Skoči na vsebino

FORMULA 1 2006

Jure007

Priporočene objave

A lani pa ni bil ker so se za naslov borili do kraja??? :slap: :slap:

itaq da se da vsako trditev in besedo vlečt iz konteksta

že lani se jim je poznalo da stvari ne stimajo, ker če si toliko prednosti na začetku sezone Alonso ne bi nabral bi ga(zopet špekulacija) Kimi verjetno ujel in prehitel

sodbao Ronu je moja osebna, temelji na določenih dejstvih-lahko da subjektivno interpretiranih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res škoda da Mclaren letos ni bolj konkurenčen (vsaj po do sedanjih rezultatih sodeč), predvsem bi bilo bolj zanimivo. Škoda tudi za Montoyo, ko je prišel v F1 je izgledal da pa bo nekaj iz njega vendar sem že lani nehal verjet vanj. Če hoče Mclaren posegati v vrh se mora za začetek znebiti Montoye, potem pa zbrat(kupit) par vrhunskih strokovnjakov kot je to naredil red bull (nakup Newey-a in podobnih mojstrov). Me pa zanima kje bo drugo leto pristal Montoya, možno, da bo ostal kar brez sedeža v F1.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo je še zmer bolje da imajo v ekipi Kimija pa kašnga Montoyo, ki vsaj ne ovira Kimija,če mu že hrbta ne more ščitit, kot pa da imajo Kimija pa Alonsota, ko se bota požrla med sabo .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je res, vendar bi bilo pa zanimivo gledat dvoboje recimo kimi in alonso v isti konkurenčni ekipi..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res škoda da Mclaren letos ni bolj konkurenčen (vsaj po do sedanjih rezultatih sodeč), predvsem bi bilo bolj zanimivo. Škoda tudi za Montoyo, ko je prišel v F1 je izgledal da pa bo nekaj iz njega vendar sem že lani nehal verjet vanj. Če hoče Mclaren posegati v vrh se mora za začetek znebiti Montoye, potem pa zbrat(kupit) par vrhunskih strokovnjakov kot je to naredil red bull (nakup Newey-a in podobnih mojstrov). Me pa zanima kje bo drugo leto pristal Montoya, možno, da bo ostal kar brez sedeža v F1.

Ja, pa tisti njihovi "dolgoletni" plani da bodo v nevem kolkih letih osvojil naslov prvaka :kva2: :lol1: bullshit..treba je pujsa razbit pa dat dnar na mizo to je pa to ne pa nekej mutit..eno je teorija drugo je pa praxa...se pa vid da so bli usi ze na "dobro placanem dopustu" :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kva j' zdej folk!

Monaška ruleta je tu :OK:

V četrtek so bili prosti treningi... Renault je ponovno hiter... Ferrari pa žal počasen.

Kvalifikacije so v soboto ob 14.00, dirka pa v nedeljo, prav tako ob 14.00. A se jaz prav spomnim, da včasih štart v Monaku ni bil tako kot na večini ostalih dirk ob 14.00 po lokalnem času, ampak je bil štart premaknjen naprej (morda nazaj) :?

Kimi je rekel, da bo v Monaku raje gasilec :D

post-6014-1148653458_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kva j' zdej folk!

Monaška ruleta je tu :OK:

V četrtek so bili prosti treningi... Renault je ponovno hiter... Ferrari pa žal počasen.

To še nič ne pomeni :nono: Me zanima kako se bo Ferrari na kvalifikacijah odrezu

Popravljeno . Popravil bassko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To še nič ne pomeni :nono: Me zanima kako se bo Ferrari na kvalifikacijah odrezu

Bomo dla vidl ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo tole v Rascassu je bilo pa jako čudno. Mislim, da moramo na uradni štartni vrstni red počakati do večera.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako le :P

Miha go :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da mu jutri uspe štart tak kot je treba pa smo zmagal :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stric Miha je pa tapru :whistle: :OK: :yea1:

A bos reku da je tapru na posten nacin? dej no dej... tista scena v razkazu (al ka je ze un ovink) je bla cist zaigrana (rikverc tut obstaja :D)... bullshit spet sumijeve svinarije :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A bos reku da je tapru na posten nacin? dej no dej... tista scena v razkazu (al ka je ze un ovink) je bla cist zaigrana (rikverc tut obstaja :D)... bullshit spet sumijeve svinarije :BUA:

A ti k si pa sodnik pa k si za TV vse vidu boš pa reku da si 100% da je to naredu zanalašč? Dej no dej.

