crusty Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 To je bol na kot pa s piste... :blink: po moje nisi bil nič dol konc novembra, začetek decembra...........le meter uporabnega pasu, ostalo so vse avti nanosili gor kar se je dalo pobrat ob pisti..............na dirkališču pa en zaposlen "hudo" res :wacko: domina in xyznanixyz 1 1
Poljachina Objavljeno Januar 5, 2010 Opozori Objavljeno Januar 5, 2010 A se men sam zdi a so poglihal un hrib k je bla prej barakca/kafič gor? Pri 1 in 2 ovinku?
no_name Objavljeno Januar 10, 2010 Opozori Objavljeno Januar 10, 2010 Se ti samo zdi... Ampak vode je pa
BIZIXXX Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 Pozor vsi vozniki ki vozite po Grobniku! Tole sem dobil na mail: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poštovani, Ovim Vas putem obavještavamo kako svi inozemni vozači za vrijeme privremenog boravka u Republici Hrvatskoj moraju obavezno sa sobom imati original potvrde zdravstvenog osiguranja vlastite države iz koje dolaze kako je navedeno u tablici u privitku. U slučaju nezgode, bez navedene potvrde (originala), neće Vam moći biti pružena zdravstvena zaštita u bilo kojoj zdravstvenoj ustanovi. Srdačan pozdrav. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BIZIXXX Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 Tole hočjo imet: Država osiguranja/State of Insurance/STATO DI ASSICURAZIONE POTVRDA/Type of certificate /Tipo di certificato SLOVENIA EU CARD SLO/HR 4 didy53 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Zdravo, vsi! Nisem še v življenju bil na Grobniku zato bi prosil, če mi lahko kdo odgovori na nekaj vprašanj: - kolko stane uporaba proge in za kolko časa jo kahko uporabljaš s tem plačilom - kaj je na slovenski dan proga namenjena samo potrjenim dirkačem ali pa tudi vsem - kakšno je stanje proge (asfalt, itd.). Enkrat sem namreč vidu v nekem salonu novega Kawa, ki so ga prejšni dan testirali na Grobniku in gume so bile v a katastrofalnem stanju pa me zanima - kak je proga za vozit (vredu al pač tak) - je to hitra proga (z ravnicami) al počasna (z dosti ovinki) - je res da je v Marofu tudi neko dirkališče, pa kje je to? Tudi slišal sem nekajkrat da bi v slo bilo neko manjše dirkališče, ali je to res? - in pa še ostali nasveti, ki mi jih lahko daste, bi bil zelo hvaležen. Sem namreč novopečeni lastnik cestaka (pred tem samo čoperji, turerji, oldtimerji, etc.) in ker se šele učim vozit cestaka bi se raje ovinkov učil na progi kot pa na cesti. Zaenkrat mam 1 do 1,5 cm širok chicken-strip pa bi se rad naučil ga izničit in to bi bilo najboljše na progi. Seveda s pomočjo nasvetov iz knjige in filma Twist of the wrist 2. Hvala. darkie in sesir 2
gody01 Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Zdravo, vsi! Nisem še v življenju bil na Grobniku zato bi prosil, če mi lahko kdo odgovori na nekaj vprašanj: ... Seveda s pomočjo nasvetov iz knjige in filma Twist of the wrist 2. Hvala. Ej dosti vprašanj pa na vse maš odgovore na forumu: Grobnik: Je tak ta tema, samo preleti jo - cena odvisna od tegaa, kdo ima v najemo okoli 100-120€/dan Novi Marof (27€/dan): http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=28769 Pannonia Ring: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31566 cene okoli 100-120€/dan To so najbližje piste. darkie 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Hvala za odgovor! Ej dosti vprašanj pa na vse maš odgovore na forumu: Ja, 280 strani. Računam, da če bi zdaj začel brat bi nekje do sredine februarja glih prišu skozi, s tem da bi propušu izpite, ki jih mam v kratkem . Tak da se mi ni zdelo smiselno it skozi vse objave, zato sem tudi vprašal na novo. Grobnik: Je tak ta tema, samo preleti jo - cena odvisna od tegaa, kdo ima v najemo okoli 100-120€/dan Sem našu ceno (vseeno hvala za odgovor), pa je blo prepozno da bi zbrisal vprašanje iz posta. Kaj za vraga je to neki čudni forum program da lahko samo 5 sekund po objavi še editaš poste potem pa več ne? : Novi Marof (27€/dan): http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=28769 Pannonia Ring: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31566 cene okoli 100-120€/dan To so najbližje piste. Hvala! Zdaj ko sem malo gledal sem opazu nekaj; ni Marof za karte pa supermoto al je to blo samo nekaj cajta pa je zdaj tudi za cestake? Tnx! darkie 1
