bandy Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 če ne dela-- - pazi tole -- ga pa porineš a ne! seveda skoz okno
KeC Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Predvidevam da potem dela kajne :D P.S. Ma ni malo manjkalo da ne bi tega enkrat storil.
bandy Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 sej dej pa menda že dela ...
GHOST RIDER Objavljeno September 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2006 zle mi je en cefur "heknu" na moj msn akaunt, mi spremeniu geslo in mi zej dela sraje...a je kaka moznost da se to blokira al pa karkol; ni ne :angry: :headbang: :wallbash: :fight2:
Schmid87 Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 klikn da si izgubil geslo :) pa poj sledi navodilom...
bandy Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 zle mi je en cefur "heknu" na moj msn akaunt, mi spremeniu geslo in mi zej dela sraje...a je kaka moznost da se to blokira al pa karkol; ni ne :angry: :headbang: :wallbash: :fight2: ugotoviti moraš novo geslo ki ti ga je on naredu,drgač ne moreš nč samo tako ga lahko spet spremeniš drugače nič
2384nsdf83 Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 ugotoviti moraš novo geslo ki ti ga je on naredu,drgač ne moreš nč samo tako ga lahko spet spremeniš drugače nič vedno obstaja še način z drugonivojskim geslom oziroma "skrivnim vprašanjem", ki ga nastaviš na začetku, ko si delaš geslo... s tistim lahko vedno na novo nastaviš geslo, tudi, če ti ga nekdo drugi skreka/sheka... razn, če ti ta cracker tudi skrivno vprašanje spremeni...
Schmid87 Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 tko sm js naredu... enkrat sm pozabu svoje geslo, sm kliknu "ste pozabili geslo" in sledil navodilom, umes sm mogu podat še tiste odgovore k sm jih dou žena začetk k sm se prjavu za pasport a kva je že... uglavnem, hočm povedat da se da use uštimat :D
bandy Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 u glavnem dele glih en virus rasaja po msn ju pazte
hrčo Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Aha mater mu :angry2: ampak upam, da sem uspela vse zbrisat :glare:
KeC Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Kako pa zgleda in deluje, mal več infota za ostale plx. :?
cheff Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Torej mam toti novi msn live 8.0 najnovejšega ker sem updatal, mam pa problem ko si nekaj časa ne pišem z nikom, mi več ne kaže kdo je prišel gor in kdo odšel dol, pa če komu pišem sploh ne gre. Pol se izpišem pa mi napiše pogovora z osebo XY ni mogoče vzpostaviti kliknem vredu, se vpišem je nekaj časa ok pol pa spet ista finta... Kaj bi blo to? nujno! Lp
cheff Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Meni pa se noče msn vpisat z bilokerim naslovom mi napiše: Trenutno vas žal nemoremo vpisati v storitev windows live messenger. Poskusite znova pozneje. Koda napake:80048820 Kaj naj naredim?? nujno!
cheff Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Od včeraj večer že čakam pa še vedno ne dela :cry:
Crownless Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 klikni "popravi napake" al neki takega. Včasih pomaga C.
cheff Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Ni šlo editat... Zaj pa drugi problem ne kaže mi od drugih stikov prikazen pa kaj majo za osebno sporočilo, drugim pa moje prikazne ne kaže :headbang:
_Fingi_ Objavljeno Januar 1, 2007 Opozori Objavljeno Januar 1, 2007 a mogoče ne dela zdele msn al mam sam jest neki sf***n :? :? :blink: :angry:
Jure007 Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Oi! Mi lahko kdo pomaga, zakaj se mi ne skonekta na msn oz. kaj bi lahko bilo narobe. Tnx
GrCaR Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Men tut ne dela :BUA: Bo treba počakat, da zrihtajo zadevo :glare:
Stric Burek Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Jest nevem kako je pr vas, samo jest imam MSN v Lj že ene 2mesca nonstop vžgan(razen za vikend, ki ga pa mam doma) in mi storitev dela. Torej komot se povežem, nč me dol ne meče. Je pa res da je program totalno glup. Novejši ku je, slabše je. Pošiljanje datotek more bit skor nujno v *.rar ali *.zip. pošlješ mp3 in napiše da je potentialy unsafe in ga zbriše iz diska... Če zararaš je pa OK. Pošiljanje pri več kot 5MB je že uspeh če ti rata... Dostkrat folk kr ne dobi mojih sporočil, čeprav meni ne napiše da ni dobil... Živ crap uglavnem
SiR Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 u glavnem dele glih en virus rasaja po msn ju pazte na macintoshu ga ni blo ;-)
JMatic Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 hehe drgac pa je dokaj dobr nadomestk za MSN tole gaim se mu rece Sym :OK: samo posiljanja datotek so dokaj pocasna...ne grejo mu se najboljs :>
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se