R6ER Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 sej je Jerman profi 1.28... DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 (popravljeno) Ja Jerman je res car... saj se vidi lepo kako se pelje... :notworthy: Popravljeno Januar 21, 2014. Popravil DXR16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 (popravljeno) Vprašanje o grobniku. En ne več rosno mlad mladenič (ok pretiravam) bi rad en dan na pisti z inštruktorjem, ki mu pomaga dobiti filing na motorju (ali na kratko strah pred prevelikim nagibom). Je to na grobniku izvedljivo? Se da najeti motor? Ni me strah da bi pogrnil, strah me je, da bi pogrnil z mojo staro veteranko. Se da najet: bike, inštruktorja in najbrž kombinezon in pol dneva na grobniku (več itak nebi niti kondicije imel)? Koliko bi to sploh stalo? Popravljeno Januar 21, 2014. Popravil Horny-et Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 Vprašanje o grobniku. En ne več rosno mlad mladenič (ok pretiravam) bi rad en dan na pisti z inštruktorjem, ki mu pomaga dobiti filing na motorju (ali na kratko strah pred prevelikim nagibom). Je to na grobniku izvedljivo? Se da najeti motor? Ni me strah da bi pogrnil, strah me je, da bi pogrnil z mojo staro veteranko. Se da najet: bike, inštruktorja in najbrž kombinezon in pol dneva na grobniku (več itak nebi niti kondicije imel)? Koliko bi to sploh stalo? http://www.99racingschool.com/ gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 Vprašanje o grobniku. En ne več rosno mlad mladenič (ok pretiravam) bi rad en dan na pisti z inštruktorjem, ki mu pomaga dobiti filing na motorju (ali na kratko strah pred prevelikim nagibom). Je to na grobniku izvedljivo? Se da najeti motor? Ni me strah da bi pogrnil, strah me je, da bi pogrnil z mojo staro veteranko. Se da najet: bike, inštruktorja in najbrž kombinezon in pol dneva na grobniku (več itak nebi niti kondicije imel)? Koliko bi to sploh stalo? Tle boš vse svoje želje na Grobniku lahko uresniču : http://www.grobnik.hr/runway/Driving-school.en.html sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 (popravljeno) Prebral v hrvaščini, nato veselo videl da obstaja stran v Sloveščini... ki pa ne dela. Pregledal v makaronarščini. Ok, sem štekal razen glede cen ne vem nič. :/ Mi kdo prosim osmisli to: učenja vožnje na zadnjem kotaču Hrvaško še nekako štekam ampak moj prevod je bil vožnja po zadnjem kolesu in sumim da ni prav... (boli me kukuruz za vožno po zadnjem.. .) Popravljeno Januar 21, 2014. Popravil Horny-et Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 Provi prvo se malo peljat na rekreativni ali panoramski vožnji,ki je skoraj na vsakem dogodku dolej. 15-20€ Če hočeš pa kaj bol hard,bo pa kar večja cifra! Ampak bo vse drugo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 tale program poligon kot zgleda ne vključuje vožnje po zadnjem, ampak se samo furaš s tem motorjem s pomožnimi koleščki http://www.99racingschool.com/99.rs?page=program-poligon verjetno si gledal program pista, tisto je za profije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 (popravljeno) Kot že rečeno mi ni do vožnje po zadnjem, in nekajkrat sem jo tudi že izvedel in večinom brez, da bi sploh hotel. K sreči je vsak mislil, da obvaladam a jaz pa (hvala tistemu tam gor da se nsiem strosil ko puran ob 3 popoldan sredi poletja v Portorožu z 10000 očividci) Program pista je nabrž to to čeprav nisem profič. Niti blizu ne, še kot amater se ne morem kvalificirati. Simpatizer morda. Ne rabim tečaja varne vožnje za začetnike. Rabim rundo inštruktorja, ustrezen stroj in uživaško nažiganje (seveda v mejah spodobnosti) na pisti z njegovimi