Ninč Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 verjetn bo dobra kaj pa če si tolpa čefurjev sprinta vstopnce in pride :) :yea1: ma ja da bojo! :kva2: lp, nina
Brihta Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 ja a še zate kero naštancam, kr povej mere? :) Ne sej ni treba zame, sam folk mi pol reče, da je bil spet fag party pa bi bla ti idelna za žur, če jih vsakič še ene par s sabo pripelješ :)
kađiva Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 glede čefurjev se ni treba bat,....nas bo Divja zver varovala :devil: :lol1: :lol1:
Noise Objavljeno December 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2005 a je črnobela vstopnica tud dobra? al mora bit strktno barvna... Tudi dobra.
pupa Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 mogoče, mogoče, mogoče tudi jaz pridem.... in mogoče, mogoče, mogoče pridem v družbi
Noise Objavljeno December 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2005 mogoče, mogoče, mogoče tudi jaz pridem.... in mogoče, mogoče, mogoče pridem v družbi Welcome!
Lobo Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 ja a še zate kero naštancam, kr povej mere? :) Sem v tistih letih, ko nimam veliko izbire. Ti samo pripeli. Vse kar je nad 18 let je OK.
Gregs Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 To bi ji pa lahko že zadnjič v sredo na štantih naročil . Men se zdi, da sta bili ene dve taki zraven. Ste bli preveč v rožcah.... :whistle: :naughty: Če bi takrat naročal, bi zihr kej pomešala, pa bi dobu eno s tičem med nogam... :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: :whistle:
Hanzi Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 ja a še zate kero naštancam, kr povej mere? :) A štanca še dela. Če ne bo ženske bo pa flaša :cry:
jupiter Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Jst tud: - Jupiter + spremljevalka (oba zabava) Če pa dobim še kakšno spremstvo, pa javim
vragica Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 hmmm... desmo ne more na gokart, ker ima druge obveznosti... :yes: prideva pa na zabavo... bolje kasno kot nikoli :whistle:
hajoktejn Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 verjetn bo dobra kaj pa če si tolpa čefurjev sprinta vstopnce in pride :) Jap vsem svojim kolegom in znancem sem jih sprintu; ninđe pridejo. :krneki: :krneki:
Noise Objavljeno December 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2005 Jap vsem svojim kolegom in znancem sem jih sprintu; ninđe pridejo. :krneki: :krneki: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1:
Wobewt Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Wobewt bi tud. B) Oziroma bo. :beer1: Brez dirke, prosm. Spoštujm CCP B) Natakar, taxi prosim... :SS
Noise Objavljeno December 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2005 Wobewt bi tud. B) Oziroma bo. :beer1: Brez dirke, prosm. Spoštujm CCP B) Natakar, taxi prosim... :SS Cestno cestne predpise ? :D Še en :drunk: zame!!!
BlazS Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Kaj pa ce bi bla alcohol-free party?
hajoktejn Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Jst sem za!!!!!!!!!!!! :yea1:
leila Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Meni je pa prav žal, da se verjetno zabave ne bom mogla udeležiti... :cry:
<=YaMaHa=> Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Naj sam opomnim...na vsaki tapravi moto-žurki so striptizete tko da upam da je organizator tut v tej smeri kej poskrbu :naughty: :whistle:
jose Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Naj sam opomnim...na vsaki tapravi moto-žurki so striptizete tko da upam da je organizator tut v tej smeri kej poskrbu :naughty: :whistle: zakaj bi plačevali striptizete :nono: ...saj bo tam cel kup motosvetovk, ki lahko kaj pomagajo v tej smeri....brezplačno :P :whistle:
Wobewt Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Cestno cestne predpise ? :D Yah, lapsus lingue. :grim Sm ugotovu šele po popitem piru, heh... B) B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se