Skoči na vsebino

FORMULA 1 2006

Jure007

Priporočene objave

Nasploh je bla pa današnja dirka dolgčas od dolgčasa...še najbol zanimiv je blo ko je McLaren gorel :whistle:

Drugač pa čeprav sem goreč fan Šumija mislim da je včere tisto zadevo mal zaigral,če ni bila kakšna zarota so po moje stewardi pravilno ocenil zadevo .) Res shame on Shumi za tole :BUA: Naj gre v pokoj dokler ga še zadnji njegovi navijači ne zasovražijo...

Ampak vseen...je še enkrat pokazu da še zmer zna bit konkurenčen, ker mislim da iz zadnjega na 5. mesto ni kr tko prit :worship:

Alonso je bil dans več kt očitno počasnejši od konkurence,celo od Webbra,ampak narava monaškega dirkališča je taka da je pač prehitevat zelo težko pa še močno tvegano!

McLaren pa najbolj da razobesi črne zastave,ker tole je pa že tuuuuumač!Kaj bo Alonso drugo leto počel pri njih res ne vem :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa prou zanima,kolk imbecilov,ki se tresete za ferari, bo drugo leto navijal za kimija,ko bo vozu tisto kanto od avta.!?BTW, jodlar je rabu 4 leta da se je prkopal s ferrarijem do naslova ,z ogromnim proračunom,pa z goljufanjem in izigravanjem pravil :BUA: ,zato ga majo vsi dirkači poln kurac.Zakaj se pa noben ne prtožuje čez Alonsota al pa Kimija recimo,dirkači najbolj vedo kako pa na kakšen način se kdo bori pa dosega zmage.Po tem ga tud cenjo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa prou zanima,kolk imbecilov,ki se tresete za ferari, bo drugo leto navijal za kimija,ko bo vozu tisto kanto od avta.!?BTW, jodlar je rabu 4 leta da se je prkopal s ferrarijem do naslova ,z ogromnim proračunom,pa z goljufanjem in izigravanjem pravil :BUA: ,zato ga majo vsi dirkači poln kurac.Zakaj se pa noben ne prtožuje čez Alonsota al pa Kimija recimo,dirkači najbolj vedo kako pa na kakšen način se kdo bori pa dosega zmage.Po tem ga tud cenjo.

Mislim da imajo vsi dirkači poln kurac tistega ki skoz zmaguje.... pa naj bo to Miha, zdaj pride na vrsto Alonso, pol pa njegovi nasledniki.... Samo vmes bo še malo Miha :D

p.s. izigravanje pravil pa je vedno blo in bo... pa ne samo pri rdečih (žal je to tak...prej biznis kot šport) mogoče je pa ravno zaradi teh zgodbic tak zanimiva :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

blla blaa bllllla ..... zeeeeeh .... blla ...BTW, jodlar je rabu 4 leta da se je prkopal s ferrarijem do naslova , ... bla bla ....

Koga imaš v mislih - Bergerja? Laudo? :hmm:

MS je švaba. :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo, da se najbolj upirajo teoriji, da se je človek razvil iz opic ravno tisti, ki so se v svojem intelektualnem razvoju najmanj oddaljili od njih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koga imaš v mislih - Bergerja? Laudo? :hmm:

MS je švaba. :winkiss:

Berger ni bil nikoli prvak... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Berger ni bil nikoli prvak... :P

je pa prvak v razmerju:

plača/rezultati

ta se je znal dobro prodat,

kot mali Šumaher

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko pa jaz pogledam vse tole skupaj glede MS in Alonsa, je pa takole.

Alonso je sedaj na vrhuncu, še malo, pa dobi mercedes, potem gre pa njegova pot :BUA: .

Tudi Alonsu bo slej ko prej "crknil" avto, in tudi kaznovan bo sigurno kdaj. če želiš dobre rezultate, hodiš po robu dovoljenega.

Torej, za vse MS in Ferrariste, mislim, da je lepa "rdeča" MS prihodnost še pred nami.

