Skoči na vsebino

Servisne knjige, priročniki, navodila, mikrofilmi

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
TNX, tole sem sicer že našel, ampak vseeno sem upal dobit kje service manual, ker tisti njegov postopek da naštimaš odmično gred v pozicijo za merjenje kar s štarterjem mi nekako ni najbolj pri srcu :) Bi raje imel napisano na katere oznake ga je treba dat za TDC in narest kot je treba :D Sicer pa bi šlo tudi samo s temi navodili, ampak vprašat ni greh :D

Mogoče imam jaz to kar rabiš, na http://RRooaaarrr.si, podstran Povezave, RSVmille_tech_manual_en.pdf. Je to?

Popravljeno . Popravil savo
Objavljeno

Bom downloadal, pomoje bo to to :)

TNX :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

prosim tistega, ki ima manual za Yamaho XT600Z manual, da mi kako pošlje, ali pa me kontaktira. rabim pa komplet use, od elektrike, do mašine.

lp, Miha.

Objavljeno
ima kdo mogoče userm naual za gsxr 750 k4 v digitalni obliki oz. za prodat?

Lp

Klik

Objavljeno
prosim tistega, ki ima manual za Yamaho XT600Z manual, da mi kako pošlje, ali pa me kontaktira. rabim pa komplet use, od elektrike, do mašine.

lp, Miha.

Kateri letnik?

Objavljeno
Kateri letnik?

model motorja je 1VJ, letnik, pa je tam nekje 87-88, pač ne vem točno, ampak je ta model, ki sem napisal.

lp Miha.

Objavljeno

sem pregledal komplet post in nič nisem našel za gilero arizona rx 200

a ma kdo kakšen pdf.

Objavljeno

Če kdo rabi imam dosti PDF-ov za Yamaho XT 350, vključno s Clymer manualom :)

Objavljeno

Če kdo nuca manual (tistega za "serviserje") za CBR 600 F4 (99/00) naj pogleda na e-mule, oz. naj me kontaktira...

Objavljeno
model motorja je 1VJ, letnik, pa je tam nekje 87-88, pač ne vem točno, ampak je ta model, ki sem napisal.

lp Miha.

neki sm najdu ti pošljem, je pa za model 3AJ

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A ma kdo navodila za Hondo CBF-1000 sem iskal pa ni nikjer, lahko v Angleščini ali slovenščini :headbang:

Objavljeno
A ma kdo navodila za Hondo CBF-1000 sem iskal pa ni nikjer, lahko v Angleščini ali slovenščini :headbang:

Poglej v Louis katalog 2008 stran 523.

Objavljeno
Poglej v Louis katalog 2008 stran 523.

bom pogledal. hvala :worship:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni

Potreboval bi električni načrt (vsaj od števca) za Ducati Monster 620. Iščem in ne morem nikjer dobiti. Lahko je tudi od kakšnega drugega Ducati-ja, ki ima enak števec.

Lp

Johnny

• 2 mesecev pozneje...
  • 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ima slučajno kdo servisna navodila za honda CBF 600?

Objavljeno

Sem že jaz spraševal in iskal po celem netu... Če kaj najdeš sporoči, OK?

Objavljeno

Lowrenc a ni nekdo reku, da jih ma, pa da jih bo spravil v PDF format? Se ti kej spomneš kdo je to bil?

Objavljeno

Mislim, da je bilo takrat govora o navodilih za uporabo :hmm: in to v temi o CBF. Če bi jaz kje na MS zasledil kak link za ServiceManual za CBF bi ga že imel-malo se tudi šraufa doma in CBF(2006) je še vedno pri hiši.

Jaz sem do nadaljnega obupal nad iskanjem tega ampak, če kaj najdeš pa le sporoč!. V račun vzamem tudi ServiceManual za CBF1000(2009) ;)

Objavljeno (popravljeno)

No, tud tega nimam, mam pa za Horneto 600, 98 letnik, ker je tudi pri hiši... Imam še FZ6S 2004, od tiskanih izdaj pa se najdejo navodila Kawasaki ER5, Laverda 500, MZ 250...

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno

zdravo

ima mogoče kdo navodila za fz6-n, letnik 2006 v slovenščini? lahko v pdf ali tiskani verziji za kopiranje.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!