biker77 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 ne z mopedom ni dosti, fasala je komplet desna ročka (ročica, cilinder, cevi), obe stopalki sta za v smeti, levi crash pad, rezervoar ter izpuh, bomo že zrihtal tudi drugemu ni bilo nič...sva pa oba padla zaradi pregretih gum, on na pilot power race jaz na diablo supercorsah, in obema je spustila zadnja guma pri odpiranju plina iz ovinka, tako da od zdaj naprej samo še Dunlop GP pomoje bi moral vzrok padca kje drugje iskat.. saj pri časih nad 1.45, temperaturah kot so bile in dejstvu da si naredil le 7 krogov ne moreš pregret omenjenih pnevmatik.. razen če te je un zbil..
k0ci Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 na izhodu iz ovinka sem odprl plin in zadnja guma je šla po svoje, jaz pa po tleh.......kako smisliš zbil? on je naredil 5 krogov, jaz pa 7
biker77 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 na izhodu iz ovinka sem odprl plin in zadnja guma je šla po svoje, jaz pa po tleh.......kako smisliš zbil? on je naredil 5 krogov, jaz pa 7 sm mislu če sta skupi padla.. no, še vedno mislim da vzrok ni pregreta pnevmatika..prej vozniška napaka..
Schmid87 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 mal švoh se ga vid.. ampak za silo bo.
_N3jC_ Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 @Koci Ja škoda jo je, k si meu res lepo zrihtano, pa dej če boš zase isku stopalke, pa da boš kkšne dobre pocen najdu še men sporoč
planaj Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 na izhodu iz ovinka sem odprl plin in zadnja guma je šla po svoje, jaz pa po tleh.......kako smisliš zbil? on je naredil 5 krogov, jaz pa 7 dobr te je pomedl men je tud predzadnji in zadnji krog na istem mestu guma ni drzala tko k na zacetku pa sm mel tud na treningu veckrat probleme bo ze glavno da smo celi
FrigoFrops Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Mogoče kdo ve kaj je tole na Grobniku juter MS Schule Rausch?
Aless Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 ve kdo kaj se dogaja 15.5.?...nekaj sem slišal da bi naj mariborčani nekaj imeli, in bi blo možno vozit?
x5x Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 ve kdo kaj se dogaja 15.5.?...nekaj sem slišal da bi naj mariborčani nekaj imeli, in bi blo možno vozit? 10.5 je alpe-adria racing(če sem prav videl) 14.5 je pa 1.štejerski pokal v tem letu..
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 14.5 je pa 1.štejerski pokal v tem letu.. Točno! http://www.mcm.si
BeniNorc47 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 koci, kot laik ampak iz svojih izkušenj bom tako povedal. marči mislim da je padel, ker je preveč odprl pri prenosu teže iz ene strani na drugo stran, sem peljal ene 4 motorje za njim. to je blo tam, izhod iz jame, pa zjutraj je bil asvalt še kar precej hladen, je tud mene malo miksalo po ovinkih. zate nevem, kje, kdaj, in kako si padel, vendar supercorsa se ne pregreje tako hitro, prej je kriv napačen tlak v pnevmatikah, in pa izbira neprave trdote. tudi sam sem 3x vozim omenjeno pnevmatiko, ampak mi ne odgovarja za grobnik. vsakič drugič sem na izhodu iz riječkega ovinka skoraj padel, pa sem 10x vse preveril. zdaj na gp racer lahko kar nekaj hitreje peljem iz ovinka in malo bolj pospešim pa še vedno držijo zadovoljivo.
