jetman Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Vrnimo se raje k dirkanju... Budimpešta je že ta konec tedna. Na prostih treningih nič pretresljivega, razen tega, da bo Renault tudi ta vikend vozil brez blažilnikov, ker naj bi bilo tveganje za kasnejšo kazen preveliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 (popravljeno) Res ni boljšega...ko bo boljši mu bo prevzel vse rekorde :grim No to spet ni čist res. Šumi pač vozil v obdoju brez resnih tekmecev. Zato tudi rekord. Mogoče se bodo nekoč, na enkrat v Formuli 1 znašli trije boljši od šumaherja, si porazdelili zmage in ostali brez rekorda. Vrnimo se raje k dirkanju... Budimpešta je že ta konec tedna. Na prostih treningih nič pretresljivega, razen tega, da bo Renault tudi ta vikend vozil brez blažilnikov, ker naj bi bilo tveganje za kasnejšo kazen preveliko. In potem ko ga bo Šumi z blažilniki prehitel, bo Šumi spet uber alles, Alonso pa Pikzibner :grim Že zaradi tega vašega 100 procentnega prepričanja, da bo šumi spet prvak, privoščim pikzibnerju da zmaga :yes: GO ALONSO, aja pa GO HONDA :yea1: Popravljeno Avgust 4, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 (popravljeno) Vsi privrženci šumaherja, k pljuvate po Alonsu se mal zapletate, saj sta oba voznika zelo podobna. In da za voznika, kateri celo večnost že ni odstopil in na vsaki tekmi dobi točke, pravite da je pikzibner, je to mal ne fer <_< Ma kurc gleda Alonsa :grim .....pojma nima..... :P :naughty: :whistle: Popravljeno Avgust 4, 2006. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Alonso kaznovan zaradi oviranja nekoga na prostem treningu. Jutri na kvalifikacijah bo imel Alonso 2 sekundi kazenskega pribitka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Alonso kaznovan zaradi oviranja nekoga na prostem treningu. Jutri na kvalifikacijah bo imel Alonso 2 sekundi kazenskega pribitka. še video kako je izgubil živce (vzrok je bilo spet neko dogajanje v boksih vsaj tako sem prebral na neki strani): Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 ha ha prepotentnega alonsa izdajajo živčki :lol1: kak se mi to dopade :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Avgust 4, 2006 Deli Objavljeno Avgust 4, 2006 Alonzo je pod velikim pritiskom.Je zelo živčen.Na kvalifikacijah bo penaliziran za 2sek :kva2: Letos Alonzo nima šanse.Naslednje leto pa še manj,ker mercedes je čist v ku**u Šumi bo pa že osmič svetovni prvak :worship: FORZA FERRARI :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Tok ste mel čez šumija in njegovo obnašanje povedat. Kje ste zdaj tisti ki zagovarjate "pikzibnerja". On je en navaden prepotentnež ki previsoko leta in bo tudi nizko padel (slej ko prej). .) Šumi bo pa itak prvak :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Sam tale Alonso ga počas že mal pretirava :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Samo Šumi je pa tudi dobil kazen 2 sekundi, zaradi prehitevanja pod rdečimi zastavami :BUA: Pa kako je to mogoče!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 schumi je zaje*al.prehiteval je,ko je bila na stezi rdeča zastava.kazen je zaslužena.realno povedano.kljub temu je pa schumi v boljšem položaju,ker bo štartal iz 12-stega mesta in alonzo pa iz 16-stega.jaz upam,da se bo schumi prebil na stopničke.takšen majster kot je ima vse možnosti, :D zdaj pa mora massa razturat :yea1: glede alonza se bo pa jutri izkazalo koliko ga je v hlačah in naj mi samo zdaj kakšen pribije,da alonzo ni prepotenten in aroganten :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Komentar od šumija glede na njegovo kazen: To mi je alonzo nastavu,me je zajeb*al.Ko je opazu,da sem za njim je zelo upočasnil tako,da sem bil prisiljen ga prehitet.Kazen sem si zaslužu. In jaz mu verjamem,ker alonzo je tak prasec, :devil: pič*a mu mate*na peder gnjusen od alonza slej,ko prej se vse vrne, .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Komentar od šumija glede na njegovo kazen: To mi je alonzo nastavu,me je zajeb*al.Ko je opazu,da sem za njim je zelo upočasnil tako,da sem bil prisiljen ga prehitet.Kazen sem si zaslužu. In jaz mu verjamem,ker alonzo je tak prasec, :devil: pič*a mu mate*na peder gnjusen od alonza slej,ko prej se vse vrne, .) pri 24ih urah so pokazal kuko je schumacher 'prehtu' alonsa in kubico. V predzadnjem ovinku, ki je zadnji ovinek pred boksi je alonso stopil na bremzo (vsaj tako je zgledov po posnetku, sicer pa ima FIA dostop do telemitrije in bi to morali preverit), kubica je moral narediti isto, schumacher se je pa počasi peljal mimo in