Jozee Objavljeno Januar 24, 2013 Opozori Objavljeno Januar 24, 2013 Tudi jaz sem dobil schone grusse od naših sosedov iz 8 meseca...tukaj so me spekli pri 97km/h...omejitev 70. Svije avstrijske Kaj bi šele bili naši po tvojem... so avstrijske kar precej nižje, vsaj moja izkušnja je taka
siks Objavljeno Januar 24, 2013 Opozori Objavljeno Januar 24, 2013 Kaj bi šele bili naši po tvojem... so avstrijske kar precej nižje, vsaj moja izkušnja je taka jodkarji so zakon, kar se višine kazni tiče...upam, da letos manjkrat kot lani (4x)....
Bremzer Objavljeno Januar 24, 2013 Opozori Objavljeno Januar 24, 2013 Tudi jaz sem dobil schone grusse od naših sosedov iz 8 meseca...tukaj so me spekli pri 97km/h...omejitev 70. Svije avstrijske Oni pravijo pa: ferdamte Slowenische motorrad fahrer ! :grim Urbii, dore in trebor 3
boych Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 Naj dodam, da so že tudi naši južni sosedje Hrvati začeli pošiljati pozdravčke v Slovenijo. Danes sem dobil kuverto s sliko o napačnem parkiranju iz Pule in to od aprila 2011 ... najboljše pri vsem tem pa je to, da je 13 EUR kazni in 60 EUR stroškov poizvedbe o lastniku motornega vozila ...
GeeSXer Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 Pitožba za prekoračitev hitrosti v rimah, ki pa ni pomagala. Policija odgovarja v rimah. eltrinajst 1
CeneR Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Danes prispeval v A blagajno :naughty: Policaj je opazil,da se nisva ustavila pri stop znaku in oba "štrafal "po 35,00€ na relaciji( Velden- Villach).
Ice Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 da še jaz vprašam, sicer je blo z avtom pa vendar.. 1.jan sem se vračal in nemčije skozi avstrijo, in seveda avstrici dajo omejitev na AC 100km/h, jaz v tistem prehitim pred seboj avto ki je močno zaviral na 100, tako da me je kar za tem blisknilo.. hitrost je bila nekje 120-130km/h, kaj lahko pričakujem? to je bilo kje? na tabli kjer je bila omejitev je pisalo 100 in pod tem nic ali 100 in IG-L? ker ce slednje si nahebal. http://www.jusline.at/30._Strafbestimmungen_IG-L.html kolikor sem na hitro razbral je mozna kazen do € 2.180.-.
gauloises Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 to je bilo kje? na tabli kjer je bila omejitev je pisalo 100 in pod tem nic ali 100 in IG-L? ker ce slednje si nahebal. http://www.jusline.at/30._Strafbestimmungen_IG-L.html kolikor sem na hitro razbral je mozna kazen do € 2.180.-. in kaj naj bi pomenil ta IG-L
TakeALookAround Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Naj dodam, da so že tudi naši južni sosedje Hrvati začeli pošiljati pozdravčke v Slovenijo. Danes sem dobil kuverto s sliko o napačnem parkiranju iz Pule in to od aprila 2011 ... najboljše pri vsem tem pa je to, da je 13 EUR kazni in 60 EUR stroškov poizvedbe o lastniku motornega vozila ... Opa! Js sm decembra 2011 eno dobil v ZG. Se pravi bom hmal navrsti. :grim
Bremzer Objavljeno Februar 7, 2013 Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 in kaj naj bi pomenil ta IG-L I G - L = Immissions schutz Gesetz - Luft Zakonsko določena zaščita za zrak ali ekološko največ dovoljeno onesnaževanje zraka na določenem delu ceste !
gauloises Objavljeno Februar 8, 2013 Opozori Objavljeno Februar 8, 2013 I G - L = Immissions schutz Gesetz - Luft Zakonsko določena zaščita za zrak ali ekološko največ dovoljeno onesnaževanje zraka na določenem delu ceste ! Hvala
Courtney Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 to je bilo kje? na tabli kjer je bila omejitev je pisalo 100 in pod tem nic ali 100 in IG-L? ker ce slednje si nahebal. http://www.jusline.at/30._Strafbestimmungen_IG-L.html kolikor sem na hitro razbral je mozna kazen do € 2.180.-. Mislim, da nisi dobro prebral... Sicer ne razumem popolnoma, ampak zdi se mi, da je kazen 50€ v primeru prekoračitve do 30 km/h in 70€ pri več... Ne me držati za besedo. 2180 bi bila kar malo bosa... Naj komentira kdo, ki ima neposredne izkušnje, ker me res zanima, saj to omejitev dnevno prekoračujem
sesir Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Jz sem 2005 prileu v radar l.2005 in to 157km/h še danes plačujem obroke....ko se spomnim bedarije....so me pa uskubli za celih 25eu.So pa res nori,kako visoke kazni imajo
NinjaRider04 Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 letos mam namen it gor v avstrijo ..v sabth im tam okli..zdaj pa me zanima..sicer mi je lani na motozburu en motorist reku da če nimaš dušilca notri plačaš 20€ kazni..zdaj pa nevem če do res drži da ga moreš met al ne??