gody01 Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Hvala! Zdaj ko sem malo gledal sem opazu nekaj; ni Marof za karte pa supermoto al je to blo samo nekaj cajta pa je zdaj tudi za cestake? Tnx! Marof je za karte in supermoto, obenem pa tudi izvrstna fizična in tehnična vaja za cestake Če si nov na cestakih je Marof definitivno prava stvar, pred Gorbnikom in Pannonijo. sesir, casper7 in darkie 3
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Marof je za karte in supermoto, obenem pa tudi izvrstna fizična in tehnična vaja za cestake Če si nov na cestakih je Marof definitivno prava stvar, pred Gorbnikom in Pannonijo. Super, hvala. Kaj je treba kaj predhodno zakupit progo (v skupinah, ipd..) al samo prideš tja, plačaš vsoto pa se lahko kar začneš vozit? Še ena dobra stvar je da je kar blizu mene, dosti bliže kot pa Grobnik pa Mađarska. Res, resnično ti hvala, gody01, za tvojo pomoč. darkie 1
gody01 Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 V temi Novi Marof je številka upravljalca. Pokličeš, vprašaš če ni zakupljena in greš vozit. To je edina proga, ki ni praktično celo sezono zakupljena, ampak se da parviloma samo prit in vozit. darkie 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 V temi Novi Marof je številka upravljalca. Pokličeš, vprašaš če ni zakupljena in greš vozit. To je edina proga, ki ni praktično celo sezono zakupljena, ampak se da parviloma samo prit in vozit. Še enkrat najlepša hvala, gody01! Komaj čakam da bosta zginla sneg pa sol na cesti. Še en mesec, *vzdih* (glede na to kdaj sem se prejšno leto začel vozi). darkie 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Btw., sem opazu (ja, vem, šele zdaj ) da si tudi iz MB. Ko bo lepše vreme se lahko kdaj dobima na pa furci (če nisi tisti tip, ki vedno divja). darkie 1
gody01 Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Btw., sem opazu (ja, vem, šele zdaj ) da si tudi iz MB. Ko bo lepše vreme se lahko kdaj dobima na pa furci (če nisi tisti tip, ki vedno divja). Tule: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=3760&st=20460 Vsak torek se kje dobivamo ... Trenutna lokacija je picerija Ali darkie 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Tule: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=3760&st=20460 Vsak torek se kje dobivamo ... Trenutna lokacija je picerija Ali Hvala, se bom oglasu. darkie 1
schila Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 lani decembra sem rabu za zdravniško pomoč v bolnici v rijeki samo europsko zdravstveno izkaznico in nič drugega,tudi jaz sem dobil sporočilo da rabimo EU CARD SLO/HR4 ki ne vem kaj naj bi bilo to?????? ali ve gdo točno kaj rabimo????
crusty Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Danes prvič letos na mopedu! suzuki, SharpNinja, dotem in 6 others 8 1
rdeci_vragec Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Danes prvič letos na mopedu! a si bil edini na progi, al je blo še kaj pogumnežev?
crusty Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 a si bil edini na progi, al je blo še kaj pogumnežev? misliš rečt bedakov hahaha.........je mislim da nas je blo 8 domina in suzuki 1 1
BIZIXXX Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 U kurba, Crusty sem ti fouš. Kako je šlo, po slikah zgleda je blo sonce, kok stopinj ste imel? suzuki in domina 1 1
crusty Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 U kurba, Crusty sem ti fouš. Kako je šlo, po slikah zgleda je blo sonce, kok stopinj ste imel? ja lep dan je bil, oko 10 stopinj..........a kako je šlo?? Hm.....po nekaj mesecih nism vedu na čem sedim pa kje se vozm suzuki, domina, SharpNinja in 1 other 3 1
speed Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Koliko pa kaj računajo, normalno po ceniku, al je zdej k še ni tok gužve kaj cenej? LP Speed domina 1
crusty Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Koliko pa kaj računajo, normalno po ceniku, al je zdej k še ni tok gužve kaj cenej? LP Speed je še "zimska tarifa"..........se da kaj zment.... .) Be wild in domina 1 1
Ninč Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 pa sej niste normalni ampak ninček bi tud :naughty: sam nimam dirkaških nagonov :grrr lagano sportski domina 1
greba Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 20.05.2010 je SHELL ADVANCE DAY na GROBNIKU. poišči temo na športnem motociklizmu. tam so vse informarije. Ali pa na 030/333-404. Slovenski dan na Grobniku pa je 27.04.2010 Cartman, domina in P182 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se