BeniNorc47 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Koci, upam, d ni prevec narobe z motorjem, ker mi je zadek po padcu neki cudn zgledal...A un tadrug se je kaj poskodval?? kdo ve, kolk je Italijan, ki je dans zmagal v 1000 imel cas? mislim da je mel Pellizzion čas neki okol 1.31.xxx, ampak ful bedno da pride na Slovenski dan nek Italijan, ki je testno voznik za Aprilio, s sabo ma celo ekipo, pa 5 motorjev v delih, vse vozi na apriliine stroške, pa fura dirko z amaterji, oz. ljudmi ki se financiramo sami in za veselje, njemu je pa to služba. brez veze, jaz mu nebi pustil da se prijavi. drugče nagrada za prvo mesto v open je bla 1000 eur.
helmut Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 beninorc s tabo se popolnoma strinjam, pa ne zato, ker bi zmagal, če ga nebi bilo...ampak zato,ker je profič pa pride na amaterske dirke testirat aprilio
domina Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 A se vam ne zdi, da je bilo tole z aprilio tudi malenkost marketinška poteza?
biker77 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 kurc pa marketing k pride 20k € motor..
xyznanixyz Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 (popravljeno) kurc pa marketing k pride 20k € motor.. Glede na vozni park nekaterih sodelujočih (mislim predvsem na avtomobile) to nebi smel biti tak problem. Popravljeno Maj 4, 2009. Popravil xyznanixyz
biker77 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Glede na vozni park nekaterih sodelujočih (mislim predvsem na avtomobile) to nebi smel biti tak problem. leasing..kmal bojo pri španu na parkirišču
MihaJ Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Glede na vozni park nekaterih sodelujočih (mislim predvsem na avtomobile) to nebi smel biti tak problem. Mnjah, na lizing( in fafing) :evilgrin: No, kje je ded skrival Aprilio, da je nisem videl?
MihaJ Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Sej te razumem, Zmajčice pa to ... Aj, aj, mož, globoko off-topic sva, bova(bomo :naughty: ) raje ob pivu o tem. Naj raje kdo še zalepi fotko od opevane Aprilie.
domina Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 (popravljeno) Samo še nasvet za (nekatere) motosvetovce: kadar boste šli na Grobnik in bodo Zmajčice tam, imejte sabo tudi tačke za sopotnico... v primeru, da bi kakšna Zmajčica hotla z vami domov! Saj veste kako pravijo - priložnost zamujena, ne vrne se nobena. :evilgrin: Popravljeno Maj 4, 2009. Popravil domina
biker77 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Samo še nasvet za (nekatere) motosvetovce: kadar boste šli na Grobnik in bodo Zmajčice tam, imejte sabo tudi tačke za sopotnico... v primeru, da bi kakšna Zmajčica hotla z vami domov! Saj veste kako pravijo - priložnost zamujena, ne vrne se nobena. :evilgrin: se bi prej s porši, merđoti bimerji peljale domov
domina Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 (popravljeno) se bi prej s porši, merđoti bimerji peljale domov Žal, za nekatere ni vse samo v plehu. Popravljeno Maj 4, 2009. Popravil domina
Cartman Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 mislim da je mel Pellizzion čas neki okol 1.31.xxx, ampak ful bedno da pride na Slovenski dan nek Italijan, ki je testno voznik za Aprilio, s sabo ma celo ekipo, pa 5 motorjev v delih, vse vozi na apriliine stroške, pa fura dirko z amaterji, oz. ljudmi ki se financiramo sami in za veselje, njemu je pa to služba. brez veze, jaz mu nebi pustil da se prijavi. drugče nagrada za prvo mesto v open je bla 1000 eur. beninorc s tabo se popolnoma strinjam, pa ne zato, ker bi zmagal, če ga nebi bilo...ampak zato,ker je profič pa pride na amaterske dirke testirat aprilio poglejte z druge strani. Vozili in dirkali ste s profičem! s Pellizzonom. a vam ni to u nobeno motivacijo? poznam enega, ki nas zdej bere, in se nam smeje kako smo pametn. Če bi bil zdrav do konc dneva bi se s Pelizzonom udaril na polno! :naughty: Janez, pozdravi se čimprej!
biker77 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Žal, za nekatere ni vse samo v plehu. falila temo? izjava tedna al kako se že imenuje tista tema
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se