Dejte bit tle zdej pametnjakoviči vsi.

Sej lan pa bohve kaj so pr Renaultu mel vohuna u Ferrariju da jim je šlo tok slabo :slap:

Sicer pa: eni spet ne prenesete, da je Ferrari letos v 200% boljši formi kot lani. Res da je mu Šumaher v preteklosti tut svinjarije, ne rečem, ampak kaj, zdej on ne sme več nobene napake nardit al kaj?? Če gre vn, pol so kritike da ne zna vozt, da je debil k je vn zletu in podobno, al pa so kritike da je zanalašč itd. Bomo vidl jutri: Če bo Šumaher vodu in da bo kdo zletu v planke in bojo poslal varnostni avtomobil, bom jest obtožu tistega, da pač pomaga Alonsu da pride zopet tik za Šumaherja. A je to smiselno? Ni.

Nihče od tle ni sodnik, nej povejo komisarji in Fia oz. kdorkol.

Mislm prou na živce mi grejo vedno ene in iste opazke. Brezveze vse skup. Zjokite se vsi po vrst. Jest ne bom mu od tega nč več pa nč manj. Eni bote mel pa solzne oči. Ampak mi dol visi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No Fisichico je že kaznovan za blokiranje Coultharda v hitrem krogu. Odvzeli so mu 3 najhitrejše kroge, štartal bo iz 10. mesta, Coulthard the Yebatch pa iz 8.

Za Schumija se še nič ne ve.

Mislim, da bo tole zelo neprespana noč za marsikoga v F1.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na žalost sem zaspal 5 min pred koncem kvalifikacij in zdej sem zgubljen...kaj se je zgodilo s tem Šumijem??? :?

Lahk en mal na kratko razloži...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Schumacher KAZNOVAN štarta iz 22 pozicije !!!!!!!!! :BUA: :BUA:

Na žalost sem zaspal 5 min pred koncem kvalifikacij in zdej sem zgubljen...kaj se je zgodilo s tem Šumijem??? :?

Lahk en mal na kratko razloži...

V zadnjem kroguprobe,ko je iz boksev zvedel,da ima najboljši čas je simuliral napako in to v predzadnjem ovinku pred ciljem potem je izkal namerno rikverc ,bila je takoj rumena zastava in Alonso ja moral zmanjšati hitrost in to ga je stalo 0,4 sek za kolikor je bil prejšnji krog Šumaher hitrejši. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nihče od tle ni sodnik, nej povejo komisarji in Fia oz. kdorkol.

Komisarji so ta svoje povedal, tip je dobiu kazen in konc. A se je zdej smiselno še kregat o tej stvari? Pomoje ne, stvar je zaključena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdele sm šu šenkrat pogledat na www.f1.com in vidu da se nič ne bo spremenilo s štartom. ferrarija bosta (nažalost) štartala iz zadnje vrste :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem bo Schumi oz. Ferrari bojkotiral štart zaradi po njihovem nerazumljive odločitve FIE.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem bo Schumi oz. Ferrari bojkotiral štart zaradi po njihovem nerazumljive odločitve FIE.

:BUA: Pa kwa se grejo :? A se mal norce brijejo :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala bogu za da so ga kaznovali :OK: ker tako se res ne dela michalel je še samo enkrat pokazal svoj pravi obraz .

naj še povem da tudi jaz navijam za ferrari samo tukaj so pa res šli predaleč in sem prepričan da ima tudi komandni pult rdečih prste umes pri tem sranju ki si ga je privoščil šumi.

Popravljeno . Popravil bna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O bedno .) Ma a je blo res vredno zapravit štart s prve vrste...namesto da bi bil 1. bi bil 2. zdaj pa je 22. na štartu :BUA:

No kakorkoli...vedno zaspim ob nepravem trenutku :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!