royal Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 letos mam namen it gor v avstrijo ..v sabth im tam okli..zdaj pa me zanima..sicer mi je lani na motozburu en motorist reku da če nimaš dušilca notri plačaš 20€ kazni..zdaj pa nevem če do res drži da ga moreš met al ne?? vsako leto najmanj tri krat prevozim to turo, ps še me nikdar ni ustavil žandar ....dušilec pa moraš imet, razen če imaš višek €.... sesir 1
bna Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 letos mam namen it gor v avstrijo ..v sabth im tam okli..zdaj pa me zanima..sicer mi je lani na motozburu en motorist reku da če nimaš dušilca notri plačaš 20€ kazni..zdaj pa nevem če do res drži da ga moreš met al ne?? ja za soobot more biti motor v nulo sam sem že plačal 25 eur ker nisem imel zadaj pod tablico odsevnika :grim pač kazen vzameš kot cestnino za lepo turco
sesir Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 letos mam namen it gor v avstrijo ..v sabth im tam okli..zdaj pa me zanima..sicer mi je lani na motozburu en motorist reku da če nimaš dušilca notri plačaš 20€ kazni..zdaj pa nevem če do res drži da ga moreš met al ne?? odvisno kolk glasen motor je brez.Mee so na Golici ustavili in izmerili glasnost.Ni bilo več decibelov kot je dovoljeno in so mi zaželeli srečno vožnjo klju temu,da nisem imel Db kilerja
NinjaRider04 Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 odvisno kolk glasen motor je brez.Mee so na Golici ustavili in izmerili glasnost.Ni bilo več decibelov kot je dovoljeno in so mi zaželeli srečno vožnjo klju temu,da nisem imel Db kilerja če gledaš da mam full akrapovič pol veš da je glasen bol ko ženska :grim ..pol si lepo skozi prišel hehe,..hmm ja bomo videli ne..bom si ga vzel seboj . sesir 1
NinjaRider04 Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 ja za soobot more biti motor v nulo sam sem že plačal 25 eur ker nisem imel zadaj pod tablico odsevnika :grim pač kazen vzameš kot cestnino za lepo turco za 25€ že tam nekaj spiješ in poješ ..samo zarad enega odsevnika ..pacijenti pač :notworthy: ...drugač pa tam so edino lepe ceste in ovinki
siks Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 (popravljeno) odvisno kolk glasen motor je brez.Mee so na Golici ustavili in izmerili glasnost.Ni bilo več decibelov kot je dovoljeno in so mi zaželeli srečno vožnjo klju temu,da nisem imel Db kilerja tut mene. že večkrat. brez ali z db jem je vseeno, če si preglasen plačaš. in navadno za glasnost plačaš več kot 25€. pri merjenju majo pa kar nekaj tolerance. Popravljeno Februar 11, 2013. Popravil siks sesir 1
siks Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 vsako leto najmanj tri krat prevozim to turo, ps še me nikdar ni ustavil žandar ....dušilec pa moraš imet, razen če imaš višek €.... js pa vsako leto med 15 in 25 x pa povprečno 2x na leto plačam med 35-70€. pa še to večinoma zato, ker te lahko kaznujejo na podlagi osebne ocene policaja (t.i. augnmas).
royal Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 js pa vsako leto med 15 in 25 x pa povprečno 2x na leto plačam med 35-70€. pa še to večinoma zato, ker te lahko kaznujejo na podlagi osebne ocene policaja (t.i. augnmas). Imam dobre izkušnje z žandarji, še jim nisem pustil € ali prej schilinga,glede nato da sem prevozil celo Avstrijo po dolgem in počez, do sedaj nisem imel primera "ugenmas" ali ocena na oko ....kar ne pomeni da se to enkrat ne zgodi :grim
KingSize Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Kako se pa pogovarjaš s policajem? če ne znaš/razumeš kaj pretirano nemško..? D: Sprechen sie Slowenien oder Englisch?
Frips Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Roke,noge,pa spet malo roke....ce pa se ne razume pa mastercard dore, TakeALookAround in vuk76 3
sesir Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Roke,noge,pa spet malo roke....ce pa se ne razume pa mastercard jz sem glih tako delu-naredu.Pa so me poslali na bankomat...Od takrat obvezna oprema pod sedežem 35eu siks 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se