Dave Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 (PričakujemProvizijoPress) A od silne clanarine, ki jo pobiramo? :P
Lucky Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Takoj je treba najti nekoga, ki bo statut prevedel v španščino. V francoščini je že, hehe. :P MDSR going abroad!
HHV Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 (PričakujemProvizijoPress) A od silne clanarine, ki jo pobiramo? :P Kolikor vem, se v glavnem prakticira vpisnina. Oblik je več, Kozu, zmaj in ostale tekočine.... Nekatere imam pa na sumu da se poslužijo tudi khmmm... kako se reče... pustijo se bodočim soloriderkam nekak prepričat....khmmm, no ja saj samo sumim.... ne me tepst. No. jaz v zgornjem primeru bi vzel provizijo v kakšnih španskih lepo ohlajenih pirih. To se pač da spravt pa prnest. ;) :D :D
SiR Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 vzel provizijo v kakšnih španskih lepo ohlajenih pirih. To se pač da spravt pa prnest. ;) :D :D Al pa če PEPE pobere članarino tako, da položi svojo golo glavo v jedre prsi bodočih članic, za nekaj minut. :)
HHV Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 vzel provizijo v kakšnih španskih lepo ohlajenih pirih. To se pač da spravt pa prnest. ;) :D :D Al pa če PEPE pobere članarino tako, da položi svojo golo glavo v jedre prsi bodočih članic, za nekaj minut. :) Ma potem pa ostanemo brez provizije. :( Tisto, kot paravim, se ne da domov prnest. :( :( Pa saj mu prvoščim, kar naj tako včlanjuje:D :D :D :D , bo šansa kasneje, na 3. internešional SR mitingu. ;) :D :D
hotschko Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 hja zadeva je popolnoma enostavna ... če hočejo samo majice, naj se Pepe dogovori pobere naslove in jih pošljemo ob naslednji izdelavi, ali pa jim pusti svoje za ustrezno tekočo odkupnino :D in v SLO kupi nove ... če pa se želijo včlaniti, pa izpolnijo pristopne izjave in bodo v naprej takoalitako obveščeni o novih serijah majic, nalepk, našitkov ... ampak v španščino pa res še nimamo statuta prevedenega ... jejhata ... anybody habla espanol ? :)
Ni3ous Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Da malo prebudim temo v veseli December... Tale prizor pa krasi mojo mašino... :grim
kekec III Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 (popravljeno) Ewo,tale pa moj hrbet.... Popravljeno December 7, 2006. Popravil kekec III
motoristek Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Jaz imam pa kar šefa gor... :lol1:
Zdrawc Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 :lol1: 2 pogrešana :devil: kar se tiče prejšnega petka :hmm:
motoristek Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 2 pogrešana :devil: kar se tiče prejšnega petka :hmm: saj se bomo drugo leto več družili....te bom gnal, da bo Tiger sopel... :lol:
Zdrawc Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 saj se bomo drugo leto več družili....te bom gnal, da bo Tiger sopel... :lol: To boma pa še widla :evilgrin:
Zoolo Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ewo,tale pa moj hrbet.... Hmm zajtrk je bil pa moj, ... kanabis tea, mater se lepo sliši :OK:
Pips Objavljeno Marec 3, 2014 Opozori Objavljeno Marec 3, 2014 Hočko, hvala za nalepke. Upam, da se kmalu vidimo, pomlad je tu.
I30 Objavljeno Marec 3, 2014 Opozori Objavljeno Marec 3, 2014 A je kletar še žiw? Če je že tema obujena od mrtvih, bi bilo tudi to dobro zvedeti iz prve roke. .)
Pips Objavljeno Marec 3, 2014 Opozori Objavljeno Marec 3, 2014 Septembra 013, sva se srečala na črpalki v Karlobagu in je dobro zgledal. Danes mi je poslal nalepke Solo Riders in nisem vedel kje se mu naj zahvalim. Tako, da Matjaž vse dobro. Lp
thumper Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 pazite , da se ne boste prehladili .. srečno pa po cest .. :grim
Pips Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 pazite , da se ne boste prehladili .. srečno pa po cest .. :grim Hvala za lepe želje in srečno tudi tebi
mira53 Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 Kdaj je letos srečanje pri Vale, že zbirate prijave? Hvala za odgovor in lp
mira53 Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 Kdajn je letos srečanje pri Vale?
solorider Objavljeno Avgust 23, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2014 http://www.motosvet.com/tabla/topic/1100-solo-riders-201/page-126 čitaj miško!
solorider Objavljeno September 3, 2014 Opozori Objavljeno September 3, 2014 da se malo zbudimo! hajoktejn 1
KeC Objavljeno September 18, 2014 Opozori Objavljeno September 18, 2014 Trinajstica se bliža. Očitno udeleženci šparajo bojni krik solotov za diskusije z medvedi.
kawa Objavljeno Marec 21, 2023 Opozori Objavljeno Marec 21, 2023 Ojla, ima mogoče kdo kvalitetno sliko Solo Riders znaka? malce razmišljam, da bi si dal nekaj natisnit....pa rabim vzorec (slika po možnosti oh-in-sploh ločljivosti) Hvala in LP 😎
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se