Pervy Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 jaz pa ze mam nalepko (srebrno) ampak je se ni na motorju ker ga se nisem opral, na svinarijo pa ne morem lepit. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Brrrm Objavljeno Avgust 10, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2001 Kako ti Pervy nalepko imeti, ce pa ne biti na seznam clanov? Brrrm
Pervy Objavljeno Avgust 10, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2001 quote: Kako ti Pervy nalepko imeti, ce pa ne biti na seznam clanov? Brrrm JAZ SUPPORTAM VAS! NO PA NALEPKA JE LEPA! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Robert Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 Glede vpisa in pogojev vse jasno. Mislim, da ne bi bilo slabo, ce bi v okviru kluba izbrali nekaj moto serviserjev na podrocjih kjer se nahajajo clani in si pri njem izborili popust pri rezervnih delih in storitvah. Kajti jaz kot posameznik bi si pri mojem serviserju zelo težko pridobil popust. Ko pa bi mu omenil za klub in možnost servisiranja tudi drugim clanom mogoce bi mi to uspelo. (30 minut dela za servis pri 6000 km, kjer ti le olje menja, filter zraka spiha in še malo špice nategne za 17.000,00 SIT in to brez racuna, kar malo prevec). Lahko bi si potem tudi izkušnje izmenjevali in kakšnega serviserja priporocili. Meni osebno mi ni težko na pooblašcen servis Yamahe v Ljubljano it, ce vem da je servis profesionalen. Ne vem kako je v praksi ali serviserji klubom dajejo popuste ali ne. Mislim, da bi to bila tudi ena dobra stran za kaj se za klub odlocit. Da ne bi kdo mislil, da bi se v klub vpisal le zaradi tega, ce bi bilo možno tudi to, še toliko boljše. Ideja kluba mi je zelo všec. Ne vem kako bo s rundami pijace, ko se bo nabrali 50 clanov. Verjetno bo potrebno kredit na banki vzet.Ha, Ha. Pozdrav od Roberta
easyrider Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 quote: ... Ideja kluba mi je zelo všec. Ne vem kako bo s rundami pijace, ko se bo nabrali 50 clanov. Verjetno bo potrebno kredit na banki vzet.Ha, Ha. ... Pozdrav od Roberta Predlog: poskrbi, da boš šele najprej 17-ti za rundo (problemi bodo kar sami od sebe popadali po tleh) lp Easyrider
Lucky Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 quote: Ne vem kako bo s rundami pijace, ko se bo nabrali 50 clanov. Verjetno bo potrebno kredit na banki vzet.Ha, Ha. Pozdrav od Roberta Ko boš šel na kakšen zbor, boš upal, da se nas ne bo zbralo prevec. Glede na to, da to ni obicajen klub, kjer se clani po zborih vozijo skupaj, je malo verjetno, da se bodo vsi naenkrat pojavili prav na istem zboru. Ce pa že, pol pa LP, Lucky Burn to be wild
hotschko Objavljeno Avgust 16, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 quote: ...izbrali nekaj moto serviserjev na podrocjih kjer se nahajajo clani in si pri njem izborili popust pri rezervnih delih in storitvah. ... Pozdrav od Roberta Problem je ker vozimo zelo razlicne motorje serviserji pa so ponavadi specializirani za doloceno znamko. Lahko omeniš svojemu serviserju, da si clan kluba, ce bo kaj pomagalao, vendar pa formalno klub ni registriran. Zaenkrat razmišljam le o zašciti imena na uradu za zašcito avtorskih pravic. hotschko
easyrider Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 Vprašanje: Ce nisi clan MDSR pa srecaš nekaj clanov, ki jih poznaš na kakšnem zboru, a lahko z njimi popiješ kakšno tekoco zadevo? lp Easyrider
alfonso Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: Vprašanje: Ce nisi clan MDSR pa srecaš nekaj clanov, ki jih poznaš na kakšnem zboru, a lahko z njimi popiješ kakšno tekoco zadevo? lp Easyrider Verjetno lahko, ce jih castiš s tisto tekoco zadevo... LP Alfonso
easyrider Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 1. vprašanje se je glasilo, ce lahko popiješ, ne pa castiš 2. tudi z kakšno rudno ne bo problema lp Easyrider
