gsx750f Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Doživel na Racelandu. Je M3 driftal in precej peska nametal na pisto tako, da je moral pometat. Seveda je bilo le za silo narejeno. Vozilo pa se je v izmenah.
marko55 Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Vozili pa smo *istočasno*... A to *istočasno* pomeni prav hkrati na progi? Na Grobniku imajo tako organizirano, da se na vsako uro menjaš...
danci1973 Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 A to *istočasno* pomeni prav hkrati na progi? Na Grobniku imajo tako organizirano, da se na vsako uro menjaš... Da, da - prav hkrati na progi... Če se prav spomnim, je bilo 6-7 motorjev, 2-3 avti in 2 superkarta... D.
RVT Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 A je bil kdo že na mešanem dnevu (avti in motorji)? Sem slišal da avtomobili precej svinjarije zmečejo na stezo in me zanimajo izkušnje iz prve roke. Mi smo bli to sredo dol in ni blo neke svinjarije po stezi, ker grobnik je itak taka pista da ne profitiraš dost če ne greš po asvaltu, v šikani če greš pa na bankino pa mislš da ti bo kolo otrgal :krneki: casper7 in sesir 2
sesir Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Mi smo bli to sredo dol Časi?Ti si tud vozu avto? klimbra 1
RVT Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Oba cestne gume in z njimi je res nemogoče hitr vozit gor ker se začnejo takoj pregrevat in se dobesedno drsaš ceu krog PORSCHE 996 GT2 je šou 1:50 , PORSCHE 996 TURBO 1.51, AUDI RS4 1:53 sesir, dotem in hilton 3
sesir Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 PORSCHE 996 GT2 je šou 1:50 , PORSCHE 996 TURBO 1.51, AUDI RS4 1:53 Avti pa klimbra 1
danci1973 Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Oba cestne gume in z njimi je res nemogoče hitr vozit gor ker se začnejo takoj pregrevat in se dobesedno drsaš ceu krog PORSCHE 996 GT2 je šou 1:50 , PORSCHE 996 TURBO 1.51, AUDI RS4 1:53 A to je bila panoramska vožnja? :unsure: Dan kasneje: Subaru Impreza GT - 1:53,6 Honda Civic CRX - 1:56:9 Avti pa Precenjena švabska jajca... :naughty: D. klimbra, casper7, hilton in 1 other 2 2
hilton Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 malo ste spali al kaj. kolega je vozo 1;47... pa neke malenkosti z fordom drugace pa dalibor opačak 1;41.660 Nissan 350 Z
bojc84 Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Hondica je 130 konjska da ne bo pomote Drgač je bil pa v četrtek en makaronar s Poršam GT3 je pelov 1:42,xx za gume pa ne vem čist točn kaj je mel sam vidu sm da slicke niso ble hilton 1
RVT Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 (popravljeno) A to je bila panoramska vožnja? :unsure: Subaru Impreza GT - 1:53,6 Honda Civic CRX - 1:56:9 Oba voznika porschejev sta nardila cirka 20 krogov in oba prvič na stezi z avtom. Jest napišem čas ki je biu res peljan ne kot so velikrat doseženi časi na grobniku ( prjatu je reku da je un šou...od mojga prjatla bratranc je biu dol pa je full letu..sm slišu od enga da njegov brat pele k norc.... ) Tist k se mal spozna na te zadeve in je že kej probu ve, da če se guma na grobniku začne pregrevat in ni gripa ti je vsak konj prej ovira k prednost in maš loh 1000 konjev pa si nimaš z njimi dost pomagat. In če bi bila porscheja in impreza ter CRX obuti v slicke bi bila razlika časov verjetno večja. Upam, da se srečamo kdaj na dirkališču z avtom ali motorjem, da nam daš mal napotkov,ker vidim da si izredno podkovan, da bomo tut mi ne samo potoval ampak se resno pomeri z tekmeci... Popravljeno November 14, 2009. Popravil RVT xyznanixyz, halls, sesir in 2 others 3 2
bojc84 Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 J na slajkah bi bla valda razlika še večja, sej men itak nebi kej dost pomagale, sm mel na CRXi bl probleme z bremzam, dva hitra kroga max. Drgač sm bil pa tud jest prvič na grobnik z avto, na pisti da ne bo pomote, luštn je blo
danci1973 Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Upam, da se srečamo kdaj na dirkališču z avtom ali motorjem, da nam daš mal napotkov,ker vidim da si izredno podkovan, da bomo tut mi ne samo potoval ampak se resno pomeri z tekmeci... Pomiri se, saj ti nič nočem... Z avtom na dirkališču se bova bolj težko srečala, z motorjem pa sva se morda že kdaj. D. klimbra 1
RVT Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Pomiri se, saj ti nič nočem... Z avtom na dirkališču se bova bolj težko srečala, z motorjem pa sva se morda že kdaj. D. Sej sm pomirjen, čeprou mau si mi pritisk dvignu s panoramsko vožnjo
crusty Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Očitno bo "dvoboj".... ...ta teden bo spet frej pista glejta da povesta kdaj bo RVT in SharpNinja 2
danci1973 Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Merjeno z? S satelitom... D.