"Rdeče sonce le kmalu vzidi ..." :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Alonso je sedaj na vrhuncu, še malo, pa dobi mercedes, potem gre pa njegova pot :BUA: .

Tudi Alonsu bo slej ko prej "crknil" avto, in tudi kaznovan bo sigurno kdaj. če želiš dobre rezultate, hodiš po robu dovoljenega.

Torej, za vse MS in Ferrariste, mislim, da je lepa "rdeča" MS prihodnost še pred nami.

a to je kAr je MS naredil na kvalifikacijah je zate lepa prihodnost mene osebno ker sem navijač ferrarija je ta poteza prizadela zelo. MS je pa zame od sedaj naprej bedak za eno startno mesto je žrtvoval svoj ugled in ekipo ferrarija še bolj potisnil v sranje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BTW: Na dirkališču, kjer se baje ne da prehitevat, je MS danes prehitel več bolidov, kot vsi ostali skupaj. Aja, fastest lap? Kaj je to? B)

Q.E.D.

Pirrulz, nikoli nisem trdil, da je MS slab voznik! Je pa res, da mu osebno :grrr ne priznavam sedem naslovov svetovnega prvaka v F1... Preveč je spominov na njegovo nepošteno dirkanje. :BUA:

Popravljeno . Popravil šokac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se podpisem pod tole :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se podpisem pod tole :OK:

Zakaj bi se pa moral pritoževati nad Kimijem :hmm: ? verjetno zato, ker mu v večini primerov zataji avto... :angry: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MS brez dvoma je odličen voznik, pravil pa tudi ne krši samo on, kot so že nekateri povedali, formula je skoz bl biznis kt šport, zato se pa tud pojavljajo goljufije, Alonso pa tud nevem zakaj v mercedes sil, če vid kuko slabo jim gre :? dj nj gre rajš u super aguri :? :slap:

MS = MS = vedno bil MS, vedno bo MS

tko pač je, pa če nam/vam je ušeč al pa ne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi enkrat bo Mercedesove krize konec .) lahko, da ravno naslednje leto, pa ne zato, da gre alonsu k njim :nono:

v prihodnust za nas RDEČE pa ne dvomim :OK:

a to je kAr je MS naredil na kvalifikacijah je zate lepa prihodnost mene osebno ker sem navijač ferrarija je ta poteza prizadela zelo. MS je pa zame od sedaj naprej bedak za eno startno mesto je žrtvoval svoj ugled in ekipo ferrarija še bolj potisnil v sranje

če je že bilo namerno .) v kar malo dvomim, potem 99.9% to ni prišlo iz njegove glave, ampak od strategov :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa prou zanima,kolk imbecilov,ki se tresete za ferari, bo drugo leto navijal za kimija,ko bo vozu tisto kanto od avta.!?BTW, jodlar je rabu 4 leta da se je prkopal s ferrarijem do naslova ,z ogromnim proračunom,pa z goljufanjem in izigravanjem pravil :BUA: ...

Hvala za prijazne besede. S tole svojo izjavo si jasno nakazal na imbecilnost le svoje podstrehe.

Uživaj :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nobenega :nono: prej je Raikkonen lani podaril alonsu :P :devil:

Če si še bolj zelene sorte in ti spomin ne seže tako daleč: MS se je (žal ne vem katerega gospodovega leta) namerno skantal v Hilla in ga tako spravil v bokse, kjer pa mu niso uspeli usposobiti avta za nadaljevanje; "nesrečo" je MS uprizoril pa svojem trku v ograjo in se pri vračanju na stezo NAMERNO zabil še v bok Hilla in ga spravil iz igre; pred dirko je bil v prednosti po točkah MS, ker pa mu je uspelo prvo eliminirati sebe po lastni neumnosti, je potem še uspešno izbil Hilla in postal tisto leto No.1. :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi ti se očitno ne spominjaš dvobojev Prosta in Senne .) takrat je bilo vsaj zanimivo.

