Brihta Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 (popravljeno) Evo zate... :P Kdo pa je to :? Že vem, to je un ta nov testni voznik Honde :OK: Kaj pa dela v dresu ferarija :? Popravljeno Avgust 31, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 lohk bi počakou do konca leta ko bo imel še več zvezdic na kapci :D tu jih ima "šele" 5 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 lohk bi počakou do konca leta ko bo imel še več zvezdic na kapci :D tu jih ima "šele" 5 :D Pošteno :grim . Imel jih bo sedem. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Kwa :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 tale flavio mi gre pa tak na kurac! spanator en :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 hahha ne se sekirat :D to sam strah iz njega govori ;) veš da bi rd da se upokoji še pred monzo, da ne bodo ob naslou hahaha :D kok so smešni ej ccc :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Flavio zna in logiš, da je to najprej taktika ker se zaveda da zadnje dirke veliko vlogo igra psiha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Briatore je nemškemu zvezdniku celo svetoval, naj ne čaka na konec sezone, ampak kariero konča takoj po Monzi: "Bolje bi bilo, ko bi šel v pokoj že pred koncem sezone." ----> sej ne more bit bolj očiten da ga je strah ko majmuna :lol1: Flavio mi je šel pa zmer na kurac :angry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 tale flavio mi gre pa tak na kurac! spanator en :SS ...jep, tudi meni, čeprav sem Renault-ovec. Flavio :slap: , idi f penzijo. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 ... Flavio mi je šel pa zmer na kurac :angry: :BUA: Eh to pravš sam zato k je on položu naomi ti si pa fouš :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Eh to pravš sam zato k je on položu naomi ti si pa fouš :P ;) Ah jebeš naomi, za heidi klum sm mu fouš, priznam :) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 pomoje če bo šumi letos prvak da bo šu u pokoj.. pred koncem te sezone pa nau nehou s svojo kariero :D tok neumn pa spet ni :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zhuk Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 gre kdo v Monzo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 gre kdo v Monzo? ne, hvala :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 BRIATORE JE PODALJSAL ZA DVE LETI Z RENAULTOM. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 gre kdo v Monzo? Moj prjatu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) Upam, da bo drugo leto Imola (vem, ni je na koledarju, zaenkrat :hmm: ), ker če ne bo treba pa drugo leto v spet Monzo. :BUA: V Imoli je dosti lepše za gledat kot v Monzi. Moj prjatu :) A sem lahko jaz tvoj prjatu, ker gre tvoj prjatu na dirko. Popravljeno September 6, 2006. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Šumi-ende :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2006 Šumaher se baje dokončno poslavlja iz sveta F1 po koncu te sezone. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 To je bilo danes objavljeno v Bildu, uradno bomo izvedeli po dirki v nedeljo. Glede na to kakšno je že uradno objavljeno moptvo Renaulta za 2007 (Flavio+Fisichella+Kovalainen), so informacije, ki jih imajo pri Bildu zelo verjetne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 eh jst bom takrt vrjeu k bom vidu+slišu Šummija rečt..da gre :) upam da nam joku... :cry: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 eh jst bom takrt vrjeu k bom vidu+slišu Šummija rečt..da gre :) upam da nam joku... :cry: :blush: Jst bom meu za vsak slučaj robčke sabo :cry: :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ...A sem lahko jaz tvoj prjatu, ker gre tvoj prjatu na dirko. :grrr :grrr :grrr P.S.: Škoda,škoda,škoda če gre šumi letos v pokoj ker bom drugo leto šu na kako dirko pa ga ne bom vidu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Kdo bo še sploh gledal formulo brez Šumija? P.S.: Nekaj sem slišal, da bi naj v naslednji sezoni Šumijevo mesto zasedel zmagovalec(-ka) mega resničnostnega šova Dirka. Baje že potekajo razgovori. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ...P.S.: Nekaj sem slišal, da bi naj v naslednji sezoni Šumijevo mesto zasedel zmagovalec(-ka) mega resničnostnega šova Dirka. Baje že potekajo razgovori. Ja jst sm tut to slišu...menda je najbolj pomemben kriterij za izbiro v F1 slačenje kombinezona... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se