vragica Objavljeno November 25, 2001 Opozori Objavljeno November 25, 2001 Ej vidva "poznavalca alkoholnih zvarkov" nehajta ze samo nakladat. Zacnita ze cumprat kje in kdaj bi mi to malo v zivo sprobal. Pa da ne bi slucajno to hotela imet na novoletnem FS, ne valja. lav ja ol Viragica
Brrrm Objavljeno November 25, 2001 Opozori Objavljeno November 25, 2001 quote: Tekila in slammer, uradna pijača Soloridersev na Novoletnem FS v Prekmurju ! in Tequila Sunrise, uradna muzika SR na Novoletni fešti. Brrrm
Zoolo Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 quote: Pa da ne bi slucajno to hotela imet na novoletnem FS, ne valja. KA' PRAVIŠ?! Kaj ne valja? Kako ne valja? Zakaj ne valja? Viragica, v Prekmurju poznajo temperaturo tudi do -XX stopinj (kar se bere par deset stopinj pod normalnim), kar pomeni da uporaba antifriza v zimskih mesecih NI OPCIJA temveč del STANDARDNE OPREME. ***** Come in peace or stay at home!
klimbra Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 SHIT.....men je slabo in loteva se me strašni maček že samo od branja o vseh mogočih in nemogočih zvarkih,napojih in....bla bla bla bla bla BARFFFFFFFFFFFFFFFF Klimbra....vlaženje zagotovljeno
Zoolo Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: SHIT.....men je slabo in loteva se me strašni maček že samo od branja o vseh mogočih in nemogočih zvarkih,napojih in....bla bla No ja današnja mladina, ... nobene utrjenosti, nobene borbene morale, ... ***** Come in peace or stay at home!
klimbra Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Že treniram,trdo treniram......tko trdo,da že kar boli Zetor....vam v pomoč in veselje
Brrrm Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Pazi, da ne boš pretreniral, ker boš potem na dan tekme fuč Brrrm
hotschko Objavljeno November 28, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2001 Naš član JERONIMO je z nekaj umetniškega navdiha in nekaj prostega časa naredil naslednje: hotschko
kekec III Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Hotschko in Jeronimo-bravo ! (a si siguren da Jeronimo ni reinkarnacija S.Dalija !?
trisha Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 primaaaaaaaaaaa hotscho..... a odkupš tastare nalepke..... no ja al pa usaj zamenjaš tanove so lepše lp
Mačica Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 vse lepo in prav, sam že une ta stare nalepke ni blo lih mačji kašelj nalept na motorin, kaj šele tole... jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
hotschko Objavljeno November 28, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2001 Za uradne simbole sem mnenja, da se je bolje držati načela "less is more", za neuradne pa vsak po svoje. Samo da ne odstopamo preveč od osnove, ker bo zmeda. hotschko
jerry Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Morem priznat, da me veseli, da so vam ideje všeč. Bom pa še mal raztolmaču znak.Res je malo bolj pisan, ampak saj imajo tudi drugi klubi zelo pisane znake, pa tudi mi smo zelo pisana druščina.Dve enke, ena pred drugo, lahko pomenta en uzpred+ en uzad. Glede na to, da je sprednja enka lepša, bi reku, da je gledano z zadnjega konca. Narobe E v napisu pa lahko predstavlja to, da pač nismo popolni in da se nam sem ter tja zgodi tudi kakšen kiks, mala nezgodica, pa kaj potem. Taki smo. Barve se pa seveda dajo še vedno korigirat, če bi bil zato kakšen interes. LP Jeronimo.
Brrrm Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Dobre so. Zastaviti moramo tako, da je ena "uradna" (v narekovajih zato, ker nismo registrirani), potem pa zraven možne in dovoljene vse variacije po lastnem okusu. Brrrm
jerry Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Mislm, da bi se blo treba izogibat prevelikemu številu različnih oznak. Če že, potem max. dve, še najbolje pa bi bla ena sama. LP Jeronimo.
alexb Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Meni je vsec solo4 in solo6. Pri solo4 logo, pri solo6 pa napis, se rpavi fonti. Kaj ce bi skombinirali solo4 in solo6 (od solo4 logo in od solo6 napis) ? alex -- "When in doubt hit the gas..."
Zoolo Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Go Jerry! Evo predlogi padajo, ... stari dej probi še eno v kombinaciji 1,2 in 6 z enotnim ozadjem brez mreže. C' Ya! Aha od enke barve in ozadje (mogoče font), dvojke font in šestke postavitev oz. obliko. ***** Come in peace or stay at home! Uredil - zoolo on 29/11/2001 12:30:23
lojzi Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Pa še glasbeno željo naj bi po možnosti znala zaigrati ? Lojzi ma vas rad
Lucky Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Hm, lepi znaki, vendar malce kičasti. Zgledajo kot kakšna naslovnica albuma. Minimalizem je bolj vpadljiv. Treba je videt rezultat na eni jakni, ampak vseeno dvomim, da bi to lepu nanjo. A ja, kje pa je MD Burn to be wild Uredil - lucky on 29/11/2001 14:08:49
kekec III Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Pa še glasbeno željo naj bi po možnosti znala zaigrati ? Lojzi ma vas rad Lojzi-uporabnik-a maš kakšno posebno muzko v mislih ? (radetzkijev marš..) Lp
lojzi Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Ne Marš na Drini ! Lojzi ma vas rad
jerry Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 pol pa tkole, če se določi tip nalepke, ni problem rešiti barv in ozadij. Zadeva se lahko zelo poenostavi, tako da ne bo tako "kičasta". LP Jeronimo.
jerry Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Mogoče še ideja: našitki za jakne black & white varijanta, nalepke pa v barvi? LP Jeronimo.
hotschko Objavljeno December 11, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2001 Kot rečeno odpiram nov topic za nadaljevanje soloriderskih debat. Za tiste, ki MD Solo Riders še ne poznate je statut MDSR objavljen na http://motorheat.net/mdsr. Članov nas je trenutno 24 iz cele slovenije, če pa je komu ideja všeč pa JOIN THE CLUB !! Stari topic sem preimenoval v "MD Solo Riders 2.0 - arhiv1" hotschko Uredil - hotschko on 11/12/2001 20:12:21
Brrrm Objavljeno December 11, 2001 Opozori Objavljeno December 11, 2001 Hoj, Hočko, si se zbudil iz zimskega spanja? Kako kaj projekt našitki? Brrrm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se