billy Objavljeno November 15, 2009 Opozori Objavljeno November 15, 2009 Mi smo bli to sredo dol in ni blo neke svinjarije po stezi, ker grobnik je itak taka pista da ne profitiraš dost če ne greš po asvaltu, v šikani če greš pa na bankino pa mislš da ti bo kolo otrgal :krneki: matr kaki lepi avteki,jest mam tud takiga na polici zram tv-j.!!!
Terminator Objavljeno November 15, 2009 Opozori Objavljeno November 15, 2009 Hondica je 130 konjska da ne bo pomote Drgač je bil pa v četrtek en makaronar s Poršam GT3 je pelov 1:42,xx za gume pa ne vem čist točn kaj je mel sam vidu sm da slicke niso ble Verjetno Hosier, racing tyre. To bi dal jest gor, če bi šel na Grobnik. (baje drži kot pes).Hosier
P182 Objavljeno November 16, 2009 Opozori Objavljeno November 16, 2009 @terminator, kdaj me boš en krog zapeljal
crusty Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 Pa se vama ne zdi, da sta mal falila temo?????
Terminator Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 (popravljeno) Pa se vama ne zdi, da sta mal falila temo????? To se pa zgodi, ko na Grobniku spustijo avtomobile na pisto. Koji jim je k#%&c? To so oni krivi. Avtomobili in motorji ne grejo skupaj. Popravljeno November 17, 2009. Popravil Terminator RVT in halls 2
Cartman Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 (popravljeno) Video poznan - tanx za posting. GTR zmaga, in so pri Nissanu res naredili fenomenalen avto. Besede Brunota v videu; »911 turbo has been my favorite car« pa povedo v bistvu to kar sem poizkušal tule pojasniti vendar zaman. To, da je 911 turbo pušnu samo za pol sekunde na krog in to z motorjem "na napačni lokaciji" je kvečjemu bolj fascinantno kot ne. Res se je slabo odrezal in je blazno »precenjen avto«. Menim, da se Bruno z mano strinja, ker mu je 911 turbo carski avto ampak bi mu RVT že hitro razložil kako stvari res stojijo in, da nima pojma. WTF? :blink: a maš ti morde shizofrenijo? morda demenco in sprot pozablaš kar pišeš? al si sam tolk neusmiljeno zabit? ne ne nit ne odgovarjaj, ker nebom videl. me ne zanima. Popravljeno November 17, 2009. Popravil Cartman RVT 1
Terminator Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 (popravljeno) WTF? :blink: a maš ti morde shizofrenijo? morda demenco in sprot pozablaš kar pišeš? al si sam tolk neusmiljeno zabit? ne ne nit ne odgovarjaj, ker nebom videl. me ne zanima. WTF 2 U. Česa ne razumeš? Zabit si ti. Pa nehaj pomagat frendu, sej se sam dost dober znajde. Sami modeli. Kdo vam je PC sploh kupil? Seveda je sedaj precenjen (po sposobnostih) postal precenjen po ceni. Popravljeno November 17, 2009. Popravil Terminator halls 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se