popravki. Premlel sem si "malo biblijo vožnje" od Ken-a Code - twist of the wrist in naučeno, dnevno vadil med vožnjo v službo (nisem divjal, le upošteval nasvete in vadil pasti ki jih delamo nagonsko). Obvladovanje vozila se je v par mesecih korenito izboljšalo. Zdaj bi malo več pod vodstvom in želim si kakega poštenega nagiba in adrenalina hitrosti ki bi ga sicer lahko izvedel na cesti a vendar se bi ga raje lotil na pisti saj je tam varen plac za tovrstne užitke. Kaj naj... sedaj ko sem očka in živim relativno dolgočasno rutino mi kot vsakemu pravovernemu moškemu ki leze prodi srednjim letom hodijo "traparije" po glavi. Sej veste kako pravijo za nas moške... sčasoma igrače postanejo dražje ali pa rabijo več baterij... Se strinjam. Popravljeno Januar 21, 2014. Popravil Horny-et TOMCAT in domina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 Kot že rečeno mi ni do vožnje po zadnjem, in nekajkrat sem jo tudi že izvedel in večinom brez, da bi sploh hotel. K sreči je vsak mislil, da obvaladam a jaz pa (hvala tistemu tam gor da se nsiem strosil ko puran ob 3 popoldan sredi poletja v Portorožu z 10000 očividci) Program pista je nabrž to to čeprav nisem profič. Niti blizu ne, še kot amater se ne morem kvalificirati. Simpatizer morda. Ne rabim tečaja varne vožnje za začetnike. Rabim rundo inštruktorja, ustrezen stroj in uživaško nažiganje (seveda v mejah spodobnosti) na pisti z njegovimi popravki. Premlel sem si "malo biblijo vožnje" od Ken-a Code - twist of the wrist in naučeno, dnevno vadil med vožnjo v službo (nisem divjal, le upošteval nasvete in vadil pasti ki jih delamo nagonsko). Obvladovanje vozila se je v par mesecih korenito izboljšalo. Zdaj bi malo več pod vodstvom in želim si kakega poštenega nagiba in adrenalina hitrosti ki bi ga sicer lahko izvedel na cesti a vendar se bi ga raje lotil na pisti saj je tam varen plac za tovrstne užitke. Kaj naj... sedaj ko sem očka in živim relativno dolgočasno rutino mi kot vsakemu pravovernemu moškemu ki leze prodi srednjim letom hodijo "traparije" po glavi. Sej veste kako pravijo za nas moške... sčasoma igrače postanejo dražje ali pa rabijo več baterij... Se strinjam. To je to, za začetnika odlično, dobiš pa pri njemu vse, motor oblačila, vse, samo eure moraš prinest. Jaz sem probal en dan s svojim motorjem, se splača! http://www.99racingschool.com http://www.motosvet.com/tabla/topic/31476-sola-voznje-po-grobniku/ TOMCAT in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 Horny-et, idi na slovenski dan na grobniku in se udelezi vodenega ogleda proge. po ravnici ne boste nazigali, skozi ovinke pa za nekoga, ki je prvic na dirkaliscu gre presenetljivo hitro! (v "hitri" skupini) mene je bilo strah iti na progo. predvsem, da me nebi kateri od hitrejsih nagazil. po vodenem ogledu sem zbral pogum, saj sem videl, da vse skupaj ni noben bav bav. od takrat naprej z veseljem kdaj pa kdaj grem za kak dan nazigat na polno. to je moj prvi kontakt z dirkaskim asfaltom (malo za orientacijo kako izgleda vodeni ogled): http://www.youtube.com/watch?v=2U3urFNYxZA kasneje lahko gres brez tezav tudi s tvojo hondo dirkat, samo gume daj taprave gor (dobis spodaj rabljene za solidne €, ki ti bodo sluzile vec kot odlicno). matkoR1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 Prebral v hrvaščini, nato veselo videl da obstaja stran v Sloveščini... ki pa ne dela. Pregledal v makaronarščini. Ok, sem štekal razen glede cen ne vem nič. :/ Mi kdo prosim osmisli to: učenja vožnje na zadnjem kotaču Hrvaško še nekako štekam ampak moj prevod je bil vožnja po zadnjem kolesu in sumim da ni prav... (boli me kukuruz za vožno po zadnjem.. .) http://www.flickriver.com/photos/40150092@N03/7862457130/ takole zgleda tole učenje po zadnjem kolesu, brez možnosti padca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 pa je to sploh primerljivo vožnji po zadnjem kolesu v realnosti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 A kdo ve kaj se dela na Grobniku zej...baje je neki zaprt zaradi del??? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 (popravljeno) pa je to sploh primerljivo vožnji po zadnjem kolesu v realnosti? http://www.youtube.com/watch?v=Hxem0LEk9oQ do neke mere najbrž je....ne vem,nisem nikoli probu. Popravljeno Januar 22, 2014. Popravil R6ER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 A kdo ve kaj se dela na Grobniku zej...baje je neki zaprt zaradi del??? :glare: Verjetn farbajo pasice "rdeče- belo".........tko kot vsako leto ......"ena in edina vsakoletna grobniška investicija" R6ER, Demon in kewo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 Hja, se nagib levo desno potlej natreniras na pisti sam, pa si tm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 Hvala za vse napisano. Zgleda da moram pripravit le še evre. Moja horneta je sicer v ok stanju a vseeno imam občutek je j moja prastara nsr125R l.93 imela boljše vzmetenje... (tistih "brižnih" 28KM je bilo za 16 letnika pravi balzam). Morda bpo menjavi zadnjega amortizerja (olje v vilicah imam gostejše) bo morda za na psito a najbrž niti ne pomislim da se pojavim tam z roadsmart gumami. Horneta mi je všeč v nulo a za pisto bi kar najraje segel po kaki old school cbr 900R ki mi je všeč že vsaj 18 let! En dan si jo kupim in dam na steno v splanico v upanju da se žena noče pol ločit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 Verjetn farbajo pasice "rdeče- belo".........tko kot vsako leto ......"ena in edina vsakoletna grobniška investicija" Neki tut izletne cone urejajo k jim jih je en lani dobr razril Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 Verjetn farbajo pasice "rdeče- belo".........tko kot vsako leto ......"ena in edina vsakoletna grobniška investicija" pa špranje z duct tape zalimat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Januar 22, 2014 Deli Objavljeno Januar 22, 2014 Neki tut izletne cone urejajo k jim jih je en lani dobr razril hahahaha razrit pesek je bil prej, jaz sm ga mal poglihal k prvič ni blo ok sem ga pol še enkrat pa špranje z duct tape zalimat hahaha tam bi rabl pa kr neki kamionov robe ......so že take špranje da se jim bo počas kdo zgubu notr Demon in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 23, 2014 Deli Objavljeno Januar 23, 2014 (popravljeno) Ampak tista mašina za wheelie trenirat je pa res en krneki. Plačal bi edino da zadnje kolo zagrabi ko nekdo gor afne gunca (v opremi seveda). Mater sem star ali kot pravi Bruce, too old for this shit... Popravljeno Januar 23, 2014. Popravil Horny-et Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 23, 2014 Deli Objavljeno Januar 23, 2014 Ampak tista mašina za wheelie trenirat je pa res en krneki. Plačal bi edino da zadnje kolo zagrabi ko nekdo gor afne gunca (v opremi seveda). Mater sem star ali kot pravi Bruce, too old for this shit... Bruce pač ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Januar 26, 2014 Deli Objavljeno Januar 26, 2014 Nostalgija... https://www.youtube.com/watch?v=-tJBlj8nLgk#t=788 gsxf750, DXR16, dromomaniac in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 9, 2014 Deli Objavljeno Februar 9, 2014 Še nostalgije: http://hrvatski-moto-sport.com/ DXR16, NinjaRider04 in SANJIN-MIXON 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se