Skoči na vsebino

FORMULA 1 2006

Jure007

Priporočene objave

Pomoje bo dost da Šumko še 2x zmaga pol ustale zmage bi pa lah Massi pustil (Miha pa prec za njem :D ) hehe ;) Renault pa itak v krizi pa mislm da bo težko pršu nazaj, kjer je biu prejšne dirke :)

Popravljeno . Popravil Jur3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spet se je pokazalo kak je na stvari.

Šumi je absolutni car, Alonso alias kravžlasti trotl je pač bil in vedno bo pikzibner (s Flavijem na čelu). :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ste se pa zagrel za tega shumija :slap:

Jst sem se vedno za Hondo :), naslov pa upam da osvoji Renault :yes:

Popravljeno . Popravil Brihta
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor je najboljši, je pač najboljši :worship: :worship:

Takoj, ko Ferrari nadoknadi samo nekaj tehnološkega zaostanka za Renaultom, je jasno, kdo je prvi. Za Alonsa pa pač velja: s polno ritjo je lahko srat. Mihael pa je sposoben zmagat tud z mal slabšim avtom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor je najboljši, je pač najboljši :worship: :worship:

Takoj, ko Ferrari nadoknadi samo nekaj tehnološkega zaostanka za Renaultom, je jasno, kdo je prvi. Za Alonsa pa pač velja: s polno ritjo je lahko srat. Mihael pa je sposoben zmagat tud z mal slabšim avtom.

:grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šumi je absolutni car, Alonso alias kravžlasti trotl je pač bil in vedno bo pikzibner (s Flavijem na čelu). :grim

Se podpišem pod to izjavo...... :grim :P :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke Ferrariju :worship:

Ferrari se vzdiguje,Renault pada...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pikzibner je bil lani svetovni prvak :D

Me zanima kako mnenje imate o fizikeli, kateri vozi enak avto, pa ima več kot pol točk manj, kot pikzibner :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me zanima kako mnenje imate o fizikeli, kateri vozi enak avto, pa ima več kot pol točk manj, kot pikzibner :hmm:

Ja pa halooooo! Ki si te vido makaronara da zna vozit? :grrr :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

makaronarji :?

a ni sumljivo, da alonsu se nikoli ne pokvari avto. makaronarju pa vsako drugo dirko ? :hmm: :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ni sumljivo, da alonsu se nikoli ne pokvari avto. makaronarju pa vsako drugo dirko ? :hmm: :hmm:

po moje mu nalašč dajo avto z napako, da se lahko potem ko mu vse skupaj crkne, delajo norca iz njega (kao korenček se brusi...pa tak). :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po moje mu nalašč dajo avto z napako, da se lahko potem ko mu vse skupaj crkne, delajo norca iz njega (kao korenček se brusi...pa tak). :grim

se strinjam :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah dejte ga srat! :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmmm...ma kwa pa vem...menda ima vsak dirkač pri tovarni popolnoma svojo ekipo in ne vem če bi prov namenoma pokvarjen dirkalnik dal v roke drugega dirkača :hmm:

Po moje je mal odvisno od sreče,mal od same vožnje posameznega dirkača,nastavitev,kakšnih mini karambolov med dirko...ma vsakega po malo .)

Sicer pa Fizikotu ne crkne avto lih vsakič samo je pa očitno slabši od Alonsota,ker je pač slabši dirkač...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmmm...ma kwa pa vem...menda ima vsak dirkač pri tovarni popolnoma svojo ekipo in ne vem če bi prov namenoma pokvarjen dirkalnik dal v roke drugega dirkača :hmm:

Po moje je mal odvisno od sreče,mal od same vožnje posameznega dirkača,nastavitev,kakšnih mini karambolov med dirko...ma vsakega po malo .)

Sicer pa Fizikotu ne crkne avto lih vsakič samo je pa očitno slabši od Alonsota,ker je pač slabši dirkač...

vsakič glih ne, ker bi bilo ze sumljivo. vsako tretjo dirko pa mu odpove elektronika ali motor. :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsi privrženci šumaherja, k pljuvate po Alonsu se mal zapletate, saj sta oba voznika zelo podobna. In da za voznika, kateri celo večnost že ni odstopil in na vsaki tekmi dobi točke, pravite da je pikzibner, je to mal ne fer <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V letu 2007 se Mark Webber poslavlja od Williamsa. Dirkaška zasedba, katero so že potrdili za naslednje leto je:

- Nico Rosberg

- Alexander Wurz :yea1: :yea1:

Končno so dal nazaj v dirke Wurza!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

šumi je car

takšnega talenta kot je on ga ni

za moje mnenje je on najboljši voznik na svetu.ni boljšega .)

on ni samo dober.on je več ko dober

letos bo šumi znova svetovni prvak :yes:

IPB Slika

majster

svaka mu čast " kapo dol " :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res ni boljšega...ko bo boljši mu bo prevzel vse rekorde :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js mislm da ne bo nihče podru šumijeve rekorde :D vsaj polovico rekordov bo za vedno njegovih :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

IPB Slika

Tudi Schumacher pet let?

Ob novici finskega tabloida, da naj bi Kimi vozil Ferrari naslednjih pet let, je pricurljala še ena senzacionalna vest.

Besedilo: Artur Švarc

Nemec naj bi se, če bi osvojil naslov, verjetno poslovil, tako njegov menedžer Weber, po drugi strani pa naj bi Ferrari tudi Nemcu ponudil kar petletno podaljšanje pogodbe. Glede na to, da je Šumi v življenjski formi in da ne kaže nobene želje po pokoju, se zdi podpis take pogodbe povsem mogoč. Legendarni duo Senna - Prost še enkrat?

Sezona kislih kumaric pa se nadaljuje, saj naj bi Weber že sedel v Red Bullu skupaj z Renaultovimi motorji. Zanimivo bo. Kje bo Kovalainen in ali lahko Kimi vseeno še sedi v Renaultu?

Glede na naše natančne vire - dodajam zadnjo novost, MS je podaljšal za 2 leti z opcijio še za 3. Hudo bo!

Upam,da je to res :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!