motolover Objavljeno Marec 11, 2014 Deli Objavljeno Marec 11, 2014 Grobnik sem prestavil na jutri. Danes bo okoli 15 stopinj, jutri pa je naročenih 19. Gumi sta obe medium. Nimam dveh obročev, niti časa za menjave. Grem tja, odpeljem nekaj krogov in nazaj na šiht. Mogoče lahko kateri stručko pove koliko naj napumpam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Marec 11, 2014 Deli Objavljeno Marec 11, 2014 Grobnik sem prestavil na jutri. Danes bo okoli 15 stopinj, jutri pa je naročenih 19. Gumi sta obe medium. Nimam dveh obročev, niti časa za menjave. Grem tja, odpeljem nekaj krogov in nazaj na šiht. Mogoče lahko kateri stručko pove koliko naj napumpam? Vprašaj lokalnega vulkanizerja, šefa, ima največ izkušenj in pa manometer. Je v redu. Blizu bi bilo 1,9-2,0 spredaj in 1,1-1,2 zadaj, hladne predpostavljam da so Dunlopove GP-jke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 11, 2014 Deli Objavljeno Marec 11, 2014 Hvala. Tu sprašujem, ker tipa včasih ni tam. Saj jaz sem bolj turist, samo vseeno je dobro približno vedeti. So GP, ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 Včeraj krasno vreme in veliko dirkačev za dan med tednom,bilo nas je kar okrog 30-40 navozli se res do konca,in še malo popravil čas Cartman, hector, sax46 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 ..In zato danes ne moreš spati.. (po uri objave sodeč) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perici Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 Včeraj krasno vreme in veliko dirkačev za dan med tednom,bilo nas je kar okrog 30-40 navozli se res do konca,in še malo popravil čas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 ..In zato danes ne moreš spati.. (po uri objave sodeč) Nekateri imate pač srečo,da spite dalje,mi pa ob 6.00 na delovnem mestu bojc84, sax46 in Demon 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 (popravljeno) Nekateri imate pač srečo,da spite dalje,mi pa ob 6.00 na delovnem mestu zato tisti,ki so bol hitri za vstat,so tudi bol hitri potem na pisti.... Popravljeno Marec 13, 2014. Popravil DXR16 sax46, Demon in iom 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 Nekateri imate pač srečo,da spite dalje,mi pa ob 6.00 na delovnem mestu Mali podjetniki lahko delamo kadar hočemo, bistvo je le, da je to 12h dnevno. Lepo, da smo se spoznali na Grobniku:) Kdaj bo naslednja seansa? gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 Mali podjetniki lahko delamo kadar hočemo, bistvo je le, da je to 12h dnevno. Lepo, da smo se spoznali na Grobniku:) Kdaj bo naslednja seansa? Enako,v soboto na BOBO-tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3ninja Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Nekateri imate pač srečo,da spite dalje,mi pa ob 6.00 na delovnem mestu Res je. Če sploh gremo spat. Vidim da ga šibaš ko profi. Mi smo bli pa v torek 11.3 doli. Je blo tudi vredi samo vamp me še malo moti. Pa eno par let se bom še tak vozo pol pa lahk grem na over 50. Kaj je blo pa na Bobotu, ker gledam rezultate.Te je vrglo al je moped zajebaval? Pa Martin ima zaj tudi R6? Se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 20, 2014 Deli Objavljeno Marec 20, 2014 (popravljeno) za mladince, ki tega niste doživeli in nam starcem v nostalgijo.. Popravljeno Marec 20, 2014. Popravil motolover RVT, macak333, dgungi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Kaj zganjajo te dni na Grobniku, da je steza zaprta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Men je Primec reku, da naj bi kosil asfalt...joke , sem lih od njega slišal, samo ne vem pa kaj naj bi delali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Men je Primec reku, da naj bi kosil asfalt...joke , sem lih od njega slišal, samo ne vem pa kaj naj bi delali. Robnike betonirajo, popravljajo, oz nekaj takega ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Robnike betonirajo, popravljajo, oz nekaj takega ... upam da ne slovenska gradbena podjetja...ker pol bo zaprto še 3 leta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Robnike betonirajo, popravljajo, oz nekaj takega ... Ja končno vsaj to! Kmal so se spomnli! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 .......to sam une ta velke lukne flikajo, da Franko k s prikolo "padalce" pobira gume na džipu ne predre Spider™, kewo in sax46 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 .......to sam une ta velke lukne flikajo, da Franko k s prikolo "padalce" pobira gume na džipu ne predre A si se že tokrat z njemu pelu, da že ime njegov veš Kok ma pa Franko mobitel ?! :lol: BIZIXXX, crusty in MoTo G_P 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 A si se že tokrat z njemu pelu, da že ime njegov veš Kok ma pa Franko mobitel ?! :lol: Ne vem točn kolk ma cifro ga mam kr na "hitrem izboru" ............sej za prvič k boš užgal jo še ne rabiš, pol ti bom pa že dal cifro nč bat BIZIXXX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Gre kdo v torek dol? Upam, da bo vreme OK... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Jaz imam v planu, ne vem pa še ali na dopoldansko ali popoldansko furo. Za cel dan si ne morem vzeti časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Junij 5, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Spet je za nami en fantastičen dan na Grobniku včeraj smo bili na Shell Advance day dogodku. Nabrala se je kar pisana druščina, precej hudih šoferjev ( Jerman,Prosenik, Kraljič, Sušnik, Simonič, Pajtner,Božič, Kalšek,Dečko,Bačič.... .) tko da dolgčas ni bilo. Naš box tenda ^_^ Gužva v boksih Mirko »Toti« Kalšek nas je kratkočasil z zgoodbicami iz svoje dolge moto kariere (če kdo ne ve, Mirko je odvozil par dirk TT na Isle of Man) :notworthy: Prosti treningi so minili brez posebnosti, mal je bilo gužve, tko da se ni dalo postavljat rekordov. Vmes so Gaber&Skubic, komentatorja Moto Gp iz Pop tv, zgleda delal prispevek o dvotaktnih motorjih dol so imel tole zverino. Zgledalo je kot motor Wayne Rainey-ja, Yamaha YZR 500, tadruzga motorja nisem prepoznal. V glavnem so se nam cedile sline Potem pa dirke, malo nižje v pdfjih vsi rezultati. Naša klubska dirka Ducati kluba Slovenije, je tudi uspela, sam sem se boril še z dvema MS forumašema v katergoriji Ducati fan,z Hectorjem in 3ninjo, štajerca sta dobro letela že na treningih, tko da sem se mogu dobro potrudit v dirki, kjer je bil odločilni zagrebški ovinek v zadnjem krogu Mal akcije: 3.mesto na koncu za mene, za Marjanom Mencingarjem in Ivanom Hrženjakom :hooray: pa nov personal best čas kroga na Grobniku, 1,40.540. Pokalčki Težko zasluženo pivce v odlični družbi Mega je bilo, komaj čakam naslednji track day 3ninja, nejcgs, hector in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Še rezultati: 2014-06-05 Shell - Practice.pdf 2014-06-05 Shell - Race -600.pdf 2014-06-05 Shell - Race +600.pdf 2014-06-05 Shell - Race Ducati.pdf Ninč. in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 BIZI vsa čast ti za včeri!!! :notworthy: Na dirki kot prerojen jaz sm tko navijal da me še dons roka boli!!! :D Ninč., Port Folio in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se