 leta da se še kak boljši čas nardi :rolleyes:

Zdej si tako povedal kot da ni nobene razlike med 1,40 in 1,37

Ti povem da je 3 sek.ooooooooogggggggrrrrrroommnnnnooooo

Objavljeno
Zdej si tako povedal kot da ni nobene razlike med 1,40 in 1,37

Ti povem da je 3 sek.ooooooooogggggggrrrrrroommnnnnooooo

jez beninorca ne poznam, poznam pa par ljudi ki so, ob pravem pristopu, pršli iz 1:40:xx na 38 in manj zelo hitro. v dveh sezonah je en dečko natreniral 1:31:xx drugi je tik za nim z 1:32:00 itd itd. Kot vidim benija ni strah, očitno motor precej obvlada in je drzen. Tak "norc" je lahko presneto hiter, al pa presneto razbit.

Zdi se mi, da če ima človek motoriko in filing za motor poštimano, je lahko zelo hiter. med sezono 07 in 08 je slabi dve sekundi prnesla nova dunlop ntec. . . folk dokazuje da so časi okrog 35 že zelo doseglivi. če maš pirhe velike in jeklene. . . .

Objavljeno (popravljeno)
jez beninorca ne poznam, poznam pa par ljudi ki so, ob pravem pristopu, pršli iz 1:40:xx na 38 in manj zelo hitro. v dveh sezonah je en dečko natreniral 1:31:xx drugi je tik za nim z 1:32:00 itd itd. Kot vidim benija ni strah, očitno motor precej obvlada in je drzen. Tak "norc" je lahko presneto hiter, al pa presneto razbit.

Zdi se mi, da če ima človek motoriko in filing za motor poštimano, je lahko zelo hiter. med sezono 07 in 08 je slabi dve sekundi prnesla nova dunlop ntec. . . folk dokazuje da so časi okrog 35 že zelo doseglivi. če maš pirhe velike in jeklene. . . .

Fantje so natrenirali,se strinjam,to pa pomeni da niso hodili samo na hepeninge,slovenske dneve in ostale vaške dirke.

Poznal SEM prijatla,ki je v eni sezoni preskočil iz 1.45 na 1.35 ob petkratnem obisku Grobnika vendar žal........

Jekleni živci, velika jajca ne pomagajo nič,ker je treba priti do filinga za hiter krog.

Še to tisti z velikimi jajci so naj bolj nevarni za sebe in ostale.

Popravljeno . Popravil 600rrc
Objavljeno
Fantje so natrenirali,se strinjam,to pa pomeni da niso hodili samo na hepeninge,slovenske dneve in ostale vaške dirke.

Poznal SEM prijatla,ki je v eni sezoni preskočil iz 1.45 na 1.35 ob petkratnem obisku Grobnika vendar žal........

Jekleni živci, velika jajca ne pomagajo nič,ker je treba priti do filinga za hiter krog.

Še to tisti z velikimi jajci so naj bolj nevarni za sebe in ostale.

ja točno sam to. včasih, zgodaj spomladi kak prosti trening. so pa nehali vozt po cesti. Zdej vozijo in zmagujejo na Juri Dvomim da se je tvoj kolega, naj mu bo zemlja rahla, ubil na pisti. :unsure:

Objavljeno

Fantje, v soboto če bo lepo vreme letimo dol anede :))) Midva šibava z Kopra v soboto zjutraj enkrat. Je kdo ki bi šel LT zraven ???

Objavljeno
Koci, upam, d ni prevec narobe z motorjem, ker mi je zadek po padcu neki cudn zgledal...A un tadrug se je kaj poskodval??

kdo ve, kolk je Italijan, ki je dans zmagal v 1000 imel cas?

ne z mopedom ni dosti, fasala je komplet desna ročka (ročica, cilinder, cevi), obe stopalki sta za v smeti, levi crash pad, rezervoar ter izpuh, bomo že zrihtal :) tudi drugemu ni bilo nič...sva pa oba padla zaradi pregretih gum, on na pilot power race jaz na diablo supercorsah, in obema je spustila zadnja guma pri odpiranju plina iz ovinka, tako da od zdaj naprej samo še Dunlop GP

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!