Brrrm Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 Lahko popiješ, spiješ, ker nismo izolacionisti, ceprav vozimo sami (v glavnem). Je pa popolnoma res, da nam podarjena pijaca najbolje tece dol po grlih. Brrrm
hotschko Objavljeno Avgust 17, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 To pravilo s pijaco, je med neobveznimi zato si ga vsak lahko malo po svoje priredi ali pa dosledno upošteva. Na ta racun sem že spil dve rundi. Eno placal sam eno placal Lucky. hotschko
Lucky Objavljeno Avgust 20, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2001 A se nas bo kej zbralo na forumskem, ali bova spet sam midva s Hotschkom runde pila? Hotschko, ne pozabi nalepk. Jas bi vzel dve ce se da. LP, Lucky Burn to be wild
Climber Objavljeno Avgust 20, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2001 Jaz pridem na forumca, da navta reveza sama pila. Hotschko, tudi jaz bi dve, bo slo? Eno srebrno eno pa v grafitni lp climber
Brrrm Objavljeno Avgust 21, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2001 Jaz tudi pridem, nalepka je pa že na Gilerci. Brrrm
hotschko Objavljeno Avgust 21, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2001 Hotschko pride, nalepke tudi. Bom poslal še mail vsem Solo Ridersom, da preverim, ce še kdo od manj rednih obiskovalcev foruma potrdi udeležbo. hotschko
Anubis Objavljeno Avgust 21, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2001 Zanima me, ce je bila moja prijava uspesno prejeta, ker se se nisem zasledilmed clani SR. Ja, za nalepki pa sem tudi kandidat. Keep on drivin’ hard...
hotschko Objavljeno Avgust 21, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2001 quote: Zanima me, ce je bila moja prijava uspesno prejeta, ker se se nisem zasledilmed clani SR. Ja, za nalepki pa sem tudi kandidat. Keep on drivin’ hard... Prijave dobil še ne. Kdaj poslal si jo, sploh ? hotschko
Robert Objavljeno Avgust 27, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2001 Hotscho, kaj nalepke npr. za celado pri tebi narocim ali jo moram sam naredit? Pozdrav od Roberta
hotschko Objavljeno Avgust 27, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: Hotscho, kaj nalepke npr. za celado pri tebi narocim ali jo moram sam naredit? Pozdrav od Roberta Nalepke ti lahko dam, ko se vidimo, ali ce se boš kaj v LJ oglasil. Lahko pa kot Brrrm, pošlji kuverto z še eno kuverto notri in 200 SIT za vsako nalepko, ki bi jo imel pa ti jih pošljem nazaj kar po pošti. Ta vikend se ne bom nic kaj dosti vozil okoli, ker imamo z bendom obveznosti zato ce se ti ne mudi se morda vidimo na FS5 ali pa .... hotschko
Robert Objavljeno Avgust 28, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2001 Ti bom kar kuverto poslal, ker ne bom upal na FS5 priti, ker čez teden bom zaradi študija zaseden(izpit-petek),v soboto pa gremo prijatelja na Dob obiskat( zaradi banalnih pizdarij 3,5 let dobil, pol leta je že odsedel, čakajo ga še tri). Pozdrav od Roberta
Zoolo Objavljeno Avgust 29, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2001 Hotschko, obstaja samo en tip nalepke (velikost), al maš narejene v večih dimenzijah? Bom rabu za na zadnji blatnik. ***** Come in peace or stay at home!
hotschko Objavljeno Avgust 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2001 quote: Hotschko, obstaja samo en tip nalepke (velikost), al maš narejene v večih dimenzijah? Bom rabu za na zadnji blatnik. ***** Come in peace or stay at home! Zaenkrat imam samo en tip nalepke. 6cm krog z enico v sredini. Sčasoma bodo tudi take z napisom pa našitki pa .... hotschko
MARJA Objavljeno Avgust 29, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2001 Hotschko, povej ko boš imel našitke.Jih zbiram. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se