To je dirkanje :) dan danes bi pa radi, da bi imeli "varnostno" razdaljo 5m in DA BI BILa F1 zanimiva :devil: to bo bolj težka :eek:

Popravljeno . Popravil Ventil
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo....... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: kdo je že predstavnik dirkačev napram.....ve se komu :? :hmm: :hmm: :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še dobro, da je to ravno Schumaher, ker lahko zdaj nekateri mal pišejo v temo F1, ker drugače tak :kva2: jih ni slišati :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NAMERNO zabil še v bok Hilla in ga spravil iz igre; pred dirko je bil v prednosti po točkah MS, ker pa mu je uspelo prvo eliminirati sebe po lastni neumnosti, je potem še uspešno izbil Hilla in postal tisto leto No.1. :BUA:

Ne pozabi, da je želel isto narediti še z J. Villeneuveom. Pa takrat kurbežu ni uspelo. Če se samo spomnim kako se je veselil svoje zmage tisto nedeljo ko se je smrtno ponesrečil Senna, predtem še Avstrijec Ratzinger in v soboto še težja poškodba Barrichella. Brez morale in etike. Že zdavnaj bi ga moral nekdo na njegov fris. :fight1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se samo spomnim kako se je veselil svoje zmage tisto nedeljo ko se je smrtno ponesrečil Senna, predtem še Avstrijec Ratzinger in v soboto še težja poškodba Barrichella. Brez morale in etike. Že zdavnaj bi ga moral nekdo na njegov fris. :fight1:

ne pretiravaj :nono: če ti spomin tako daleč ne seže si poglej posnetke, ne pa da mlatiš prazno slamo :fredy:

In ti boš govoril o neki morali in etiki O:-) povej kateri dirkač F1???, nameni toliko denarja za bolnice, sirote in podobnim pomoči potrebnim????

MICHAEL SCHUMACHER ga zelo veliko...

Popravljeno . Popravil Ventil
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no dejte vi tifozi...ne se zdej ven vlečt...naredu je svinjarijo,in to ne prvič <_< :BUA:

ne vem kdaj se boste sprijaznil s tem da šumi ni glih tolk 1A superioren kot vi mislite...je dober voznik priznam,ampak v glavi nima vse pošlihtano :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če si še bolj zelene sorte in ti spomin ne seže tako daleč: MS se je (žal ne vem katerega gospodovega leta) namerno skantal v Hilla in ga tako spravil v bokse, kjer pa mu niso uspeli usposobiti avta za nadaljevanje; "nesrečo" je MS uprizoril pa svojem trku v ograjo in se pri vračanju na stezo NAMERNO zabil še v bok Hilla in ga spravil iz igre; pred dirko je bil v prednosti po točkah MS, ker pa mu je uspelo prvo eliminirati sebe po lastni neumnosti, je potem še uspešno izbil Hilla in postal tisto leto No.1. :BUA:

Ne pozabi, da je želel isto narediti še z J. Villeneuveom. Pa takrat kurbežu ni uspelo...

Zakaj pa svojega gneva ne stresate še na Prosta ali tako po smrti idealiziranega svetniškega Senno. Vsi bi radi ponovno gledali dvoboje Prost-Senna in ta dva dirkača sta ravno tako delala umazane poteze. V Suzuki !989 je Prost zadel Senno, da sta odstopila in prvenstvo je dobil Prost. Drugo leto (1990) mu je Senna vrnil in prvak je bil Senna.

Ne podpiram takega dirkanja, samo na živce mi pa gre, ker je večina pozabila zaletavanja med Prostom in Senno potem pa samo odrihajo po Schumacherju in zahtevajo vrnitev časov Prost-Senna. Totalni nesmisel.

še dobro, da je to ravno Schumaher, ker lahko zdaj nekateri mal pišejo v temo F1, ker drugače tak :kva2: jih ni slišati :grrr

Bravo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!