Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

......vse se potaplja, dons se je še Grobnik :P

Nič ni to, pa se bomo z Jeti podili, pa še ceneje bo, ker nebomo rabili kupovati gum! :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jutri pa pogledat malo,če je kakšna raspoka več na pisti  :kva1:  :kva1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jutri pa pogledat malo,če je kakšna raspoka več na pisti  :kva1:  :kva1:

Mal javi kakšno je stanje dol, da vidim če se splača it v soboto. ;)

Objavljeno

Pa smo ga neredil,prvi dan na pisti po zimi.Razmere dol dobre in brez vode,razen ob pisti pred luknjo in Zagrebškim :OK:  :OK:

Časi pa zimski 1.38.00  :blush:

Objavljeno

zjutraj 10 stopinj in vozil zadaj hard,popoldan 15 stopinj in vozil medium,spredaj pa tudi medium (KR)

Objavljeno

dela ja

Objavljeno

Ali imaš ti dve feltni ali gumo menjaš pri njemu?

V soboto je vaš dan, če bo vreme se vidimo. Dvakrat je že zaradi vremena odpadlo, v tretje gre rado.

Objavljeno (popravljeno)

imam več feltn,ampak menjam pri njem,če se kaj zalomi,upam da vreme bo in da se vidimo

Popravljeno . Popravil bagio
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jutri pa mal probat na bolj normalno temperaturo,sam kaj ko je zima pustila..... :smoke:

Objavljeno

Ju3 boste imeli lepo vreme in tudi temperaturca bo ok...  :OK:  Uživajte in ne zgulit preveč pisto,da ostane še kaj za nas... B)

Objavljeno

Glede vremena upam da res,pa da ne bo prevelik naval Avstrijcev,za pisto se ne sekiraj,ker če je tko dolg držala,bo pa še za vas  :OK:

Objavljeno

Jaz pa namesto na Grobnik v vinograd. Tudi meni bo vroče :). Bom vsaj gume pršparal :evilgrin: .

Objavljeno

Glede vremena upam da res,pa da ne bo prevelik naval Avstrijcev,za pisto se ne sekiraj,ker če je tko dolg držala,bo pa še za vas  :OK:

Roberto...glej da boš dal jutri vetra avstrijcem... :OK: 

Objavljeno

bagio, kako je bilo?

Objavljeno

Imam vprašanje kako računajo.

Če grem dol za dve uri, mi je jasno, da štartajo s štopanjem, ko kupiš karto.

Če pa greš za pol dneva ali jemljejo to od 9h do 13h ali lahko vmesne 4 ure. Npr. od 11h do 15h?

Objavljeno

plačaj za eno uro in se vozi, dokler te ne nažene ven. ;)

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Sem jih končno dobil na telefon.

Pol dneva je zdaj 4 ure kadarkoli, ker še ni polno voznikov. Kasneje je zaradi lažje kontrole ločeno na dopoldne in popoldne.

Objavljeno

bagio, kako je bilo?

Kaj vem,slabo,pihalo je ko zmešano,naredil 30 krogov,samo bolj penzionerskih,na dirko pa nisem šel  :grrr

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!