v bokse. Ko sem pred kvalifikacijam zvedu de so mu dal 2 sekunde kazni sem biv prepričan da je s 'fulam' prehtevov ostale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 pri 24ih urah so pokazal kuko je schumacher 'prehtu' alonsa in kubico. V predzadnjem ovinku, ki je zadnji ovinek pred boksi je alonso stopil na bremzo (vsaj tako je zgledov po posnetku, sicer pa ima FIA dostop do telemitrije in bi to morali preverit), kubica je moral narediti isto, schumacher se je pa počasi peljal mimo in v bokse. Ko sem pred kvalifikacijam zvedu de so mu dal 2 sekunde kazni sem biv prepričan da je s 'fulam' prehtevov ostale. Ja maš prou, tut jest sm opazu to, kako je fonzek bremznu. Pa še naša mat je opazila, da pa FIA ni :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blondini Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Fantje nč bat, Ferrari je sekundo hitrejši od Renaultov in če se jaz kej spoznam na Miha, bo jutri nadoknadil precej pik zaostanka..... BTW Ga je pa Fernando originalno nategnu. Se staremu mačku kot je Šumi to ne bi smelo zgoditi..... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 pri 24ih urah so pokazal kuko je schumacher 'prehtu' alonsa in kubico. V predzadnjem ovinku, ki je zadnji ovinek pred boksi je alonso stopil na bremzo (vsaj tako je zgledov po posnetku, sicer pa ima FIA dostop do telemitrije in bi to morali preverit), kubica je moral narediti isto, schumacher se je pa počasi peljal mimo in v bokse. Ko sem pred kvalifikacijam zvedu de so mu dal 2 sekunde kazni sem biv prepričan da je s 'fulam' prehtevov ostale. Ej,kje jaz lahko vidim ta posnetek,ko je šumi prehiteval Mi lahko poveš točno stran,da jaz to vidim. Se je opazilo,da je šumi besen sam nase,ker je nasedu.In me čudi,da ni šel do boxa od alonza in ga fajn usekal :devil: Samo to bi si zaslužil in nič drugega :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Care tale alonzo B) Sam sej po moje se bo šumi pribil kar visoko. Sam pikzibner mu zna sledit, k bo na štartu boljši pa se mu lahko takoj za rito prlima :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Ej,kje jaz lahko vidim ta posnetek,ko je šumi prehiteval Mi lahko poveš točno stran,da jaz to vidim. Se je opazilo,da je šumi besen sam nase,ker je nasedu.In me čudi,da ni šel do boxa od alonza in ga fajn usekal :devil: Samo to bi si zaslužil in nič drugega :wallbash: video se nahaja tukaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 Tale Alonso je čedali bolj hinavski Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 video se nahaja tukaj: hvala,hvala za posnetek se je točno vidlo,da je alonzo stopal po bremzi in vozil,ko po jajcih,baraba gnila :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 5, 2006 Deli Objavljeno Avgust 5, 2006 (popravljeno) Tale Alonso je čedali bolj hinavski Pa smo spet tam. Ko dela Šumi bedarije je borben, pikzibner je pa hinavec <_< Čist na lepo legalno finto ga je dubu :OK: Popravljeno Avgust 5, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 Sploh ni bilo nobene finte. Alonso je bil v ovinku prvi in je tudi prvi zagledal redflag je zato spustil gas in malce zabremzal - čisto po pravilih! Šumi je pa ravno v tem momentu žgal, zagledal redflag malenkost kasneje, ni mogel varno ustavit in to je to - pač zajeban timing za šumija - that's racing. Ampak danes bo napeto in se bo tudi videlo kdo zna dirkat. Jest že vem kdo. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 jaz sem najboljši ampak majo srečo, da še nimam gležnja dovolj razgibanega in ne morem kuplunge dovolj hitro pritiskat.. ja, stari majstri vozimo na komplet analogno tehnikom z vzvodi telesa, ne pa z gumbki . howgh PS: moj blagoslov ima tokrat Čumaher. Ni lep, ampak Alonso je pa teso. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 Sploh ni bilo nobene finte. Alonso je bil v ovinku prvi in je tudi prvi zagledal redflag je zato spustil gas in malce zabremzal - čisto po pravilih! Šumi je pa ravno v tem momentu žgal, zagledal redflag malenkost kasneje, ni mogel varno ustavit in to je to - pač zajeban timing za šumija - that's racing. Ampak danes bo napeto in se bo tudi videlo kdo zna dirkat. Jest že vem kdo. ;) malo morgen :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 ja, stari majstri vozimo na komplet analogno tehnikom z vzvodi telesa, ne pa z gumbki . howgh PS: moj blagoslov ima tokrat Čumaher. Ni lep, ampak Alonso je pa teso. Sym, tukaj se ne pogovarjamo o fukkkiju. :grrr :grim :D :devil: Drugače pa pohvaljen. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se