bmw Objavljeno Julij 6, 2001 Opozori Objavljeno Julij 6, 2001 e koncno ena približno prava verzija.bom še premislil,naceloma sem pa za.trenutno me statut spominja na zakonski jarem,mogoce bo pa clanstvo dobra vaja za pravi zakon,a? lp., bmw
hotschko Objavljeno Julij 8, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2001 quote: tut jes bi bla zraven dr.looney Kar na homepage http://motorheat.net/mdsr prijavo izpolnit, poslat po e-mailu pa bo. hotschko
hotschko Objavljeno Julij 8, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2001 quote: ...trenutno me statut spominja na zakonski jarem,mogoce bo pa clanstvo dobra vaja za pravi zakon,a? lp., bmw Morda morda. hotschko
pupa Objavljeno Julij 8, 2001 Opozori Objavljeno Julij 8, 2001 quote: tut jes bi bla zraven dr.looney kakor vem Dr. Looney ti nimaš motorja. Velecenjeni Hotschko pa želi imeti v svojem velecenjenem klubu samo motoriste. Kva je zdej Hotschko, a zdej pa kar malo spreminjaš zgoraj navedeni statut, pa ceprav si kao izdal koncnega???? kisses Pupa
hotschko Objavljeno Julij 8, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2001 quote: ...kakor vem Dr. Looney ti nimaš motorja ... Hja, motor je pa res pogoj. Morda bo pa to spodbuda za cimprejšnji nakup. hotschko
pupa Objavljeno Julij 8, 2001 Opozori Objavljeno Julij 8, 2001 Ali mogoce za ponovno spreminjanje statuta? kisses Pupa
alexb Objavljeno Julij 9, 2001 Opozori Objavljeno Julij 9, 2001 Men je ideja takega kluba zlo vredu. Da ni nekih blagajnikov, predsednikov.. ker se hitro zgodi da pride do razprtij. Aja glede logota, kaj ce bi se naredili nasitki...?
hotschko Objavljeno Julij 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2001 quote: Men je ideja takega kluba zlo vredu. Da ni nekih blagajnikov, predsednikov.. ker se hitro zgodi da pride do razprtij. Aja glede logota, kaj ce bi se naredili nasitki...? Ja itak. Pa nalepke namesto SLO, pa tko. hotschko Edited by - hotschko on 09/07/2001 16:40:50
alexb Objavljeno Julij 9, 2001 Opozori Objavljeno Julij 9, 2001 no no, samo iz napisanga je razvidno da si to clani sami uredijo? Boljs bi blo da se to skupinsko nardi pa se da(proda) novim "clanom". ?
hotschko Objavljeno Julij 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2001 quote: ...Boljs bi blo da se to skupinsko nardi pa se da(proda) novim "clanom". ?... Jaz že delam na tem. V prvi fazi bodo nalepke, kasneje pa mogoce še majice, našitki itd... Je potrebno kriticno maso narocnikov zbrat, da izdelava ne bo predraga, ves material pa se bo dalo dobiti po nabavnih cenah. Ce ti je ideja MDSR všec, pošlji pristopno izjavo, da te zabeležimo in postaneš clan. Iz Unca nimamo še nobenega. http://motorheat.net/mdsr hotschko Edited by - hotschko on 09/07/2001 17:04:08
pupa Objavljeno Julij 10, 2001 Opozori Objavljeno Julij 10, 2001 In koliko jih že imaš uradno prijavljene Hotschko?? kisses Pupa
hotschko Objavljeno Julij 11, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2001 quote: In koliko jih že imaš uradno prijavljene Hotschko?? kisses Pupa Kdo so clani MDSR, statut, navodila za prijavo itd.. lahko vedno vidiš na naslovu http://motorheat.net/mdsr . hotschko
Brrrm Objavljeno Julij 11, 2001 Opozori Objavljeno Julij 11, 2001 Dobro gre, 7 rund, ko se vidimo. Bo ravno prav za debato o 0,0 , ki jo z Iceom razpredava v "Rezultatih protesta". Brrrm
dr.looney Objavljeno Julij 12, 2001 Opozori Objavljeno Julij 12, 2001 quote: quote: tut jes bi bla zraven dr.looney kakor vem Dr. Looney ti nimaš motorja. Velecenjeni Hotschko pa želi imeti v svojem velecenjenem klubu samo motoriste. Kva je zdej Hotschko, a zdej pa kar malo spreminjaš zgoraj navedeni statut, pa ceprav si kao izdal koncnega???? kisses Pupa predraga pupa midva z mojmu dragemu gogiju imava motor in to cisto novo crno yamaho drag star staro komaj tri dni da se malo pohvalim sava jo že tudi sprobala in je super have a nice day dr.looney
hotschko Objavljeno Julij 12, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2001 quote: predraga pupa midva z mojmu dragemu gogiju imava motor in to cisto novo crno yamaho drag star staro komaj tri dni da se malo pohvalim sava jo že tudi sprobala in je super have a nice day dr.looney No potem pa Gogi povabljen skupaj s svojo dohtarco. Alo, kje je prijava ? hotschko
pupa Objavljeno Julij 12, 2001 Opozori Objavljeno Julij 12, 2001 Lepo lepo Lonney, da vama je uspelo!! Ja Hotschko, mogoce si pa vseeno ne želita pristopiti, ce še ni izjave! Al si pa tako zakompliciral, da še zdej doma gruntata, kaj je treba vse izpolniti in kam je treba vse poslati. kisses Pupa
bmw Objavljeno Julij 12, 2001 Opozori Objavljeno Julij 12, 2001 quote:predraga pupa midva z mojmu dragemu gogiju imava motor in to cisto novo crno yamaho drag star staro komaj tri dni da se malo pohvalim sava jo že tudi sprobala in je super have a nice day dr.looney cestitam!!!! obema, da ne bo pomote na nakupu #drekpumpe# naj vama dolgo in zvesto služi,ok! lp., bmw PS: welcome to the steel jungle!
hotschko Objavljeno Julij 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2001 Pupa, navodilo za pristop ima tri enostavne tocke, ki jih lahko prebereš na naslovu http://motorheat.net/mdsr/navodilo.htm . hotschko Edited by - hotschko on 13/07/2001 13:00:56
hotschko Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Nalepke za na motor so narejene v svetlo-srebrni in grafitni barvi. Velikost je 6cm, Kogar od clanov zanima mu pošljem eno ali obe nalepki in mi ob priliki eno pivo placa (cena izdelave ene okrogle 6cm nalepke je 200SIT). hotschko
Lucky Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 Tudi jaz bi imel eno, uno srebrno. Burn to be wild
ak Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 quote:Tudi jaz bi imel eno, uno srebrno. Burn to be wild Najprej, zvezdica!!! (al pa gajba) Ejkej
Lucky Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 Ne me zezat, sej sem vendar clan MDSR. V statutu nic ne piše o zvezdicah. Burn to be wild
ak Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 quote: V statutu nic ne piše o zvezdicah. To bo pisal v MD Solo Riders 3.0. Ampak do takrat boš že imel kakšno Ejkej Edited by - ak on 09/08/2001 13:06:15
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se